xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 https://static.independent.co.uk/s3fs-public/styles/story_medium/public/thumbnails/image/2017/12/11/08/ready-player-one-poster-2.jpeg BACAĞA GEL SDJLHFVJSDFGDSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 a better reality diyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 O bacak için gereksiz taramalardan kaçınılmamış sanırım her yeri taramışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Discord da gerçekleri yazdım bacakla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 ilk bakışta göze uzun gibi geliyo ama bi oturup baktığın zaman gayet normal olduğunu anlıyorsun. xunn bi de resim mezunu falan diil miydi lan nası yani...... tamamen perspektiften dolayı garip geliyor göze, bi yanlış yok. ha derseniz ki ilk bakışta herkese garip geliyorsa değiştirmeleri lazımdı, o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 cheers love / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 sabonis said: ilk bakışta göze uzun gibi geliyo ama bi oturup baktığın zaman gayet normal olduğunu anlıyorsun. xunn bi de resim mezunu falan diil miydi lan nası yani...... tamamen perspektiften dolayı garip geliyor göze, bi yanlış yok. ha derseniz ki ilk bakışta herkese garip geliyorsa değiştirmeleri lazımdı, o ayrı konu. Illa redline'la gel diyosun yani. brb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Persoektiften mi oyle gorunuyo? Yuh. Diz ustu diz alti orani da oersoektiften kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Sabonisin post’u soecsavers’a gonderiyorum bu arada. “Should've gone to specsavers” reklam serilerine bi yenisini daha eklesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 anatomik olarak doğruluk: https://www.kineman.com/new/webapp/index.php başka sorum yok hakim bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 respekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 http://puu.sh/yXz4U/cda19c257f.jpg Şöyle yapalım, sen surayı baz alarak dogrusunu çiz de. Çünkü direk, ayaklar, surat, üst vücut, hiçbiri aynı düzlemde değil. Hani karanlıkla iyi saklamış da bacaklardan patlamıs contrast'a yakalanan tek porsiyon oldugu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Çok ilginç ya xunn yine haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Ama önce şeyi bir düşün sabo, "karsımda xunn, yanımda DRaGoN_SLaYeR. Gerçekten meydan okumak istiyor muyum adamın işi olan konuda?" https://my.mixtape.moe/zifyzm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Ortadayım ben izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Bak o bile back pedal attı, hala geç değil. Bu arada koydugun iskelet beni haklı cıkarıyor seni değil, oturması gerken jointlere oturmuyor dfgdh. Ki o iskelet öyle kullanılmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Biri buton koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 bence "filmi beğenmeyene bacaam girsin" diyebilmek için öyle yapmışlar afişi working as intended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 xunn said: Bak o bile back pedal attı, hala geç değil. Bu arada koydugun iskelet beni haklı cıkarıyor seni değil, oturması gerken jointlere oturmuyor dfgdh. Ki o iskelet öyle kullanılmaz zaten. hacutov jointler yerinde değil bilmemne şunda bunda değiliz. bütün internetin "hülooğğğ bi bacak diğerinden 50 santim uzun" dediği olay, sen de demişsin. ben de olmadığını gösterdim. kaldı ki jointler de yeterince yakın. her şey milimetrik mi olacak? neymiş bir de direği falan çizmiş. direk daralarak yükseliyor olamaz mı örneğin veya onu da geçtim kimin umrunda lan direk? kendisi başta sanki "direk yamuk" dedi.... şimdi derail etmeye uğraşıyor. hatırlatiim "lol bacağa bak ne kadar uzun" dedin. ve değil uzun. olay budur. haydi sağlıcakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Bacak saçmalık uzun zaten? Dur bak imajdaki iskeleti çizeyim. Üst vücutla kalça ve aşagısı yapıştırılmış photobash dedigimiz olayla. İyi de yapılmadıgı için böyle komiklikler olmuş. birşeyin uzunlugu, kısalıgı, perspektifle alakalı oldugu için diregi gösterdim zaten. Birşeyin neden yanlıs oldugunu anlatmanın en kolay yolu in-relation olan objelerle oluyor zaten. Hani seni fotonu bi ev'in yanına yapıstırırsam beynin direkt ha ya adam ev kadar yada ev adam kadar deriz ya. Direk burada en simple obje oldugu için ve figür üstünde durdugu için ha direğin perspektifiyle adamın alakası yok'u görüp anlarsın diye koydum. Niye kaçmak istediğini anlayabiliyorum tabii ki, dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 adamın biri yapıştırmış ve oturuyor. daha ne diyeceğimi bilmiyorum ya. neyse ateşli hastayım ve işim var. geceye konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 http://puu.sh/yXAoV/c78de88db6.jpg Bak bacaklara iyi bile davrandım burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 sabonis said: adamın biri yapıştırmış ve oturuyor. daha ne diyeceğimi bilmiyorum ya. neyse ateşli hastayım ve işim var. geceye konuşuruz. Yok abi oturdugunu sanmanın sebebi çok basit, sektorde terim var bunun için, polished turd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 sabo'nun iskelette 8 derece skolyoz var. O genç yaşta ilerleyebilir, düzenli kontrole gitmesi lazım karakterin. Umarım filmde skolyoz kontrollerini görme imkanı buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar