sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Hanımla oturup Türk dizisi izleyelim diyoruz. Bu ikisi iyi diyorlar. Hangisi? En son ikinci bahar izlemiştik hamilelik döneminde şimdi oğlum 8 yaşında. Hep yabancı bişeyler izliyoruz. Evet soru bu, fi mi içeride mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 içerde çok güzel dizi ama çok uzun, 10 bölüm falan olsaydı muhteşem olabilirdi. Çekimler müzikler falan şahane, ama zorlama uzatmalar çok fazla. 39 bölüm olması lazım, 31. bölüm en zirve bölümdü misal. Fi yi de göz ucuyla izledim, internet dizisi olduğu için tabiki daha güzel bir dizi. Az bölümlü ve daha gerçekçi. TV deki kaygılar yok. AMA masumu öneren çok fazla insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 ilk defe türk dizilerinde tangalı kadınlar gördüm o yüzden fi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Aaaa bir de o var di mi Masum http://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2017/01/masum-ic-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Masumun yaninda ikisi de cumali ceber gibi kalir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 baya lordmus masum hemde az bolumlu. Ya tv de olmayan dizi her türlü > Tv dizisi o yüzden direk masumla başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 46 izleyin, uzun da değil bölümleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 hiçbirini bilmiyorum ama ben olsam o kadro varken masum'u izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Ayşegül un sucu ne. Entrika ve gizem dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 içerde elbette aylar önce başlık açmıştım burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 psiklojik sorunlarınız yoksa fi pek tat vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 why not? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Çemberimde gül oya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 gülmedim doya doya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Dizi olayını avrupa yakası zamanında bırakmadık mı ! Reklamlardan dolayı tv mi izleniyormuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Ikinci bahar vardi turk dizisi o guzeldi. Ama gelmis gecmis en iyi Türk dizisi tatli hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 içerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 ben fi'yi izledim baya güzel, bazı oyunculukları vs. saymazsak iyi olduğunu düşünüyorum. Gerçi ilk defa bir türk dizisinde uzun uzun bakışmalar, boş dakika doldurmaya çalışmalar, hikayenin bokunu çıkarıp uzatmalar olmadığından olsa gerek ben beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 leyla ile mecnun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 içerde çok kötü, çooook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 içerde zaten hong kong filmi çakması değil mi, scorsese de onlardan çakmıştı the departed. yani bildiğin şeyi izlemenin ne manası var o kadar uzun bölümler bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Fi'yi ben de beğendim, ki son izlediğim Türk dizisi Kardeş Payı'ydı. Serenay biraz sırıtıyor başlarda, ama sonradan araya kaynıyor. Cast başarılı zira. Güzel mesajlar da veriyor arada... Tuttum ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Fi'de eski kız arkadaşım oynuyo :D kim olduğunu söylemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Samsung reklamlarına katlanabilirsen izle fi yi. Reklama dizi çekmiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 fi. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar