Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumali Ceber (CXVI BC)

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Red said:

ciddi misiniz lan.

Valla ben ciddi değilim. Adamın varlığından bile bu konuyla haberim oldu. Ben zaten 20 sene once ülkeden kaçıp kendimi kurtardım kalanlara allah bu tiplerle kolaylık versin.

Videolarına da baktım milyon milyon izlenme rakamları var ama içerik yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Abidik gubidik şeylerden sosyolojik çıkarım yapıyorsunuz ha. Biraz rahat olmakta fayda var.

Herkesin tüm zevkleri rafine olacak diye bir şart mı var, bunun sonu yok yani, mcdonalds yiyen gerizekalıdır, sigara içen salaktır, birayı şişeden içen köylüdür, çok pişmiş et yiyen görgüsüzdür diye devam ederiz. Devam eden de var maalesef onlara allah kolaylık versin diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

haftasonu 100bin kişi gitmiş dağıtıcı firmanın dediğine göre ve bu Türk filmleri arasında en iyi "yaz" açılışı imiş.

Ben olaya öyle bakmıyorum ya, normalleştirmemek gerekir. Absürd komedinin de bir adabı olmalı. Bilmiyorum bu tarz örnekler avrupa sinemasında var mı?
Normalleştirdikçe, durum vahim hale geliyor.
Recep ivedik 1, evet bir ihtiyaçtı her kesim insan denedi, sevdi,sevmedi en azından denendi ama normalleştirdiğimiz için 2-3-4-5
şimdi çakmaları geliyor.

Zaten Türk sineması adam akıllı pek az yapım ortaya koyabiliyorken, üstüne bunlarla iyice baltalanıyor.
Neyse daha bu günlerin 10 yıl sonrası var. İmam hatipler yeterli mezunu verip, milletvekilleri seçilip artık kendi ideolojik döngüleri çalışmaya başlayıca bu cumali ceber'leri bile mumla arayacağız
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

Abidik gubidik şeylerden sosyolojik çıkarım yapıyorsunuz ha. Biraz rahat olmakta fayda var.

Herkesin tüm zevkleri rafine olacak diye bir şart mı var, bunun sonu yok yani, mcdonalds yiyen gerizekalıdır, sigara içen salaktır, birayı şişeden içen köylüdür, çok pişmiş et yiyen görgüsüzdür diye devam ederiz. Devam eden de var maalesef onlara allah kolaylık versin diyorum.

olur mu olm
patinin zevki nerde o zaman.

herkes birbirinin zevkinin üstünden birbirine gerizekalı mal diyecek ki işin zevki çıksın, rengi olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

fragmandan anladığım rcpivedik remake olmuş. 15 yaş altı zeka için içerik ürettikleri için youtube'da da izleyeni bol bir adam zaten. görüntü yönetmeni ve kurgulayana allah sabır versin, göz kanseri olmazlar umarım.

ülkemizdeki bu "mizah" akımını bean veya başka her hangi bir komedyen ile karşılaştırmak yakışık almaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...