senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 http://forum.paticik.com/thumbnails/90f/8cd/da6/323/671/634/b03/785/f33/c24/a3_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Su filme para verip gidenler ya cuzdanlariyla kendilerine sunulan urunleri oyladiklarini bilmeyecek kadar sig ya da direkt %50'ye mensup gerizekalidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Geri kalan %50 de kilisdaroglunu destekliyecek kadar gerizekali. Problem yok :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 recep ivedik remake yapmışlar tebrik etmek lazım. bir de recepten de kötü kalite. allah kahretsin, tam türkiyelik film.... koskoca 3 dakkalık fragmanda sadece 1 kere sırıttım o da karaoke - karaköy. bu yani. inanılmazmış gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Red said: ciddi misiniz lan. Valla ben ciddi değilim. Adamın varlığından bile bu konuyla haberim oldu. Ben zaten 20 sene once ülkeden kaçıp kendimi kurtardım kalanlara allah bu tiplerle kolaylık versin. Videolarına da baktım milyon milyon izlenme rakamları var ama içerik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Bir de bekar bekir diye bişey gördüm demin... Türk sineması batıyor herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Abidik gubidik şeylerden sosyolojik çıkarım yapıyorsunuz ha. Biraz rahat olmakta fayda var. Herkesin tüm zevkleri rafine olacak diye bir şart mı var, bunun sonu yok yani, mcdonalds yiyen gerizekalıdır, sigara içen salaktır, birayı şişeden içen köylüdür, çok pişmiş et yiyen görgüsüzdür diye devam ederiz. Devam eden de var maalesef onlara allah kolaylık versin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 İzlemeyi istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 haftasonu 100bin kişi gitmiş dağıtıcı firmanın dediğine göre ve bu Türk filmleri arasında en iyi "yaz" açılışı imiş. Ben olaya öyle bakmıyorum ya, normalleştirmemek gerekir. Absürd komedinin de bir adabı olmalı. Bilmiyorum bu tarz örnekler avrupa sinemasında var mı? Normalleştirdikçe, durum vahim hale geliyor. Recep ivedik 1, evet bir ihtiyaçtı her kesim insan denedi, sevdi,sevmedi en azından denendi ama normalleştirdiğimiz için 2-3-4-5 şimdi çakmaları geliyor. Zaten Türk sineması adam akıllı pek az yapım ortaya koyabiliyorken, üstüne bunlarla iyice baltalanıyor. Neyse daha bu günlerin 10 yıl sonrası var. İmam hatipler yeterli mezunu verip, milletvekilleri seçilip artık kendi ideolojik döngüleri çalışmaya başlayıca bu cumali ceber'leri bile mumla arayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mr Bean denen mal karaktere, efsane diyen dünyada bi de bizimkiler yapsın işte salak komedi filmi. Çok kafaya takmaya gerek yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 waow mr bean ile cumali ceber aynı potaya konulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Roqq said: Mr Bean denen mal karaktere, efsane diyen dünyada bi de bizimkiler yapsın işte salak komedi filmi. Çok kafaya takmaya gerek yok abi. sen hangi komediyi seviyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Kemal Sunal mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 eldar said: Abidik gubidik şeylerden sosyolojik çıkarım yapıyorsunuz ha. Biraz rahat olmakta fayda var. Herkesin tüm zevkleri rafine olacak diye bir şart mı var, bunun sonu yok yani, mcdonalds yiyen gerizekalıdır, sigara içen salaktır, birayı şişeden içen köylüdür, çok pişmiş et yiyen görgüsüzdür diye devam ederiz. Devam eden de var maalesef onlara allah kolaylık versin diyorum. olur mu olm patinin zevki nerde o zaman. herkes birbirinin zevkinin üstünden birbirine gerizekalı mal diyecek ki işin zevki çıksın, rengi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 ha bir de düzenli aralıklarla çomar ve geri kalan %50 dememiz gerekiyor. unutmayalım bunları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 fragmandan anladığım rcpivedik remake olmuş. 15 yaş altı zeka için içerik ürettikleri için youtube'da da izleyeni bol bir adam zaten. görüntü yönetmeni ve kurgulayana allah sabır versin, göz kanseri olmazlar umarım. ülkemizdeki bu "mizah" akımını bean veya başka her hangi bir komedyen ile karşılaştırmak yakışık almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Ülkenin bütün politikaları, ekonomisi, dıș ilișkileri, ahlakı, adalet kavramı ve geleceği batmıșken film sektörünün yüzmesini beklememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 başlıktaki 1017 filmin saçma bi esprisi mi başlığı açanın typosu mu başlığı açanın saçma bi esprisi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Allah seni alsın senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 su anki butun mv leri zaten imam hatip ki abi..daha neyi bekleyeceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 sabonis said: başlıktaki 1017 filmin saçma bi esprisi mi başlığı açanın typosu mu başlığı açanın saçma bi esprisi mi d- hiçbiri (topici editleyen modun typosu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Bu kadar konuşmuşuznuz da hiç giden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 eee 116 oldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 senko said: ha bir de düzenli aralıklarla çomar ve geri kalan %50 dememiz gerekiyor. unutmayalım bunları da. Sen niye bu kadar alindin yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar