Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2017 (22 Haziran - 5 Temmuz)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ozan said:

Civilization 6'yı kutu olarak alabilmek için almadım şimdiye kadar. Türkiye'ye gelmeyecek gibi, iyi indirim olursa alabilirim.

kutulu collectors edition bile var nasıl türkiyeye gelmeyecek :d
Mesaj tarihi:
arada temizlemek gerek cunku lisansi bitiyor, ultimate edition falan cikiyor linkleri degisiyor, oyunu komple siliyorlar vs vs. yilda 1-2 elden geciriyorum ben.

ben aldigim oyunun en az 1 dlcsini de ekliyorum hemen listeye ilerde indirime girince gormek icin. dlcler, eski gog tier oyunlar falan dahil 583 tane sey var wishlistte su an :P

butun steami bastan sona gezdigim icin zaten geri kalan herseyde "not interested" listesinde.
Mesaj tarihi:
norak steam çelebi oldun cidden, steamname yazacak kadar gezmişsindir. steam'in başına birşey gelir mi korkumun birinci nedeni library'min patlaması, ikinci nedeni de senin wishlist ve not interested listelerinin patlaması, ciddiyim. (:P)
Mesaj tarihi:
Benim wishlist tam 100'müş tesadüf olamaz ^^

İndirime girerse şunları almayı düşünüyorum

Stardew Valley
Battle Brothers
Expeditions Vikings
Motorsport Manager
Planet Coaster

+ ucuzlayan adventure'ları toplarım (hiç birini oynamıyorum şuan, geleceğe yatırım)
Mesaj tarihi:
Sam said:

wishlist

bunu yedeklemesi kolay ench. steam addonu varsa browserda en allta wot liste olarak veriyor toggie'in dedigi gibi. onu text dosyasina attim google drive icinde ben.

buda benim wishler:

https://steamcommunity.com/id/5645hh3453fe6435h67h2/wishlist/

:o
Mesaj tarihi:
2012'den -gerçi aralık'mış, hadi 2013 de- beri listede olanlar var lol şimdiye kadar 50 kere indirime girmişlerdir. hani almıycaksan da niye tutuyon yani deli mi dürttü.
Mesaj tarihi:
anca duzgun bundle vs olursa aliyorum oyle eskileri sadece, zaten cogu oynadigim seyler hep, sirf sus diye aliyorum onlari arada :p

kermit said:

tüm mağazayı

yok olm steamin %95 i falan not interested benim
http://i.imgur.com/4JgdQqg.png
Mesaj tarihi:
bu indirimlerde artık bir oyunun ilk günkü indirimli fiyatı neyse son güne kadar aynı kalıyor değil mi?

yani ilk günden alışverişi bitirebiliriz.

bu arada gözünüze çarpan uygun fiyatlı oyunları paylaşmayı unutmayın sevgili patiler.
  • Yeni Oluştur...