Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 gsw nin chicago dan 3.5m e aldığı draft hakkıyla gelen Jordan bell 5x5 yapmış yuh . bu eleman da draymond gibi bir şey çıkarsa efsane olur. Attığı tweete gel dsfsg. https://theringer.com/jordan-bell-golden-state-warriors-nba-summer-league-5x5-be551c3187ac
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Bir de iyi çaylakları olmasın ya
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Summer league istatisliklerine cok bakmayin abi, 5x5 i yermek için demiyorum bunu, mahalle macinda yapsan bile buyuk basari. Ama summer league de. Özellikle oncelikli draftlilar kendini gistermek icin sisiriyorlar istatislikleri Ki gecen philly macini seyrettim, ortada ne oyun planı var, ne savunma var. Bireysel yetenek ustunden gitti tum mac
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Summerleague izlemeyi seviyorum ben ya. Lebron'dan sonra bir tek KAT beni bu kadar gaza getirmişti lige giren çaylak olarak ama Lonzo da sığır babasının yarattığı imaj harici manyak heyecan yarattı. Geçen gece Lebron maçı izliyor diye mi bilmiyorum 36 sayı 11 asist 8 rebo 5 stl 2 blok yapmış. Summerleague üzerinden ilk maçında dalga konusu olabiliyorsa bu adam, bu performansla da takdir görmeli sonuçta. İlk sene yanında George Hill gibi bir veteranla falan oynasaydı gelişimini de olumlu etkilerdi de Hill Kings çöplüğüne gitmeyi seçti
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 yani seviyenin çok düşük olduğu bi yerde rezalet 1 maç oynarsan eleştirilirsin normal. ama sonra kalkıp 30 atınca vauv denmez çünkü başta dediğim gibi seviye çok düşük. kimler kimler 25-30 sayılar attı summer league'de sonra normal sezonda 5 dakika bulamayıp avrupaya veya dleague'e döndüler falan.
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 ilk kez summer league takip eder oldum ben de. lonzo yu çok merak ediyorum ben de lig bir an önce başlasa. lonzonun şut stilini beğenmedim, çok yavaş ve şut atıp atmayacağı çok belli. sağ ayağını kırıp pozisyon almasını anlayamadım mesela.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Asıl Lamelo Ball bomba gibi geliyor liseden. Lavar hıyarı iyi PR yapıyor oğlanları ama Lamelo'yu da izlemenizi öneririm.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DFKjFx3XcAEbyqU.jpg
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 hayır geçen seneki haliyle bile zaten ligdeki adamların %97'sinden falan daha iyi olabilirdi. adam üstüne koymuş bir de ne hale gelmiş. bu tip çocuklar sürekli başarılı olmayı hak ediyor ya. inanılamz saygı duyuyorum.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Şu herif üçlük tehditi yaratırsa NBA'in en komple oyuncusu olabilir.
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 melo houstonla görüşmeye gitmiş http://i.filmot.org/4lSvlGZ.jpg derrick rose hala boşta, lakersla görüşmüşler, kesin magic johnsonı iki dk başıboş bıraktılar o da MUH VÖTÖRÖN diye başlarına dadandırdı varya meanwhile in charlotte https://twitter.com/dwighthoward/status/886776291474771968
knox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 kyrie irving takasini istemis. neler oluyor bu ofsezon
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 rose-melo-lbj-love-tristan yeni cleveland
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 öncelikli olarak sas istiyormuş ama okkibbye demiştir popovich çoktan sdsdfs knicks, heat, wolves diğer istediği takımlarmış. heat ve knicks dışında onu karşılayabilecek takım zaten yok. tristan - jr - kyrie - 2 çöp falan verip dragic ve whiteside alsalar keşke :(
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 bu arada spurs demişken gönüllerdeki OG jonathan simmons orlandoya gitmiş
knox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 irving knickse giderse kariyeri biter resmen lol
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 SAS istiyor da, verebilecek hiçbir oyuncusu yok takasta. Üçlü takasa gitseler belki birşeyler çıkar ama zor. Zaten bu adam da Batı'ya giderse all-star Batı vs Batı+Lebron+Wall şeklinde oynansın artık. Kyrie de tatminsiz bir adam, NBA 2k18'deki rating'ini falan da beğenmemiş sjfjsdf. LeBron 5 sene sonra yok, Kryie daha 25 yaşında ve takımdaki 2. adam olsa bile ABD'de müthiş seviliyor. Üstelik Durant bile Cavs'a gitse 2. adam olacak, çok takılmamak lazım.
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Şımarıklık biraz ya Kyrie'nin yaptığı. Kötü takımın starı olmak niyetinde olabilir gibi geliyor ancak, Melo-Knicks, Wall-Wizards falan gibi. Lebron geri dönmeden once böyle bir havadaydı zaten Cavs'ta da, herhalde özlemiş 2 senede bu durumu.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Wall'u ayır ya. Wizards taş gibi takım. Bence ilk 5'i ligin en iyilerinden, ama derinlik yok, bir de franchise çok cenabet.
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Ben katılmıyorum ya. Sürekliliği olan bir oyunları yok. Çok kötü değil kadro evet ama Wall çıkarsan play-off yapabilecek bir kadro da değil.
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 her şey mümkün. ya lebron kyrie'yi soğutmuş olabilir. ya lebron ayrılacağına dair sinyaller verdiği için, kyrie şimdiden yolumu çiziim diyor olabilir. ya da kyrie harbiden maldır, lider olmak istiyorum diye boş yere olay çıkarıyordur. en mantıklısı 2.si gibi duruyor.
Öne çıkan mesajlar