Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2017-2018

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oladipo kayışı sıyırmış gibi oynamış yeni izledim. lebrona 2 tane ağır smaç çakıyor üstüne bacak arası asist. deli oğlan çıldırdı.

o değil de okc den sonra sabonis ve oladipo da 2-3 level atladı direk.
Mesaj tarihi:
https://i.imgyukle.com/2018/04/29/ViBUq.md.png

son durum yukarıdaki gibi. bu akşam 8'de cle - ind 7. maçı oynanıcak ve seriyi kazanan belirlenicek. lebron bırakmaz bu seriyi. tek başına da olsa alır 7. maçı.

sonraki turda hem toronto'yu hem cleveland'ı güzel tartmış oluruz. toronto washington serisinde kaybettiği 2 maçta ve sonraki maçlarında normal sezondaki havasından uzaktı. hero ball oynamaya başlamışlardı yine normal sezondaki paylaşımcı oyuna nazaran. oyunlarında değişmeyen tek şey bench katkısının hala devam etmesi. herkes rotasyonunun küçüleceğini bekliyordu ama koç casey normal sezondan sora playoffta da bench katkısını çok iyi kullanıyor. son maçı resmen yedeklerin yaktığı ateşle aldılar. cleveland ise tam tersi tek bir oyuncunun eline bakıyor. lebronland bile diyebiliriz neredeyse. love falan hiç katkı veremedi doğru düzgün. tahminim uzun bir seri olacağı bence. yine evindeki maçları kaybetmez takımlar ve 7. maça kadar gider gibi geliyor. tahminim 4 - 3 toronto (playofflar başlamadan önce cleveland yine alır götürür doğuyu diyodum ama değişti fikrim baya, tabi bi anda indiana gider clevelandı eler bu akşam işler değişir baya bi anda)

boston eledi 7. maçta milvakiyi. iki benzer takımın (bostondaki sakatlıklarla beraber tabi) serisi oldu. iki takımda hücumda eksik savunmada sert olmaya çalışan takımlar. uzun bir seri olacağı belliydi ama ilk maçları boston çok rahat kazanınca bi acaba olmuştuk. milvaki geç toparladı kendini. ilk maçlarda biraz daha diş gösterebilselerdi belkide daha farklı bi seri olurdu onlar için. boston sixers'ta bi okadar garip bir seri olacak. oyun olarak değil ama takım tecrübesi olarak benzer takımlar sixers ve boston'da. iki takımıda çaylaklar yada 2. yıl oyuncuları taşıyor. yine uzun bir seri olacaktır. iki takımda içerde kolay kolay maç vermez sanki. boston ev sahibi avantajı ile 1 adım önde de olsa, yetenek olarak sixers önde. tahminim 4-3 boston

ikinci turda ilk oynanan seri gsw - nop oldu. benim açıkçası curry gelene kadar nop 1 maç çalar mı lan gsw'den deplasmanda (çalamasa bile zorlar mı lan) gibi bir düşüncem vardı ama dünkü skora bakınca pek öyle mümkün değil gibi gözüküyor. ilk turda 3 maçını falan izledim nop'un çok beğendim oyunlarını ama portland'dan sonra hiç p&r oynamayan gsw'ye karşı aynı savunmayı yapmaları baya imkansız tabi. içerdeki maçlarını alıcaklardır bence yinede. tahminim 4-2 gsw.

houston - jazz eşleşmesi ilk maçı bu akşam 10.30'da. rubio 10 gün sakat dediler son maçta sol dizinden sakatlanıp 7 8 dakika oynamıştı zaten okc karşısında. büyük eksiklik olacak tabi. çok iyi oynuyordu bu sezon. hücum olarakta büyük katkı veriyordu önceki sezon ki hallerine nazaran. mitchell tek başına hem oyun kurup, hem son topu kullanacak oyuncu olabilir ama sonuçta bir çaylak. çok fazla bir sorumluluk. ingles'in oyunu kurma görevinde alacağı rol çok önemli. biraz daha önplana çıkacaktır ingles bu seride rubio dönene kadar. houston'ın ne kadar iyi olduğunu bence göremedik twolves eşleşmesinde. jazz karşısında daha iyi olmaları lazım. vasat oyunla wolves'u yendiler ama jazz karşısında biraz götlerini kasmaları lazım. tahminim 4 - 2 houston.
Mesaj tarihi:
Arkadaş, Torontonun acil bir hamam falan yapması lazım.
Son çeyreğin son 4 dk da 50 şuttan boş dönmek nedir arkadaş. saçma topları harcadılar.

Cok şans bir CLE galibiyeti oldu.
Mesaj tarihi:
OT periyodunda King şut sokamadı sanırım, buna ragmen Raptors değerlendiremedi ve kendileri kaybetti maçı, Cavs kazanmadı.

Raptors elenirse tecrübesizlikten elenecek o belli oldu. Derozan, Lowry falan ne kadar iyi hale gelmiş olursa olsun, topun el yaktığı anlarda hala istenen seviyede değiller. Karşıda Lebron atmasa Love atar, o olmasa Korver atar, ona inmezse son topu Jeff Green, Hill bile kullanabilir. Bu kadar fazla opsiyon karşısında o super savunmalarının bile sökmediğini, ilk maç sonunda görmüş olduk.

İlk maçtan steal geldiği için seriye yönelik 4-2 Cavs tahminimi bile 4-1'e çektim.
Mesaj tarihi:
abi bu artık tecrübesizlik değil resmen lebrona yenilme tecrürebesi toronto'da ki. adamların resmen korkulu rüyası. lebronun maç sonu tercihleri bu kadar kötü olduğu bi maçıda kazanamıyorsa toronto gerçekten 4 0 bile olabilir seri.

bu senede o sene değil toronto :/
Mesaj tarihi:
Abi OT yi geçtim ben. 102 den sonrada koptum üst üste 4 rebound 4 şut olan pozisyonlar var Torontonun son çeyrekte. Saçma sapan harcandı. Ot de zaten panik havası vardı Lebrona rağmen kaybettiler.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

Sotto said:

Gotuboklu Jingles

şu milletin joe ingles önyargısı nereden geliyor bilmiyorum ama adam net iyi basketbolcu. hatta müthiş basketbolcu. kafası çalışmayan amerikalıların yanında sadece beyniyle oynayarak bile fark yaratabiliyor. çok seviyorum resmen şu herifi. bebeğim jingles

Su mactan sonra geri aliyorum lafimi. Helal Jingles.

Toronto maclari kolay bitirebilen bir takim degil. Daha dogrusu isi 4. ceyrekte bench katkisiyla hallediyorlardi, ama OT ile beraber 17 sutta 15 ini filan kacirdilar.
Bildigin cavs ghosts are haunting..
Mesaj tarihi:
dün nba 2k ligi başlamış bu da ilk maçlardan görüntüler

https://www.youtube.com/watch?v=8By7BKAf0u4

playofflardan sonra başlasa belki daha çok ilgi çekerdi ama şu anda sanmıyorum pek kimsenin izlediğini. anca maçların öncesinde yada arada entertainment olarak ilgi çeker sanki.
Mesaj tarihi:
Mitchell baya inanılmaz bir adam olacak ya. Resmen 5 yıldır ligde gibi olgun, atletik ve zekice oynuyor. Sırf Mitchell için maçların full tekrarını izler oldum.

Aralık ayında fantasy takımıma aldığımdan beri takip ediyorum da, sezon içerisinde bile o kadar geliştirdi ki şiir gibi oynuyor.
Mesaj tarihi:
Şu sezon ödüllerini de amma uzatıyorlar. Play-off'lar bitecek daha ödül yok. Oy verenler regular sezon kafasıyla düşünmek zorunda bu kararlarda fakat Quin Snyder'ın koçluğu muazzam.

Gerçi Brad Stevens'ın full Hayward'sız, son kulvarda Kyrie'siz, çoğu zaman Smart'sız falan yaptıkları tabii inanılmaz.
Mesaj tarihi:
bu dario tam bi embesil ya, ilk maçtada efsane bir yüzdesi vardı ersanla sıçıp sıvamışlardı. 1:06, 2:25 de de kankası ersan var ben utandım lan izlerken o nasıl atıştı ahahah. hangisi daha rezil

https://www.youtube.com/watch?v=REfgJb6CM1U
Mesaj tarihi:
Kral süpürgeyi eline aldı resmen. O zorlu Pacers serisinden çıkıp, dinlenmiş Raptors karşısında gerçekten inanılmaz bir performans koyuyorlar ortaya. Buradan sonra Raptors'un maç çalması da mucize olur. Doğu finalinin adı yine değişmeyecek anlaşılan.

Finale GSW'nin ne kadar yorularak geleceği seriyi belirler diye düşünüyorum ama Kral böyle oynamaya devam ederse onların da işi ciddi anlamda zor.
Mesaj tarihi:
gece canlı izledim lebronu. o ne şutlar olm öle ahaha. bi noktadan sonra gülme geldi.

gerçi şu anda böyle tepkiler veriyoruz da, Jordan aynılarını her maç %60'la falan atıyordu anasını satiim.
Mesaj tarihi:
Boston da KG-Allen-Pierce şampiyon olurken ilk turda leş Atlanta'yı zar zor son maçta 4-3 elemişti; biraz ona benzettim gidişatı. Zaten Lebron'un bu saatten sonra NBA finaline kadar kaybedeceği max. maç sayısı 2 olur.

Utah gönlümün şampiyonu olsa da, D'Antoni takımları son düzlükte güven vermese de batıda final GSW-Rockets olur gibi, oradan bir şekil Rockets çıkarsa Kral'ın şampiyonluk şansı olur.
  • Yeni Oluştur...