pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 fener bu hafta farklı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Fistan said: ayy canım benim bosver uzulme adam büyük ihtimalle veletquente, banı uzun süre açılmayınca fake ile gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 ligde bi ton sarı kırmızı takım var. bu sene de şampiyonluk gelmezse bundan sonra baya zor. psikolojik üstünlüğün çoktan fbye geçmiş olması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Çılgın genç ozan atmış 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 2-0 oldu dk 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 culyano ısırıyo. forvet arkasına geçince kendine gelmiş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 yeni malatyaspor olmamis, eskisi nerede bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 sıradaki gol fener aldık, malatya 3-1 yaptı. bu fenerden de benim yüzüm hiç gülmüyor soktumun oyununda en son ne zaman kazandım hatırlamıyorum resmen bütün takımlarında sdafsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Eve geldim tvyi actim tribünler "baskan aziz yildirim" diye inliyor mu bana mi öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Ben duymadım da olabilir, stada giden 8 bin kişi mi ne vardı zaten. Aziz yandaşlarını zorla böyle maçlara yollayıp lehine tezahürat kastırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 tam uzatma dakikaları gibiydi, ya da 87-88 falandır son 5dk ama. bir şey daha bağırdılar ama onu anlamadım. Başkan aziz yıldırım dediler gibi geldi. Ben de direkt aynı şeyi düşündüm, seçim konuşmaları alevlenirken aziz yol yapıyor paralı adamlarıyla diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Sezon başı her şey çok güzelken stada 40k insan geliyordu, takım patates olunca sadece Aziz yandaşları kaldı. Kombine sahipleri bile maçlara gitmeyi bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 işi bilenler fenerde işler karısmaz ne zaman aziz gitmek isterse ozaman gider modundalar ama bence ali koç kazı calısmalarına baslamıstır ali koç feneri uçurur, uçurmasa bile adamın durusu yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 tribün önemli değil, kongredeki aziz yandaşlarının sayısı önemli. barış ertül sanırım en az 7-7.5k arası oyu var demişti aziz için, 15-16 bin civarında katılım olur kongreye, kafa kafaya yarış olcak diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Bence Galatasaray'dan örnek alıp takımdaki tüm Türkiye vatandaşlarını yollayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Türk yok kafa rahat abi. Gerçi Fener 11 yabancı oynasa Birleşmiş Milletler Barış Elçisi diye manşet atar gazeteler, biz çıkınca tribün takımı çağırdı kimse anlamadığı için gitmedi haberi dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Ali Koç'a mail atıcam ben param yok abi kongre üyesi yap sana oy basayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Aziz'in çekilmesi lazım, çekilmeyip kongreye girerse alır, kendi adamları dolu içerde. Ali Koç aday olur Aziz de seçilirse başlığa bile girmem artık naparsa yapsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 tr sınırlarında parti, dernek, vakıf vb. oluşumlarda baştaki adam delegeleri atar, delegeler de baştaki adamı seçer. o yüzden baştaki adam kendisi bırakmadan, (aziz'e sökmeyecek) nadir durumlar haricinde onu kimse gönderemez, bıraktığında da yüksek ihtimalle kendi veliahtını bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 derbi konusunu açın da tartışalım orada biraz. gs 6 atcak sanki bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Milan Rapajic'in oğlunu almışız, Boris Rapajic 20 yaşında forvet, ayakları babası gibi raket olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DMxKXS9WAAAxW7x.jpg oo beraberliğe sevinmişsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 babasindan ne gorduk ki oglunu alalim..geciniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Belgradda cok guzel restorani var, gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar