Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sıradaki gol fener aldık, malatya 3-1 yaptı. bu fenerden de benim yüzüm hiç gülmüyor soktumun oyununda en son ne zaman kazandım hatırlamıyorum resmen bütün takımlarında sdafsdfa
Mesaj tarihi:
Ben duymadım da olabilir, stada giden 8 bin kişi mi ne vardı zaten. Aziz yandaşlarını zorla böyle maçlara yollayıp lehine tezahürat kastırabilir.
Mesaj tarihi:
tam uzatma dakikaları gibiydi, ya da 87-88 falandır son 5dk ama.

bir şey daha bağırdılar ama onu anlamadım. Başkan aziz yıldırım dediler gibi geldi. Ben de direkt aynı şeyi düşündüm, seçim konuşmaları alevlenirken aziz yol yapıyor paralı adamlarıyla diye düşündüm.
Mesaj tarihi:
Sezon başı her şey çok güzelken stada 40k insan geliyordu, takım patates olunca sadece Aziz yandaşları kaldı. Kombine sahipleri bile maçlara gitmeyi bıraktı.
Mesaj tarihi:
işi bilenler fenerde işler karısmaz ne zaman aziz gitmek isterse ozaman gider modundalar ama bence ali koç kazı calısmalarına baslamıstır

ali koç feneri uçurur, uçurmasa bile adamın durusu yeter
Mesaj tarihi:
tribün önemli değil, kongredeki aziz yandaşlarının sayısı önemli.

barış ertül sanırım en az 7-7.5k arası oyu var demişti aziz için, 15-16 bin civarında katılım olur kongreye, kafa kafaya yarış olcak diyordu
Mesaj tarihi:
Türk yok kafa rahat abi. Gerçi Fener 11 yabancı oynasa Birleşmiş Milletler Barış Elçisi diye manşet atar gazeteler, biz çıkınca tribün takımı çağırdı kimse anlamadığı için gitmedi haberi dönüyor
Mesaj tarihi:
Aziz'in çekilmesi lazım, çekilmeyip kongreye girerse alır, kendi adamları dolu içerde. Ali Koç aday olur Aziz de seçilirse başlığa bile girmem artık naparsa yapsın...
Mesaj tarihi:
tr sınırlarında parti, dernek, vakıf vb. oluşumlarda baştaki adam delegeleri atar, delegeler de baştaki adamı seçer. o yüzden baştaki adam kendisi bırakmadan, (aziz'e sökmeyecek) nadir durumlar haricinde onu kimse gönderemez, bıraktığında da yüksek ihtimalle kendi veliahtını bırakır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...