vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Ahahah fb yenmis ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Bathory said: Yedigi cift lavas adana gaz yapmistir futbolcular adana yiyemez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 ümit hoca bok gibi takım yapmış valla. bursa maçında da en az 2 kırmızı çıkmalıydı bu sakatlamaya yönelik oyunun ligde bitmesi lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 tüm lig maçlarının özetini izledim, en zevksiz maç buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Eve 20 dakkalik mesafede stadda izledim , bu kadar boktan sikici bir mac olamazdi. Ciplak gozle izleyince topcu dedigimiz andavallarin malliklari cok bariz belli oluyor. Genclerde atilan 31 numara baya yipratti fb defansini, skrtel reiz tek hata yapmadi yalniz. Skrtel in basina bisey gelirse bu sezon fb direk kumeye postalanir sdffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 pattisliborek said: Ümit Hoca taş gibi takım yapmış. Ligin bu sene çetin cevizlerinden olurlar, tabela da yaparlar ilk 7-8 Şu mevcut Fenerbahçe'ye eksik kalsa bile yenilen takım çetin ceviz falan olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Renksizler mutsuz, renksizler bitik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Belli oldu mk, bu sene bize yine Euroleague asddfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 bu takımın ruhuna noldu ya? Bir tek kısa adam mücadele ediyor başka da adam yok. Atıf sonradan girdi 11de başlayanlardan daha çok koştu o kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Luis Neto'yu bitirmişiniz stoperde, Gustavo olmayınca acil çözüm geliştirmek adına fena transfer değil. Hem sağ bek de oynayabiliyormuş iyisiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 takımda 7 tane bek var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Takımdaki beklerin hepsi sağ kanat sanırım zaten, sol taraf köybaşı ile kaldırıma emanet, yenilmez armada (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 neto iki sene önce yanlış hatırlamıyorsam "fb için zenit'i bırakmam, 2 sene daha sözleşmem var" diyip gelmemişti ve medyaya da düşmüştü. bu tip transferler hep fener'in elinde patlıyor ya sdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 hürriyet hala ben afa, aboubakar yazıp duruyor o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Aziz alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Souza gitmis diyorlar 11.5m euroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 11,5 milyon mu? Boluspor mu almış yedek ortasaha olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Souza'ya 11.5m u dunya üstünde ancak dursun ozbek verir.. Lan yoksa ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 boluspor almış olsa daha mantıklı, bromwich deniyor. normal şartlarda çalışma izni çıkmasına ihtimal olmayan adama 11.5 milyon euro mu verecekler yani? varsa ekstra bir madde vs. bilmiyorum ama temel gereksinimliliklerin hiçbirini sağlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 zuaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 DarKRideR said: boluspor almış olsa daha mantıklı, bromwich deniyor. normal şartlarda çalışma izni çıkmasına ihtimal olmayan adama 11.5 milyon euro mu verecekler yani? varsa ekstra bir madde vs. bilmiyorum ama temel gereksinimliliklerin hiçbirini sağlamıyor. Portekiz pasaportu var adamin niye calisma iznine takilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 fark etmiyor ingilterede eu pasaportu olması, milli takımda oynama şartı var. vardı. araştırdım bu arada olayı. 2015 yılında alınan kararlar 2016'dan itibaren arjantin ve brezilyalılara özel imtiyazlar verilmiş. transferler kolaylaşsın ve serie a ile laliga'ya kaçmasın potansiyel yetenekler diye. 10 milyon ve üstü pound'a transfer olursa mesela şart aranmayacak denmiş. 20 yaş altında "özel yetenek" ayrıcalığıyla devletten özel izinle alıyorsun falan. arsenal öyle almış 2-3 adam, gabriel falan. coutinho da öyle gelmiş yaş tutmasa da 2015'te. ondan sonra değişmiş kural zaten. 10+ milyon pound ediyor işte souza'nın bedel, direkt alıyorlar bu yüzden demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 6-8 piyasası vardı zaten josef'in ingiltere olunca 11.5 olması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 http://www.danielgeey.com/the-foreigner-debate-the-fas-new-work-permit-regulations-explained/ Ben mi yanlis anliyorum? Son paragraf acikliyo iste. Referandum sonucundan sonra degistiyse orasi ayri. Gerci bilemicem ya darkin dedigide dogru olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Fistan said: 6-8 piyasası vardı zaten josef'in ingiltere olunca 11.5 olması normal Japon yeni mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar