Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wallpaper Engine

Cokomantis

Öne çıkan mesajlar

http://store.steampowered.com/app/431960/Wallpaper_Engine/

oynaklı duvar kağıdı şeysi. default gelen 3-5 wp çok gerekli değil doğal olarak ama workshop'ta çok başarılı işler var. sesli falan olanlar da var, make your own'u da var (ama kurcalamadım) 8 lira sakız parası, cimrilik etmeyin. bu iyiliği yapın kendinize.

her halta giriksiz yiri rim yimisin diyen bir insan olarak herkese tavsiye ediyorum. ram'i cpu'yu falan hiçbir şeyi yormuyor her şeyi sonsuza kadar açınca.

do eet, do eet nao!
Sosyal ağlarda paylaş

olm biz bunu 2005'te falan yapıyoduk, hatta ergen ergen akan matrix kodları falan koymuştum. tabii o zamanlar %5-10 falan cpu yiyodu galiba.

nese interaction olayı iyiymiş, ordan yürünür aslında. farmville gibi addictive oyunları attıracaksın oraya millet mal gibi bağlanacak. scoreboard friendlist derken acayip yürünür. al sana yeni platform.
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

evde bakmadım pek de kullanıcıların kendilerinin yaptığı içerikleri paylaşan bi platform var mı steam workshopta ya da başka yerde ?

steam workshop tam bir çöplük. top rated ya da most popular şeklinde sıraladın, anime trashleri (ki %97lik kısmı) filtre ettin, kalanının çoğunluğu hala çöp. insanlar ne zevksiz anlamak mümkün değil.

bi de reddit sayfası var r/wallpaperengine ama çok bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...