Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 ben de zorlar diye düşünmüştüm strum graz ama aykut effect ile elenmez fb ya, evi arabayı satın dışarıda 0-0 içeride 1-0'a basın hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Dışarıda 3-0 içeride 8-0 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 aha geldi bitane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 yeni totem bu abi, yenilmesini istediğin takım için "4tane en az atar, hikaye yazmayın" falan yazıyosun, o takım çok yaşamıyo, etkili totem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Bi de rakip takim taraftarına cok saçmalıyorsun, futbol cahilisin gibi şeyler yazarsan x2 bonus gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Gerçekleri tarih yazar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Belhanda x2 maicon x1 gomis x2 yazar 5-0 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DFM7FVOVwAARSON.jpg günaydın mesajı niye atmadınız la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 gs temmuz ayında elendiğinde forumda 5 kişi vardı... geri kalanı hala tatilde sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 şaka maka daha quaresma ve pepe tatilden gelmeden elendi adamlar lan çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Evet bence uefa ffp den eleseydi daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Şu bjk lı adamlar bile bizle dalga geçiyor ya Dursun yatacak yerin yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 son 2 senenin şampiyonu Beşiktaşlı arkadaşlar diyeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 yazıldı mı: "emniyet dursunu bize teslim et!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Beşiktaşlılarla artık daha derin empati yapabiliyorum, Yıldırım Demirören dönemlerini daha iyi anlıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Adamlar dalga geçiyor ya. Gerçekten başka izahı yok. Culio'lu, Zapata'lı sezonda bile bu kadar alçalmamıştık. Ulan iki pozisyona giremeyen takımın en ihtiyacı olan adamı bile gönderdiniz. Hadi gönderecektiniz bari adam gibi davranın; Hagi ve Prekazi'den sonra tarihe adı yazılacak adamı şutladınız. Kadro kötü dediniz, ya geçen sene Bruma-Poldi-Sneijder gol ve asiste doydu zaten, transfer ihtiyacı orta sahaydı. Sen ne yaptın? Bu 3 adamı gönderip yerlerine aynı katkıyı vermesi muallak adamları getirdin, bir de hala Selçuk-Tolga yerine adam almadın. Dün maçta orta sahadan oyunu stoper Maicon kurdu lan? Tamam ayağı düzgün, rakip kapanıyor oyunu geriden kuracaksın ama Tolga ve Selçuk adam kovalamaktan aciz, toptan kaçıyor ya O sucuk ekmekçi ultrAslan'ın da yatacak yeri yok. Rantı, peşkeşi kovalamaktan gözleri kör olmuş. Ya bu takım CL son-16 rövanşında (Bakın Avrupa'nın en iyi 8 takımından biri olmak üzereyken) Chelsea deplasmanında sıçtık diye Mancini'nin, Ünal Aysal'ın anasını bacısını bırakmamıştı. O küfür ettikleri Mancini iş bulmadan içerdeki tüm alacaklarını bırakıp gitti. İki senedir öve öve bitirilemeyen diğer rakibinin tarihinde yapamadığını, yapsa semtin yıkılacağı CL son-16'yı beğenmeyip herkesi topa tuttular. Hakediyoruz işte bunları. Böyle millet daha şezlongundan yeni gelip sezon açarken sen Avrupa'dan elenirsin. Arena'ya çıkan rakibin ayakları titrerdi, hoş şimdi RTE'yi yalamak için Arena adı bile kalktı. Son 2 senede kaç iç saha maçı kaybettik hatırlamıyorum, o kadar fazla ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Rewendor said: Beşiktaşlılarla artık daha derin empati yapabiliyorum, Yıldırım Demirören dönemlerini daha iyi anlıyorum :( Al benden de o kadar ! Adamlar nasıl katlanmış yıllarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 yahu besiktasin kalibi ne ki anliyorum besiktaslilari diyorsunuz. adamlar ezelden beri yeto takim zaten, demiroren'in ne kadar etkisi oldu ki? ustune bir de 2 tane hediye sampiyonluk verdirdi demiroren donemindeydi yanilmiyorsam yildiz muhabbetine. ronaldo yu getirdi avm ye filan. adamlar 1 sampiyon olunca sampiyonluk sayisi %10, 1 kupa alinca kupa sayisi %5 filan artiyor zaten. bizim durum farkli, real madridli juventuslu gruptan gule oynaya cikarken,ceyrek finaller, drogbalar, sneijderler ile oynarken simdi bu kifayetsizle ugrasiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 http://im.haberturk.com/2017/07/21/1570515_3f5e467462cb07e10acc08b0de98d962_640x640.jpg adam sozunun eri beyler dagilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Ooo sucukçular bile gaza gelmiş https://mobile.twitter.com/ultrAslan/status/888159379253604353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 üşüyoruz reis. seni harcayanlar sneijder'i de harcadı. hep diyorum. görüyoruz işte galatasaray'a gelen başkanların hepsi aynı paraları harcıyorlar. ünal aysal gittikten sonraki dönemde yapılan transferleri listelemek lazım. ne kadar para saçılmış. bi ontivero ve selcuk burak kontratı için adama yapılmayan kalmadı. şimdi sadece eren ve serdar aziz oynamadan 4m euro maaş alıyor. üstüne sportif başarı hayallerde artık sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Herif takimi bitirdi hala usuyoruz reis. Bugun usuyosaniz bunun sebebi yazin soba yakmanizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Sanki Ünal Aysal'dan sonra yokluk içinde, PAF'tan oyuncu çıkartarak, onun bunun eskisini alıp feda dedirterek devam ettik de bu başarısızlığın sonucu Ünal Aysal. Ünal Aysal mı dedi Serdar Aziz'e, Ahmet Çalık'a, Tolga'ya her adım atan leş yerliye 2.5 bağlayın yıllık? Bony alınabilecekken Eren'i alın bonservisiyle diye talimat mı verdi? Grosskreutz'un evraklarını o mu unuttu? Neyin diyetini ödetiyorsunuz adama hala anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 olcan'a 3m euro ödenecek mesela sdfs. ünal aysal takımı batırdı diye kovalandığından beri ünal aysal'dan daha çok transfer parası harcandı muhtemelen. bilal'ler falan zengin edildi çabuk unutuluyor bunlar. jem karacan sabri ve umut'a kontrat falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar