Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 aykut turnuva düzeninde hiçbir zaman hazırlık vs. çıkmaz, zaten en iyi becerdiği şey eleme sistemlerinde başarılı olmak. tr kupası, uefa kupası vs... geçen sene konya ile AL'de bile olması gerekenden daha başarılıydı. Fener her şekilde geçer o turları katılır AL'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Su gs kadrosuna bakiyorum aldigi parayi en cok hak eden adam yasin. Daha Fazlasini hak etmiyor normalde (1m€ aliyor) ama o hak etmiyor da serdar,tolga,calik,xelcuk ne hak ediyor abi.Hadi xelcuk eski kontrat. Feda diyorsun sakat,takoz yerlilere parayi basiyosun yedek kaleci cenk bile yattigi yerden dunyalari verdin sonra takimda duzen kurmaya calisiyosun. Cok isyan etti ama valla yasin iyi oynamis bu zamana kadar cat pat. Baskan iyi niyetli diyip duruyorlar cildiriyorum. Ozhan canaydin'in low tier'i resmen. Insallah adnan ozturk fln. gelir su takimin basina veya benim birinci onceligim gelecek,gencler, borclarin kapanmasi demeye gotu yiyen bir baskan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Stringray said: gs seneye 16k'yı da kaybedecek, bayağı haziran'da son lig maçı sonrası çarşamba günü uefa ön elemesi oynayacak galiba sdfsd bjk mangala + lens + gignac alabilirse ancak şl çeyrek ya da uefa final oynayabilir, o da zor görünüyor bu sene Kiralik Mangala + forvet Tr liginde kimse tutamaz bjk'yi. Gobege bak abi pepe,mangala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 applev0dka said: escape said: ben pek komik bir şey bulamıyorum şu mevzuda ya. ben sizin yerinizde olsam üzülürdüm ülke puan kaybetti diye. https://forum.paticik.com/read.php?29,7848357,7851869#msg-7851869 https://forum.paticik.com/read.php?29,7848357,7851931#msg-7851931 Su arkada kalmasin ya. Liseli iyi crit yemis:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Benim en çok merak ettiğim galatasaray taraftarı neden yönetim istifa diyor ? Dursun Özbek ne yapsın daha ? Adama Tudor takımın başına gelsin baskısını yapan Gs taraftarı adam getirdi bir halt olmadı. E tudor a şans tanınsın dendi ok dedi Özbek. Tudor hangi oyuncuyu istedi ise getirdi takıma. E daha ne yapsın bu adam çıkıp topa mı vursun sahada nedir beklenti yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 cicibeybe said: applev0dka said: escape said: ben pek komik bir şey bulamıyorum şu mevzuda ya. ben sizin yerinizde olsam üzülürdüm ülke puan kaybetti diye. https://forum.paticik.com/read.php?29,7848357,7851869#msg-7851869 https://forum.paticik.com/read.php?29,7848357,7851931#msg-7851931 Su arkada kalmasin ya. Liseli iyi crit yemis:) ++ rep valla, olm nasıl aklında tutuyorsun böyle şeyleri hayret ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Bence tudor iyi saf bi abiye benziyo, ben ana bacı gitmeden önce bi kere kendi kurup hazırladığı takımla görme taraftarıyım hala. Alternatif olarak ortada bir şey yok zaten, yönetim vizyonsuz. Taraftar da hem sabırsız hem de pek vizyonlu değil açıkcası. Mal gibi gene Lucescu'yu getircekler de nolcak? Adam en fazla bir sene td olarak takılır öteki sene "ben sportif direktör olayım minnoş oğlum td olsun" der kendi çıkarına çalışır haklı olarak. Başka birini de getirseler o da bu sefer "ben bu kadroyu kurmadım bilmemne" der yada saçma sapan harcama yaptırır en az 1 sene gider. İlla 1 sene gidiyor bari bu bir senenin en azından yarısını Tudor değerlendirsin, ötekiler Ocak'tan sonra da gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 abi tudor kötü ama. normalde direkt td harcayıp kendini kurtarmak tam bir türk takımı başkanı işi ama bazen cidden paketlemek gerekiyor. tudor geldiğinde 5 puan fark vardı geçen sene. geldiğinden beri de takım top oynamadı. riekerink de kuklaydı ama riekerink'i gönderip ondan daha kötüsünü getireceksen riekerink'le sezonu bitirecektin. 3 ay sonra takımın anasını ağlatıp gideceğine erkenden gönder gitsin. ha kadro da kötü. şuan gs kadrosu abuk subuk bi hal aldı. net 2 kanat 1 ortasaha bir stoper lazım banko 11'e girmesi gereken. bekleri saymıyorum bile. sol bek şart. de jong'un küstürülmesi falan aşırı saçma. ben diyim size donk oynar bu sene. galatasaray 2 senedir gönderdiği hiçbir topçunun yerini dolduramadı. hani burak'tan kurtulduk diyorsun eren geliyor falan. beterin beteri geldi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 adamlar basari hikayesi: https://image.ibb.co/ig3775/hasostersund.jpg su an liglerinde besinciler. 2011'den beri ayni td. futbol direktorleri var. said: In January 2014 the club announced that they had signed a half-billion kronor deal with the government of Libya to develop and educate Libyan football players. Under the terms of the deal, Östersunds FK will train 250 young men from Libya every year, excepting the first year in which they will receive 60 students. Those players will be taught English and computer skills in addition to sports theory and football training. The deal is expected to raise Östersund FKs yearly profits by over 50% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 https://streamable.com/x7slh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Esh said: Fener ve badaksehir de elensin de bak sen makaraya. Ama fener rahat eler ATAM TOTEM BEN SENI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 başak geçtsin de avrupa ligine katılsın geçen sene 3 takım olmuştu AL gruplarında bu sene de olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Xenus said: https://streamable.com/x7slh el sikismayan kim? maci tabii ki izlemedim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 mokoko said: http://i.imgur.com/rL9CoyW.png kulüp kardeşimle yaşıt abi asdfadf AÖJHSGDAKJHSGDLKJAHGDSLHADBAHDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 goldbären said: aktiftablet said: En büyük rezillik yenilgiyi hazmedemeyip son 15 dakika her ikili mücadelede rakipi tekmelemek. Daha takıma dün takılan belhanda bile yaptı bunu, daha gelir gelmez nası bi sportmenlik kültürü(!) veriliyor bu kulüpte? qes lan bizim qurazma da tekmeliyor milleti. abubakar da yaptı. ben de senin ayakkabına basmıştım bir kere yemeğe giderken. hazmedememiştim onlar yenilince değil yenerken yaptılar sen hep hazımsızsın ama, dandik soda yerine maden suyu içsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 günaydın, son 18 avrupa maçında 1 galibiyet alan avrupa fatihi mi olur lan asdsafasfa iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 ÖFK ne abi? kısaltması ÖFK olan bir takıma elenilir mi ya? asdf ÖFK; Özgür Fikir Klübü üniversite klüp ismi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 arcane said: Xenus said: https://streamable.com/x7slh el sikismayan kim? maci tabii ki izlemedim sdfg. yasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 valequenzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 sasirtmadi. yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Dun zaaaaa lamistim ana bi de valeq icin gelsin Zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Red said: abi tudor kötü ama. normalde direkt td harcayıp kendini kurtarmak tam bir türk takımı başkanı işi ama bazen cidden paketlemek gerekiyor. tudor geldiğinde 5 puan fark vardı geçen sene. geldiğinden beri de takım top oynamadı. riekerink de kuklaydı ama riekerink'i gönderip ondan daha kötüsünü getireceksen riekerink'le sezonu bitirecektin. 3 ay sonra takımın anasını ağlatıp gideceğine erkenden gönder gitsin. ha kadro da kötü. şuan gs kadrosu abuk subuk bi hal aldı. net 2 kanat 1 ortasaha bir stoper lazım banko 11'e girmesi gereken. bekleri saymıyorum bile. sol bek şart. de jong'un küstürülmesi falan aşırı saçma. ben diyim size donk oynar bu sene. galatasaray 2 senedir gönderdiği hiçbir topçunun yerini dolduramadı. hani burak'tan kurtulduk diyorsun eren geliyor falan. beterin beteri geldi hep. Hep Pep Guardiola etkisi bu işte, herkes kendi Guardiolası için gençlere yöneldi. Milan da altyapıdan Leonardo'yu getirdi takımın başına, sonra duvara tosladı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 applev0dka said: günaydın, son 18 avrupa maçında 1 galibiyet alan avrupa fatihi mi olur lan asdsafasfa iyi forumlar avrupa nin fatihi cesme de kafaya cikmakla mesgul abi..aranan yondeki hatlar mesgul.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 vaperon said: escape said: vaperon said: Bu kadar sene üzülünce öğrenilmiş çaresizliğe dönüyor olay. Merak etmeyin. Beşiktaş toparlar yine ortalığı. wat? hiç mi utanmıyorsun şunu söylerken. yazık lan. yıllardır galatasaray toparlıyordu, uefa şampiyonu olup süper kupayı alınca 1.direkt olarak gitmeye başladı. size fazla mı geldi bu lüks? ne çabuk unuttunuz maziyi yine. Kupanın bu sene celbi geliyor. Yapma... AHAHAHAHAHAHAHA kişnedim iş yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Başak elensin ŞL gelirleri için ama Fener elenmesin. Bütün enerjileri lige kalıyor sonra, mayısa kadar kastırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar