valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Selam şike ile ilgili tartışmalara burada devam ediyoruz. Burası Galatasaray başlığı, şike free sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Adam trapin üstüne bu bir tuzaktır diye neon tabela asmış, yine gidip basmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 trap veya diil fistan'ı her zaman fistlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Alex Telles 45m Euro'ya Chelsea'de. GS, Porto'dan anlaşma gereği 10% satış karı olarak 3.7m Euro alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 O salaga 45 vereni kutlamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 bizden gittikten sonra napti la bu adam 45lik olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Bu adamın gidişine de çok üzülmüştüm ben. Tarık çamdal aldı kulüp yerli oyuncu dayatması yüzünden bavul dolusu paraya. Mehmet Topuz oynuyordu düne kadar Fenerbahçe gibi bi kulüpte. Dirk Kuyt önüne pas atıyordu da tenezzül edip iki adım öteye koşmuyordu, kızıyordu bir de ellerini açıp bööle. https://www.youtube.com/watch?v=dGH5txGbOgc bunu buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Kumaşının çok iyi olduğu belliydi zaten Telles'in GS'deyken de. Ama Chelsea seviyesinde mi bilemedim, Portekiz'de de takip etmedim (statleri iyi ama portekiz ligi sonuçta). Çok ucuza satmıştık, bayağı da kızmıştım gidişine. Neyse, hiç yoktan az da olsa para geldi en azından haber doğruysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 İzlemedik tabi de bu sezon 43 maçta 4 gol 19 asist ile oynamış. 19 asist bir kanat bek için iyi rakam. Oyun içi diğer verileri nedir bakmadım ama Chelsea basmış netice olarak 45'i... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Bu adamin 45 etmesi inanilmaz ya, fena degildi de ben oyle kalite falan farkedememistim. Linnes ayarinda idi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 19 asist herhangi bir mevki için iyi bir rakam, bek için müthiş rakam. Chelsea kalibresinde mi bilmem o kadar demiyordum ben ama kaliteli kumaşı olduğu GS döneminden belliydi, Keita'dan sonra satılmasına en çok vizyonsuzluk gözüyle baktığım adamdı. İnter'e gidişine şaşırmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 pattisliborek said: İzlemedik tabi de bu sezon 43 maçta 4 gol 19 asist ile oynamış. 19 asist bir kanat bek için iyi rakam. Oyun içi diğer verileri nedir bakmadım ama Chelsea basmış netice olarak 45'i... 19 öyle iyi diyerek geçiştirileeck bir sayı değil mükemmel bir rakam ya. EPL'ye giden portekizli, brezilyalı, arjantinli vb. futbolcuların paralarının büyük bir kısmı menajerlik başarısı oluyor direkt ya. EPL herkese göre fazla ödüyor zaten de 45 inanılmaz telles için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 adama gider gitmez orta açmayı öğrettiler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Bir gun bizim ligimizdeki teknik direktorlerde maclarda tekme yerine gol atmayı hedef edinirse ve futbol kalitemiz ile skor istatistiklerimiz yukselirse telles i burdan direk ingiltereye 45 e biz yollarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 pattisliborek said: İzlemedik tabi de bu sezon 43 maçta 4 gol 19 asist ile oynamış. 19 asist bir kanat bek için iyi rakam. Oyun içi diğer verileri nedir bakmadım ama Chelsea basmış netice olarak 45'i... iyi rakam? efsane ötesi rakam sen ne diyosun. saçmalık yani. hata falan var denecek bi rakam o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 nerde yapmış 19 asist ligde 12 asisti var yandan kesme orta işte çoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 ligde 13 cl'de 2 yapmış. kalan 4 süt kupasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 telles buradayken de lig standartlarına göre iyi adamdı ama bu kadar gelişmesi harbi inanılmaz. buradayken ramon ile hemen hemen aynı oyunu oynuyor, aynı istatistikleri falan yapıyordu. ben hep ortalama görüyordum mesela, daha fazla gelişmesi zor falan diyordum hatırlıyorum. feci yanılttı. ama işte buradayken bile hep söylenen şey o da dörtlünün sol beki olmadığıydı. orada yapamıyordu bariz şekilde çünkü defansif defoları vardı. önce inter'e gitmesi mesela bu yüzden iyi oldu. direkt 3-5-2'nin kanadı oldu. porto'da da ersun'un fener'e oynattığı o hücumda 3-5-2, savunmada dörtlüye dönen hibrid oyun düzeninde iş yapıyordu ki bjk maçlarında da böyle oynamışlardı. telles'in zaten 15-16 ortası falan vardı ki asist yapmıştı bize karşı da yanlış hatırlamıyorsam. doğru oyun düzeninde 3 senede adamın geldiği nokta ortada. conte'nin sisteminde de 11 oynar çok rahat. doğru adamı doğru şekilde oynatınca nasıl verim alıyorsun görüyorsunuz işte. tr'de çöpe dönüşüp gidecekti. yolunun gs'den geçmesi de çok güzel anı. tr'ye kötü gelip de üstüne fersah fersah koyan bi talisca oldu son yıllarda sanırım başka ben öyle ekstrem değişim hatırlamıyorum aboubakar dahil. yani cenk'i tr'ye geldi diye saymıyorum, burada yetişti en nihayetinde 18'inden itibaren. geri kalan herkes ya geldiği gibi gitti dışarıda gelişti yada burada geriledi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 abi piyasa çok kötü sırf şu piyasayı skibattı'ğı için mbappenin patlamasına duacı bir community var r/soccer'da falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 2 maç 4 puan yetiyor hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Haftaya Malatya’dan 4 puan alabilir miyiz acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Sike tamam Malatya’ya 8 gol atarak 4 puan alacagiz, fenerli logic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 aquila said: Haftaya Malatya’dan 4 puan alabilir miyiz acaba. Asadafsa. (tu) İyi güldüm bi anda anlamsızca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 izmir'de sampiyonluk verip fenerle son anda sampiyonluk kaybetme yarisinda 2-1'e gelebiliriz =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 aquila said: Haftaya Malatya’dan 4 puan alabilir miyiz acaba. Fb ve başak puan kaybettiğinde neden olmasın. Hatta 6 puan bile alabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar