pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Alın totemleri gidin buradan abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 G.Birliği maçından sonra çok temkinliyim ben hala. Daha İzmir'de sandıklar açılmadı. (Malum, son maç Göztepe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 harbiden tebrikler. fatih terim gelene kadar hiçbir ihtimal vermiyordum da, fatih terim yine saçma sapan değiştirdi dengeleri ya. bükemedik bileği öpelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 pattisliborek said: Alın totemleri gidin buradan abi. Hahahaha aynen bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 abi benim ligle pek bi alakam yok zaten, totemlik olsun diye demedim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Bir beraberlik hakkı olması iyi oldu ama en iyi olan fenerin bir sekilde puan kaybetmesi(bursa ve karabuke karsı nası olacak bilmiyorum biri antremana cıkmıyor dusme potasında degil oburu zaten takım olarak yok) ve bizim akhisardan galibiyet ile donmemiz ile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 arda son dkda atılmış lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 ADAM mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 terim sezonun son gazını verir dert etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Fener'in puan kaybetmesi pek mümkün değil. Hem fikstürü çok iyi, hem de şimdi CL kapısı ardına kadar açıldı, iyice asılacaklar. Başak'a karşı ikili averajı nasıl Fener'in? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Fener 2li averajda onde. Bir konya macı var onların riskli konya hala dusme potasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 ligde 2'li averaja bakmak çok saçma ya. koca sezon; normal averaja bak, galibiyet sayısına bak vs. 2'li averaj nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Konuldugu zaman fenerin isine yariyodur konulmustur bugune kadar da bidaha belirleyici olmamistir, oldugu zaman gene fenerin lehine duzenlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 ben olsam "(galibiyet sayısı)*(genel averaj)"a bakardım hangisi büyükse. biraz fantastik olurdu hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 FB-GS-Basak herkes ayni puanda olursa ne oluyordu.. https://twitter.com/kumdaoyna1907/status/992477788815986688 Ahaha harbi la bu ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 vay be averaj işinde bile fener diye ağlamayı başardılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Sotto said: FB-GS-Basak herkes ayni puanda olursa ne oluyordu.. https://twitter.com/kumdaoyna1907/status/992477788815986688 Ahaha harbi la bu ne.. niye üzülmüş. başak yenseydi beşiktaş'ın ne çıkarı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 k1nJo said: ligde 2'li averaja bakmak çok saçma ya. koca sezon; normal averaja bak, galibiyet sayısına bak vs. 2'li averaj nedir. genel averaja bakınca işte eskiden oldugu gibi ankargücüne 8 tane atıyo gs şike yapıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 benim ağladığım yok, her zaman saçma geldi diye söyledim. uydurmuş olduğum fantastik sistemle de fb üstte oluyor zaten eksik maç ile şu an 594 > 500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 ahah iyiymiş 8 atmak. doğru şikeye güzel yol açar, o tarafından düşünmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salih23 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Fistan said: k1nJo said: ligde 2'li averaja bakmak çok saçma ya. koca sezon; normal averaja bak, galibiyet sayısına bak vs. 2'li averaj nedir. genel averaja bakınca işte eskiden oldugu gibi ankargücüne 8 tane atıyo gs şike yapıp ya da fb gibi tarlalar sürülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Fistan said: k1nJo said: ligde 2'li averaja bakmak çok saçma ya. koca sezon; normal averaja bak, galibiyet sayısına bak vs. 2'li averaj nedir. genel averaja bakınca işte eskiden oldugu gibi ankargücüne 8 tane atıyo gs şike yapıp Fistan yine fisting istiyor beyler. O kadar salağız ki 1-0 yeterken şike ile 8 attık. Beşiktaş ve fenerin ortalama 5 veya 6şar gol attığı Ankaragücü'ne karşı. Malız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 triggered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 cimbom quality bait :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar