Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
harbiden tebrikler. fatih terim gelene kadar hiçbir ihtimal vermiyordum da, fatih terim yine saçma sapan değiştirdi dengeleri ya.

bükemedik bileği öpelim bari.
Mesaj tarihi:
Bir beraberlik hakkı olması iyi oldu ama en iyi olan fenerin bir sekilde puan kaybetmesi(bursa ve karabuke karsı nası olacak bilmiyorum biri antremana cıkmıyor dusme potasında degil oburu zaten takım olarak yok) ve bizim akhisardan galibiyet ile donmemiz ile olur.
Mesaj tarihi:
Fener'in puan kaybetmesi pek mümkün değil. Hem fikstürü çok iyi, hem de şimdi CL kapısı ardına kadar açıldı, iyice asılacaklar. Başak'a karşı ikili averajı nasıl Fener'in?
Mesaj tarihi:
Sotto said:

FB-GS-Basak herkes ayni puanda olursa ne oluyordu..

https://twitter.com/kumdaoyna1907/status/992477788815986688

Ahaha harbi la bu ne..

niye üzülmüş. başak yenseydi beşiktaş'ın ne çıkarı vardı.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

ligde 2'li averaja bakmak çok saçma ya. koca sezon; normal averaja bak, galibiyet sayısına bak vs. 2'li averaj nedir.

genel averaja bakınca işte eskiden oldugu gibi ankargücüne 8 tane atıyo gs şike yapıp
Mesaj tarihi:
benim ağladığım yok, her zaman saçma geldi diye söyledim.
uydurmuş olduğum fantastik sistemle de fb üstte oluyor zaten eksik maç ile şu an 594 > 500
Mesaj tarihi:
Fistan said:

k1nJo said:

ligde 2'li averaja bakmak çok saçma ya. koca sezon; normal averaja bak, galibiyet sayısına bak vs. 2'li averaj nedir.

genel averaja bakınca işte eskiden oldugu gibi ankargücüne 8 tane atıyo gs şike yapıp

ya da fb gibi tarlalar sürülüyor
Mesaj tarihi:
Fistan said:

k1nJo said:

Fistan yine fisting istiyor beyler.
O kadar salağız ki 1-0 yeterken şike ile 8 attık. Beşiktaş ve fenerin ortalama 5 veya 6şar gol attığı Ankaragücü'ne karşı. Malız biz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...