Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL SİNAAAAAAAAAAAAAAAANNNN

Comeback yapılmış, 2 gol atılmış son 20dk da sadece 3 adet gol mesajı var. gerisi laga luga atışma.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

valla gs bu senede yenemezse zaten artık boşuna hayal kurmasınlar uzunca bir süre askdjf

O cümleyi ben 2-3 sene önce Drogba Melo Sneijder'li kadroda söyledim, yenemedik, o yüzden bu sene hiç kalkışmıyorum :)
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

valla gs bu senede yenemezse zaten artık boşuna hayal kurmasınlar uzunca bir süre askdjf

Asıl bu sene hiç ümit yok.

Karşıda çoğu golünü duran top ile atan bir Fb var bizim olayımız da belli. Bir şekilde 1 0 ı bulan FB bizi çok rahat kilitler ve maçı tertemiz bağlar galibiyete.
Mesaj tarihi:
ya öyle de bu seneki fener ciddi anlamda en güçsüz fenerlerden biri ya. iç sahada bu kadar sönük ve kötü oynayan fener, daha önceki leş sezonlarda bile yoktu.

deplasmanda kötü, içeride yok ederdi. artık içeride de yok edemiyor. o yüzden bayağı avantajı var oraya giden her takımın artık.

GS'nin iyi-kötü olmasından bağımsız bu sezon Saraçoğlu harbi içeride kalabileceğin bi deplasman değil.

Ha derbidir, atmosfer elbet farklı olur ama şansı daha öncekilere göre bayağı yüksek bence.
Mesaj tarihi:
bişey sorcam

normalde kaleci dört nala hakemle konuşmaya gelince sarı kart yiyor ama muslera gsnin kaptanı olduğu için istisnası yok mu, hani kaptan gelir hakemle konuşur babında falan

ya da bugün gsnin kaptanı muslera değil miydi?
Mesaj tarihi:
Eren az sakin oynasa atar da aşırı panik. Umut bulutumsu ayaklar dolaniyor fjd.

Neyse fener maçı var gg. Izlememe totemi mi yapsam bi onu denemedim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...