Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

o bizim olmazsa olmazımız ya, düşenin dostuyuz sdsafa

şampiyon olurken bile 2 senedir dünyanın en kolay puan kayıplarını yaptık yani sdsaf gençleri herkes yeniyor biz 2 senedir puan veriyoruz mesela.

ama olay o değil ilk 5 haftada çatır çatır giderken gs, olayın oyun,sistem vb. olmadığı sadece oyuncu hırsı ve açlığı olduğu çok belliydi.

dün dedim yine dicem rikernk'in galatarasy'ı şundan çok daha iyi bir oyun planına sahipti işe yaramasa da. bu gs tamamen gazla ilerledi, ve cidden çok şanslı bir fikstür ile başladı lige. yoksa östersundz üstüne zor bir fikstür gelse 5 maçta 2g 2b 1m falan olsa zaten tudor paket olmuştu.

biz bunu derken kızıyordunuz, o da mı anadolu takımı bu da mı küme düşecek diye. onu demek istedim
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

he böyle diyince de "yoo ben en başından beri karşıydım qq" yapılıyor. burada yapmadım da neyse ki ortak facebook gruplarında, twitterda falan akıllılık edip ss depoladım bu sefer. hepsini vuruyorum dünden beri çok eğleniyorum asdfsdfafsad

Valla pati arşivi serbest, herkese açık, benim başından beri karşı olduğuma ters herhangi bir mesaj arayabilirsin, ama zor bir arama olacak :) En başından beri "Yeni bir şeyler yapmaya çalışıyor en azından, yenilikçi ve vizyonu var ama teknik bilgisi becerisi çok zayıf, biraz kendine yakın takımlarla maçları kaldıramıyor" tandansındaki yorumlarımın dışında bir şey yok adamla ilgili.
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray'da taraftarların büyük bir kısmı terimci. sosyal medyada görebiliyoruz bunu baya baya. arda'nın gelmesini, terim'in gelmesini selçuk'a haksızlık yapıldığını, büyük kaptan olduğunu falan yazıyor insanlar. görünce çıldırıyorum sdf.

tudor zaten geldiği andan beri istenmiyordu. riekerink varken puan farkı 5'ti, gittikten sonra 12 falan oldu galiba. riekerink sneijder ve yönetimin kuklasıydı, gitmesi gerekiyordu ama yerine gelecek adam tudor değildi ve sezon sonuna kadar kalabilirdi. da işte yönetimlerin kendini kurtarmak için td kurban etme politikası daha da kötü yapıyor aslında işleri haberleri yok.

ayrıca terim için hep şunu savunuyorum. bak gelecekse gelsin 10-15 sene neyse iyice elden ayaktan düşene kadar yapsın işte. gelecek ve o da gidecek yine 2 sene içinde. artık terim döngüsü baydı. gidip kulup binasına molotof atasım geliyor şu mevzulardan.

bana kalsa takımın başında hala reykard ya da mancini vardı. o adamlara çok ibnelik yaptı bu futbolcular yönetimler.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

ne kadar işsizmişsin ya dark. şurada tudor'a iyi diyen bi vale birde sostizm vardır herhalde.

işsizlik değil ya, ben bir çok facebook grubunda twitter'da falan aktifim işte çok adam vardı aynı şekilde riekerink'e de böyle yanlayan sonra ardından söven.

diyince yooo çektiler de o yüzden bu sene arşivledim sdsdfsad

kolay yani windows ekran görüntüsü aracı ile alıp bi klasöre atıyorum nick ile. gerektiğinde çıkarıyorum eğlenyioruz 10 kişi adama yüklenip asfads

deneyin bence
Sosyal ağlarda paylaş

enrique said:

yok ya gs'liler pek beğenmiyordu en başından beri tudor u da bazı bjk'li arkadaşlar şenol'u karabük'e kitleyelim tudorda bize gelsin falan diyordu çok net hatırlıyorum sadsadsadsad

Sunun oldugu bir tane mesaj gostersene ya ahahah. Tamam sallamiyoruz yazdiklarini da bu ne.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an Tudor gitse yerine kim gelecek? Terim gelse ya başarılı oluyor veya olamıyor. Başarılı olunca ayrı afra tafralar ve o mükemmel giden seride bizi bırakması falan hiç unutulacak bir şey değildi. Tudor büyük maçları kazanamıyor ama arada göndermek iyi değil. Son 10 yılda 14 t.d. değiştirmişiz. Şu tabloyu gören hiç bir t.d. gelmez. Anca fenere geldiği gibi emekli olmaya gelirler falan filan. Bu adamı kötülüyoruz ama bizim karnemizde hiç iyi değil. Tencere kapak misali bulmuşuz birbirimizi. Gönül ister şöyle yürekleri hoplatacak bir t.d. ama şu an mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

enrique said:

yok ya gs'liler pek beğenmiyordu en başından beri tudor u da bazı bjk'li arkadaşlar şenol'u karabük'e kitleyelim tudorda bize gelsin falan diyordu çok net hatırlıyorum sadsadsadsad

Sunun oldugu bir tane mesaj gostersene ya ahahah. Tamam sallamiyoruz yazdiklarini da bu ne.

bu adam counter-troll abi, forumda tek örneği kendisi olduğundan ben keyifle okuyorum genellikle düşen çok oluyor sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Belhanda said:

Başakşehir'e karşı 5-1 kaybettik evet. Adebayor bizi öldürdü. Fakat maça iyi hazırlanmadık, her zaman oynadığımız gibi oynamadık, farklı bir oyun anlayışıyla çıktık sahaya ve sonuç ortada. Birbirimize bu bir kazaydı ve maçı unutalım dedik. Bizi sahada gezdirdiler.

gomis de maç sonu, milli aradan sonra bu taktikle sadece 2 gün çalışabildik demiş. fransızca çeviri hatası sadece 2 gün çalışabildik diye çevirmişler.

futbolcular da tudor'a sallamaya başlamış. ben sistemlere inanmıyorum diyen bi adama şu takımı emanet ediyoruz şaka gibi. adamlar büyük eksiklerle bile olsa, bi sistemi oturttuğu için bizi beşlediler.

Belhanda said:

Nice’te kalmak isterdim ama kulüp bonservis bedelimi ödemek istemedi.

Yaşımın biraz ilerlemesinden dolayı, eski meziyetlerim aynı seviyede değil.

yalnız bu belhanda baya karaktersiz bi futbolcuymuş. bu faslı kekoyu öven vardı burada di mi?

http://sampiy10.gazetevatan.com/belhanda-da-tudor-u-boyle-elestirdi--1120102-futbol-sampiy10-haber/
Sosyal ağlarda paylaş

başakşehir hezimetinden sonra içerde alanya'ya ölümüne saldıracak tudor. gol yemeden love-junior vs ile 1 tane kontra çıkarabilirse alanya tahminimce yine 5lik olur galatasaray. tudor da bjk maçını göremeyebilir. ama çok çok büyük ihtimalle ilk 15-20 dklık baskıyı atlatamaz alanya.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...