Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E3 2017

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Skull and Bones'da sanırım tek gemiyi 4-5 arkadaşın ile kullanma olayı yok. Blackwake daha iyi sırf bu nedenden ötürü mesela.

Sea of Thieves ise exploration olayından dolayı kalbimi kazandı aylar evvel. Sırf 4 kişinin müzik yapması bile keyifli. Onda da bir gemiyi 4 kişi kullanıyor falan. Loot sistemini oturturlarsa ben Sea of Thieves'i seçerim.

Bu tip karayip temalı gemi savaşları konseptinden aşırı haz alıyorum. Sürdülebilirliğini arttırabilmeleri gerek sadece. Yani gemiye upgrade'ler olsun, silah unlock'ları olsun. Birde server bazlı, CS gibi oynadıkça para kazandığın ve sunucuda bulunduğun süre içinde sadece upgrade yapabildiğin bir mod gerekli. Öteki türlü uzun süre oynatmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok QTE vardı ya spideyde, aksyonlar hep scripted falan. Daha çok spider sense slow-mo ve interaktif hareketler kombolar falan olsa daha eğlenceli olurmuş.

Da konsol oyununda nasıl yapacaksın tabi onu, beyinsiz konsolculara şu tuşa bas demek bile zorken bide kombo beklemek falan rasyonel değil. Onlar ancak LTE RTE bişey spamleyip WOWOWOW NASIL DÖVDÜÜEEEM diye salya saçsın
Sosyal ağlarda paylaş

abi batman serisine başlamak henüz nasip olmadı, başlasam sevecem baya biliyorum da. biraz oynamışlığım var, gameplay de izlemiştim epey.

spider-man'in batman ayarında olması + amazing spider man'deki gibi akrobasi ağırlıklı free roam + web sling, bol side mission ile tadından yenmez bence.

yalnız umarım miles morales değildir spider-man, bir yerde gözüküyor çünkü. sanki peter olacak ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...