Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Bethesdanin Evil Within 2 roportajinda dediklerine gore ES 6 su an yapimda degilmis ve ondan once 2 major title varmis gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Es6 yapimda degilse yeni bi fallout da yapimda degildir sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 olm ne kadar iyi bir gameplay bu, direkt hype. spider-man ne kadar olabilir ki falan demeyin, direkt izleyin. http://www.youtube.com/watch?v=K7BjsUvSl7c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 fallout satislarda skyrimi gectigi icin belki one almislardir onu diye umuyorum :p hem oburunun mmosu var zaten. ama once vr, gameboy, akilli saat, md. firin versiyonlari cikacak tabi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Falloutun komple franchise i gecmistir satista. Yoksa Skyrimi tek basina gecebilecek bi oyun var mi bilmiyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 spiderman direkt batman oyunlarıyla aynı abi yeni bir şey yok ha iyi mi, bence iyi - ben batman oyunlarında da baya zevk alıyorum gameplay olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 bingildak said: ha bunu 500 dolara veriyorsa çok afedersiniz yumurtalarını yememiz gerek çünkü dengini "master race" de sahip olmak istiyorsan 6 katından kapı açıyorsun. 6 kati? gtx1070 ekran kartli monitorsuz pc ye 3000 dolar veriyorsan sen, ne istersen satayim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 O nasıl bir çıkarım ya hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Çogzel görünüyor spidey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 spidey cok iyi de pcye cikmayacak mi simdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 https://i.imgur.com/9mwok6q.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Sektörün en çok kullanılan ve en iğrenç buzzwordünü koymamışlar, onlar bile benimsemiş artık: Fast-paced = brain-dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Skull and Bones'da sanırım tek gemiyi 4-5 arkadaşın ile kullanma olayı yok. Blackwake daha iyi sırf bu nedenden ötürü mesela. Sea of Thieves ise exploration olayından dolayı kalbimi kazandı aylar evvel. Sırf 4 kişinin müzik yapması bile keyifli. Onda da bir gemiyi 4 kişi kullanıyor falan. Loot sistemini oturturlarsa ben Sea of Thieves'i seçerim. Bu tip karayip temalı gemi savaşları konseptinden aşırı haz alıyorum. Sürdülebilirliğini arttırabilmeleri gerek sadece. Yani gemiye upgrade'ler olsun, silah unlock'ları olsun. Birde server bazlı, CS gibi oynadıkça para kazandığın ve sunucuda bulunduğun süre içinde sadece upgrade yapabildiğin bir mod gerekli. Öteki türlü uzun süre oynatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 spiderman akrobatik hareketlerle training mod usülü adam dövülen çerezlik bi oyuna benzemiş. eski bir x-men volverine oyunu vardı ona çok benzettim. fakat grafiklerin yumuşak dokusu oyunu görünürde çok güzel kılmış. zevklidir baya ps4'üm olsa alırdır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 spiderman'de gameplay adina yeni bisi gormedim ben. batman, shadow of mordor falan oynamadiysaniz yeni gibi gelmis olabilir. bol bol environment kullanarak suslemis combat'i ondan cafcafli gibi gelmis size herhalde. ya da uzun suredir oyun oynamiyosunuz sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Çok QTE vardı ya spideyde, aksyonlar hep scripted falan. Daha çok spider sense slow-mo ve interaktif hareketler kombolar falan olsa daha eğlenceli olurmuş. Da konsol oyununda nasıl yapacaksın tabi onu, beyinsiz konsolculara şu tuşa bas demek bile zorken bide kombo beklemek falan rasyonel değil. Onlar ancak LTE RTE bişey spamleyip WOWOWOW NASIL DÖVDÜÜEEEM diye salya saçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 kombo oyunu dediğin şeyin ana platformu konsol lan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 eskidendi ya o combo icin bir kac tusa duzgun sira ile basma olayi. simdi artik tek tusa basiyosun karakter combo'yu kendisi yapiyor. last move icin ikinci bir tus gerekebiliyor en fazla. o combo'yu acmak icin skill point falan harciyosun vb :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 amma boş konuşuyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Spiderman batman den çakmış her şeyi ama batman gameplay çok iyi olduğundan sıkıntı yok. Batman dinamiğinin aynısı ile en az 10 seri daha oynasam sıkılmam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Gösterilen oyunların fiyatları harika yalnız. Wolfenstein: The New Collosus : 266 Fallout 4 Vr : 266 Assassin's Creed Origins : 208 Dishonored yeni oyunu da dlc kıvamında standalone çıkarıp 133 liradan sokuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 bu oyunlarin us fiyati hala 60$ yalniz. kurun 6 aydir yukselmedigini de hesaba katarsak fiyat artisinin aciklamasi yok. shadow of war da 60$ ama tr fiyati 180 lira. ornek olarak bu karsilastirmayi vereyim de publisher'larin tr'deki tutumu konusunda fikir sahibi olalim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 steam fiyatları mı bunlar? büyük publisherdan steamden oyun alınmıyor artık ya. 3rd world country problems :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 abi batman serisine başlamak henüz nasip olmadı, başlasam sevecem baya biliyorum da. biraz oynamışlığım var, gameplay de izlemiştim epey. spider-man'in batman ayarında olması + amazing spider man'deki gibi akrobasi ağırlıklı free roam + web sling, bol side mission ile tadından yenmez bence. yalnız umarım miles morales değildir spider-man, bir yerde gözüküyor çünkü. sanki peter olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Herif yarı zenci yarı hispanik. Aşağılık beyaz peter parker yerine direk bunu koymamalarına şaşırdım ben. Heralde gelir beceriksiz peterı oyunun bi noktasında kurtarıp görevi devralır falan. http://screenrant0.imgix.net/wp-content/uploads/2017/06/Miles-Morales-in-Spider-Man-PS4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar