Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

fenerasyon yarıda kalan FB-BJK derbisinde hakemin tatil kararını hatalı bulup 3-0 tescil yerine kaldığı yerden devam kararı verdiği maçın tekrarnına, kararını yanlış bulduğu hakemi atamış yine....

ulan muz cumhuriyetinde bile olmaz böyle aptallık, beyinsizlik, saçmalık ahahahaha milletin zekasıyla dalga geçiyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

uefa şampiyonluğunu şampiyonlar ligi gruptan çıkışına tercih ederim yani ve çok daha olası bir durum.

şampiyon olunmadı diye hemen bokunu çıkarmayın. hala renkliler ve tayyipspordan 3-4 gömlek üstün bir kadro var elde.

ya rabbim bu nasil bir burnu havadaliktir, pektemek gelsin sizi kurtarsin
Sosyal ağlarda paylaş

Sonra tiner diyince ayıp oluyor, kötü hissediyorum ben de ama gerçekten bu kadar kendini havada görmek başka nasıl oluyor bilemiyorum.

GS Uefa kupası aldığı dönemde sosyal medya, forum kullanımı falan bu kadar yaygın olsaydı bile Beşiktaşlıların kendi takımlarını şişirdikleri kadar şişirmezlerdi gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

madem mete'yi yine verecektiniz maça;

sahayı neden 3 maç kapattınız.
1 milyon para cezası neden kestiniz.
3 fenerli neden hapiste şuan ???

TR futbol tarihinin en yüz karası kararlarından birisi açık ara ya.

Mete'nin suçu ne? Adam çıkartmadı ki olayları. Tribün güvenliğini sağlamak yine Mete'nin işi mi?

Olay çıktı, adam da baktı maç oynanmayacak, iptal etti.

Tribüne hakim olamadı diye fener cezayı aldı, olayı çıkartanlar da hapiste işte?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...