applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Abi twitte olayin başlangıcı yaziyor taraftar nerdeyse klubeye girmis. Olayin baslangici bitisi yok buyuk barzoluk su ya. Yillarca bu yuzden utandim kendi taraftarımdan. Futboldan soğudum. Gittigim maclar yarida kaldi falan. Yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 0-0 da sunu yapan taraftar. Babelin ofsayt olmayan golu verilse tank sifresi yazip sahaya girecekti sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 mokoko said: Stringray said: o peruk değil stat koltuğuydu hiç fb stadyumuna gittin mi bilmiyorum ama koltuklarımız sarı değil laciverttir ve plastik değil metaldir. yani eğer o koltuk olsaydı şu anda 1 ölü 1 yaralı ilan edilirdi dat "biz öldürmek istesek yaralı kurtulmazdınız aslaanımmm" altmesajı. yarın akşam otele gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Koltuk değil, anahtarlıkmış gelen galiba takibini yapıyormuş polis. 3-4 yaralı varmış o arbedede, içeride çıkan olaylarda da teknik ekipten bir kişi daha yaralanmış. Şu bir ŞL maçı olsa hükmen mağlup + min bir sene organizayondan men gelirdi. maks 5 maç alır fener, para cezası bir de o kadar. dahası çıkmaz bu ülkede. şunları yapmak için mantıklı sebep zaten yok da, mantıksız bile sebep yoktu gün itibariyle. türk taraftar topluluğu genel olarak bayağı gerizekalı ama fenerbahçe'nin tribüncü tayfası sanırım aralarındaki en gerizekalı olanı. ne kadar sebebe dayanmayan olay varsa ülkede %70'inin falan altından çıkıyorlar. aziz'in yıllardır dikip, benimsettiği o aşağılık yapı yapısının dışa vurumu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 aziz yıldırım tezgahı gibi geldi bana. başkan olmak için herşeyi yapar abi bu adam. başka türlü anlamlandıramıyorum çünkü yaşananları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Zaaa... Acaip sakin kalıp kudurttuk adamları. En büyük pay da quaresma nın. Adam acaip sakin davrandı her kornerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 bu gece uçağım var yarın sabah istanbulda olucam uyurum gün içinde akşamda baskonia maçı var ona gidiyorum sanmıyorum geliceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Senol güneş’e İkinci kez madde atılmış içeri girerken. Orada açılmış kafası. İlkinde yara yoktu belliydi. https://twitter.com/azonceoldu/status/987048109514641410?s=21 Sunun sorumlularını tek tek teshir etmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 https://twitter.com/azonceoldu/status/987048109514641410?s=19 Rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Eşya atan taraftarların tespiti halinde FB nin dava açması lazım, Tolgaya da federasyonun sağlam bir ders vermesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 abi komple futbolu kapatıp sktirolalım lütfen artık ya. bu ne lan? o passolig ne skime derman onu da anlamış değilim. saçma sapan işler ya amaan. bu arada dark maçta mıydı lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 olm yarık falan var diyorlar ben fotoğrafta bakıyorum bakıyorum 5 zımba telinden başka bişi göremiyorum adamın kafasında :D hastanelik olmak falan biraz tiyatro gibi geliyor da hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 goldbären said: mokoko said: Stringray said: o peruk değil stat koltuğuydu hiç fb stadyumuna gittin mi bilmiyorum ama koltuklarımız sarı değil laciverttir ve plastik değil metaldir. yani eğer o koltuk olsaydı şu anda 1 ölü 1 yaralı ilan edilirdi dat "biz öldürmek istesek yaralı kurtulmazdınız aslaanımmm" altmesajı. yarın akşam otele gelme. oo futbol bolumune troll seferine mi geldin. hayirli isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 applev0dka said: https://twitter.com/demarkesports/status/987045829671378944?s=19 Senol hoca sacli deride o 5 dikislik yer kadar alan kanasa senol kanli gomlegini gerdek sabahi sevinci ile cikartip sallardi..batticon rengi bile yok ne yapmislar clear ile mi yikamislar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 ahmedinejad said: Senol güneş’e İkinci kez madde atılmış içeri girerken. Orada açılmış kafası. İlkinde yara yoktu belliydi. https://twitter.com/azonceoldu/status/987048109514641410?s=21 Sunun sorumlularını tek tek teshir etmeleri lazım. Arkada kalmasın peruk meruk degil olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 sabonis said: olm yarık falan var diyorlar ben fotoğrafta bakıyorum bakıyorum 5 zımba telinden başka bişi göremiyorum adamın kafasında :D hastanelik olmak falan biraz tiyatro gibi geliyor da hayırlısı. zimba hastaneye kadar tutsun diye degil mi zaten djavdjahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Ilk macta tribüneydim gram zevk almamisstim. Kavga dovus sinir sttes bi takim 10 bi takim 9 kisi Bu macta da 2 bira alip günün yorgunluğunu atayim guzel mac izleyeyim dedim. Fener net eler diyordum hatta ama yine keyfimin icine edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Abi yedek kulübelerinin ordaki koltuklar en pahalı biletler değil mi ya? Bizim stadda o kısım anca futbolcuların silikonlı karıları oturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 hayır yani yok bayıldı ay yok vah vah hastanelere kaldırıldı olayından bahsediyorumy. bi de şeyi diyorum o zımbanın tuttuğu bi yarık falan göremedim fotoğraflarda yani. bir de şenor yerden kalktığında 20 kere elini kafasına götürüp götürüp durdu, en ufak kan gözükmedi. nasıl yarıkmış o öle la. görüntüler yetersizdir muhtemelen vardır işin aslı da, insan yine de işkilleniyor, tr futbol camiası sağlam numara yapar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 µh said: oo futbol bolumune troll seferine mi geldin. hayirli isler. adamla aynı şirketteyiz olm. az buçuk muhabbet var. esas sen iki kumtorbası dövdün diye hemen gaza gelme.,, [baiting continues] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 LA ORDA DEGIL SONRA YARILIYO KAFASI. tvciler de mal ayni yeri ileri geri oynatiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 ünlü travma doktoru sabunis konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Bjk tvde izliyorum suan kan görünüyor tedavi sirasinda gazli bez kanli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 µh said: zimba hastaneye kadar tutsun diye degil mi zaten djavdjahs degil..o zimbalari zimba cozucusuz sokmeye calissan 3 kati kadar yer yaralarsin..kolay daha sihhi ..gerginlige daha cok dayaniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 gereksiz dram yarattı beşiktaş, delikanlı gibi oynayacaklardı.şu maç tatil oluyorsa bizim trabzon'da sahaya bile çıkmamamız lazımdı.cidden komik, bir şey olduğu yok maç tatil edildi. https://twitter.com/akif_uzg/status/987033209287397378 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar