Reis vurmuş.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma
toki arena diye gezen apple'lar düşünsün sdf.
asdfsdaf adam süper ya, stada da çöktü ak :(
verdikleri 10 yıllık sponsorluk anlaşmasında 50 milyon tl sadece, senede 5 milyon tl geliyor. stadın maliyeti finansmanla birlikte 450 milyon TL zaten.
hadi o 50 sayesinde bitirebildik falan diyelim, herifler asli projeden avm ve otoparkı çıkartmak kaydıyla kabul falan ettiler; potansiyel gelirimizi yarı yarıya kırdılar.
ona rağmen rahat rahat çökebiliyor reyiz asdfsdasd
İDOL
edit:
https://pbs.twimg.com/media/DLuAwKgXkAkvs0M.jpg
https://twitter.com/BJKzade/status/917472440351166464
olmayan şey üzerinden siz de boşa gaza gelip toki arena lololo yapmayın. GS'lilerin tek şey demeye zaten hakkı yok gelsin fistan falan dalga geçsin bari asdfdsa
verdikleri 10 yıllık sponsorluk anlaşmasında 50 milyon tl sadece, senede 5 milyon tl geliyor. stadın maliyeti finansmanla birlikte 450 milyon TL zaten.
hadi o 50 sayesinde bitirebildik falan diyelim, herifler asli projeden avm ve otoparkı çıkartmak kaydıyla kabul falan ettiler; potansiyel gelirimizi yarı yarıya kırdılar.
ona rağmen rahat rahat çökebiliyor reyiz asdfsdasd
İDOL
edit:
https://pbs.twimg.com/media/DLuAwKgXkAkvs0M.jpg
https://twitter.com/BJKzade/status/917472440351166464
olmayan şey üzerinden siz de boşa gaza gelip toki arena lololo yapmayın. GS'lilerin tek şey demeye zaten hakkı yok gelsin fistan falan dalga geçsin bari asdfdsa
paticik'e gelip kaynak olarak RTE koyanlar banlansın diyenler ??
ne diyo reis. sesini duymayım şimdi boş yere
Beşiktaş 2 senedir barajları iyi doldurdu sayesinde milletimiz kuraklık çekmiyor hamdolsun diyor
fikret orman bu gibi durumlarda hep dik duruşunu korudu. kısa süre içinde gerekli cevabı verecektir kesinlikle.
elbet bu günlerde geçicek
Sıyın cımırbışkınım.
bak reis,
benim cebimden her ay, her allahınımiktimin o ayı, en az %24 kesiyorsun.
eyvallah kestin.
üstüne ötv'si, kdv'si, o'su, bu'su...
onları da kestin.
yetmedi benim için.
Çünkü seviyorum, kendimi huzurlu hissediyorum.
Kombine parası, forma parası..
HANGİ PARAYLA YAPTIN BE??!!
benim cebimden her ay, her allahınımiktimin o ayı, en az %24 kesiyorsun.
eyvallah kestin.
üstüne ötv'si, kdv'si, o'su, bu'su...
onları da kestin.
yetmedi benim için.
Çünkü seviyorum, kendimi huzurlu hissediyorum.
Kombine parası, forma parası..
HANGİ PARAYLA YAPTIN BE??!!
Velev ki yapmis olsun. Yapacak tabii ki, ne yanlis var ki bunda. Stadin devlet tarafindan yapilmis olup olmamasi neyi degistiriyor ben onu anlamadim.
Olay AKP'nin agzina sakiz olmaksa o konuda hicbirseyi farkettirmiyor ki, gene evet efendim, evet cimhirbaskanim takilmak zorundasin her zaman.
Olay AKP'nin agzina sakiz olmaksa o konuda hicbirseyi farkettirmiyor ki, gene evet efendim, evet cimhirbaskanim takilmak zorundasin her zaman.
Beşiktaş 2 senedir barajları iyi doldurdu sayesinde milletimiz kuraklık çekmiyor hamdolsun diyor
Valla gülmekten ağlamak olabilir o, arkadaş facebook'ta paylaşmış dün gece orada gördüm, bi açıklama falan da olmayınca işte kutlama videosu diye açtım, bu kadarını beklemiyordum, böyle hitap tarzı çok doğal bir şekilde söylemesi, gelişine çakması falan muhteşem bir kombo olmuş, bayağı güldüm ekran başında :)
Ne yalan söyleyeyim sonra hemen buraya baktım bakalım ne diyecekler diye :D
rüzgar sağnak en güzel açıklamayı yapmış dün gece twtitterda.
düğüne gelip altın takan birinin sonra gelip "düğünü ben yaptım" demesi gibi işte.
cahil eğlendirir anca ;)
düğüne gelip altın takan birinin sonra gelip "düğünü ben yaptım" demesi gibi işte.
cahil eğlendirir anca ;)
araziye çökmek için elinden geleni yap, izin vermemek için binbir takla at, yapılırken çatısı 40cm yüksek oldu diye inşaatı durdur, altında tarihi eser var 40bin kişi orda zıplayacak mı diye kamu nefreti oluşturmaya çalış, hiçbirinde başarılı olamayınca, stad benim de. gerçek akepe tanecikleri
bjk kıskançlığı önce fb-gs'yi kardeş yaptı şimdi de 40 yıllık solcuları tek tek akpli yapıyor. rte'nin bir tane lafına inanmazlar, hırsız - yalancı vsvs derler. konu bjk olunca 1 snde inanırlar hmm demek öyleymiş bak reis söylüyor derler sdasdsadfds. adamların kıskançlıktan iyice gözü dönmüş ya reisçi bile olmuşlar inanamıyorum.
bjk ye karşı tüm galaksi birleşti
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar