Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Ahahah

Normalde böyle bir insan değilim. Ama burdaki "sacma" seyleri okuyunca misli ile karşılık veriyorum...

Bu kurtlar sofrasinda hayatta kalman icin cakal olman lazım.. sdfsd oyle miydi soz nasıldı ondan iste..

Saçma olan kısım neresiydi, Cenk'in golünün hakikaten güzel olduğunu söylediğim kısım mı yoksa Casillas'ın gol öncesi pozisyon almada çok hatalı olması mı?
Mesaj tarihi:
Senin mesajın özelinde demedim ki ?

Genel olarak pati futboldaki "sacmaliklara" yaklasimim olarak soyledim.

Elinde sayisal veriler ile gelenlere, mantıklı kiyaslar karsilastirmalar ile gelenlere bile aptal aptal cevaplar verildiği icin sen de ona gore tavir degisitiriyorsun iste onu dedim. Cici'nin söylediğine ithafen.

Senin mesajin özelinde konusacak olursak casillasin kazandigi kupalari bugun yazmaya baslasak yarin biter. Baska yorumum yok gol ile ilgili :)
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Senin mesajin özelinde konusacak olursak casillasin kazandigi kupalari bugun yazmaya baslasak yarin biter. Baska yorumum yok gol ile ilgili :)

Aynı şey kova Victor Valdez için de geçerli, hatta Türkiye şartlarında Sabri için de geçerli :)

Casillas bi zamanlar müthiş kaleciydi zaten, ona kimsenin lafı olacağını sanmıyorum, ama nedense Mou Real'i döneminde çok feci çakıldı, bi daha da toparlayamadı. Buradaki pozisyon alması da zaten buna bir gösterge bence.
Mesaj tarihi:
Casillas'ın tek eli 5 tane valdez eder abi :D

Mou o dönem bi karıştırdı zaten RM'yi bişeyler yaptı sdasfsa

Golde çok suçu yok kalecinin ya, oradan bir şut beklemiyor bence o yüzden hazırlıksız yakalanmış. Ha dersen ki kaleci her an şutu bekliyecek ona bişey diyemem :D
Mesaj tarihi:
şu gol musleranın gomezden yediği golden daha kötü bir gol değil bence. Yani muslerayı şuanda sürekli övüyosak bence casiyyas bitti falan demek bu gol yüzünden abartı
Mesaj tarihi:
yukarıda yazdım ama ŞG ne kadar rotasyon yapar bilemeyiz. cenk, ozzy falan oynar belki ama atiba'nın mutlaka dinlenmesi gerek bence.

babel yerine q7'yi yazar bakarsınız. bir de orkan'ın durumu nasıl acaba görmek lazım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...