bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 BEYLER RELAX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Yatırım tavsiyesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 yatırım tavsiyesi değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 abi son kez son kez dedim ama hadi bir kere daha yazayım ki iyi anlaşılsın. bir daha cevap mevap yazmak zorunda kalmayayım. size insan gibi bi yol gösteriyorum, bak böyle de bir yol var diyorum. isteyen dener isteyen denemez di mi. bana 10tlye ev olur mu yau diye geliyosunuz. bir cevap yazıyorum, bana dedigim şeyin ne demek oldugunu anlamadan, bambaşka bi şey anlayıp onun üzerinden cevap yazıyosunuz yine. yine cevap veriyorum yine aynı şey. sonra sinirlenmek zıvanadan cıkmak garip geliyor size ben bunu anlamıyorum. niyetim ne topicin geldigi nokta ne. bir değil iki değil. sonra yine okumadan etmeden bi arkadaş geliyo konu storj ama o kadar okumamıs ki burstten hesaplıyo bi de boldlayıp yazıyo konu alev almısken. sonra gelip ya ben öyle değil de şundan dedim "bi sıkıntı varsa yardımcı olalım." gibisinden yazı yazıyo.. ya birader ben şimdi sana gelip laf soktugun gibi bi sıkıntı mesela olup olmadıgını kanıtliyim mi illa acı acı. hayır ulan güzel güzel yazmısım en başta, benim ne sıkıntım olcak maksat senin ileride olmasın diye. biraz açın gözünüzü abi valla. olay bu kazandırır kazandırmaz değil. olay çok başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 gencler napalım "Birbirmize aptal demiyoruz, çok ayıp" diye illa kurallara madde mi ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Sen yurtdışında neredesin bilmiyorum ama o ülkeye yazık senin bu sinir, stresinle. Hadi ben sinirli, stresliyim ama Türkiye'de yaşıyorum, mazeretim büyük. Senin hikayen nedir merak ettim gerçekten? Ne gerek var bu kadar uzatmaya herkese "son cevabı ben vermeliyim" yaklaşımına. Burada herkes görüş belirtiyor, konu başından beri okuyorum, dön bak bakalım kaç tane mesajında fikir istişaresi yaptığın kişilere hakaret etmişsin? Ne gerek var, küçük bir platformda ortak bir amaca koşmaya çalışan bir avuç insanız şurada yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 off of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 moriarty oruçlu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 sanssizsansli said: onun hep öyle oluyo streoidden. ahahdsfhasdhfasdfasdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Bilgilere ek yapayım. Storj da ceza sistemi de var. Eger bilgi kaybı veya eksikliği olursa. Onun için mirorlu sistem kullanılması gerek. Burst iyidir candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 https://docs.google.com/document/d/1Q87QzIn5UwskzdEaU1zoo7URrkl6Na7FYKrR5TeWNdw/edit reddit sayfasında şöyle bir ayrıntılı guide buldum Storj için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 storjda baktığım kadarıyla aylık ödeme oluyor. yani sonucu görene kadar 1 ay kitleyeceksin sistemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Birisi şu başlığı "hdd" olarak düzeltsin lütfen hmmpffss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 sununla ugrasacaginiza gidin bi coin alip yatin ustune abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 bLackcha0s said: https://docs.google.com/document/d/1Q87QzIn5UwskzdEaU1zoo7URrkl6Na7FYKrR5TeWNdw/edit reddit sayfasında şöyle bir ayrıntılı guide buldum Storj için iyi güzel bandwith limitler önemli diyor da ortalama bir değer verseymiş keşke. benim uploadım 2'yken bu işe kalkışmam mantıklı mı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Esh said: sununla ugrasacaginiza gidin bi coin alip yatin ustune abi ya en iyisi bu zaten de şöyle 50-100 dolarlık işlem yapamıyor muyuz? yok mu öyle bir yer? kredi kartından çektireyim takılsın hafif hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 coibnase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 canlarim bakin, bolum yeni, bitcoin peak cekmis, siz de had safhada adrenalin salgiliyorsunuz buraya kadar anlayabiliyorum. ama tartisacaksaniz insan gibi birbirinize hakaret etmeden tartisin. yoksa bir dahaki temizlik mesajlar yerine, bolume erisim yetkinize olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 YTD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 sanssizsansli said: onun hep öyle oluyo streoidden. EXPOSED resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 öyle deme lan genelliyorum sancaklar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 BEYLER PATLADI MI? YTD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Esnaf said: adamın eli ayağı titredi sinirden pik pik pik gozunu attirdilar adamin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 sardalya said: moriarty said: abi tekrar soruyorum sen aptal mısın? allah aşkına git başka topice ya. madem kaznadırmaz diyosun sen yapma ya bu kadar basit. sen blockchaini duymamisken biz proof of work proof of storage proof of stake artilari eksileri hakkinda arastirma makalesi yaziyorduk, biseyler anlatmaya calisiyorsun ama yok tekrar satiyormus bilmemne. aptal/salak keywordu kullanilmis, arkasindan 'sennn daha cucukkk degilkennnn' appeal to authority yapilmis, veeeee moriarty said: peki abi. ticaret 101 dersi de aldık. sardalya said: sen blockchaini duymamisken biz proof of work proof of storage proof of stake e noldu yazdın da, işte yine yetememişsin, elinde bi 10000 bitcoini geç 100 tane bitcoin tutamamıssın ahahahahha. obligatory 'zuzuzuzuzu' sureci isletilmis... ulan 2004 te sc serverde chata girmis kadar oldum valla ha. zaman makinasi resmen... Afterdeep said: Sen yurtdışında neredesin bilmiyorum ama o ülkeye yazık senin bu sinir, stresinle. Hadi ben sinirli, stresliyim ama Türkiye'de yaşıyorum, mazeretim büyük. Senin hikayen nedir merak ettim gerçekten? turk toplumuyla etkilesirken o sey oluyor. A diyorsun adam "sen yani bize Z mi demek istiyorsun olur mu oyle sacma sey." diye cikiyor vs. fakat o da tam turk toplum sartlarina gore tepki vermis iyice ustelemis. eyvallah deyip sallasaymis... bombilo said: ama tartisacaksaniz insan gibi birbirinize hakaret etmeden tartisin. yoksa bir dahaki temizlik mesajlar yerine, bolume erisim yetkinize olacak. sen de asiriya kacma luzumsuz yere. silersin ucusan adamin mesajini. bir gun asabiyetten fittirip da 3 gun sonra onemli katkida bulunacak adami koskoca forumdan uzakta tutmanin faydasi yok. sinek avlar forum uzun vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 yaklasik bi 5-10 mesajini duzenleyip / sildik zaten, daha da kanittirsa demek oluyor ki bolume artik yazmak istemiyor. onada benim yapacak birseyim yok. birbirine aptal diye hitap edecek olanlar, garbage'i filan kullansin, yeri bura degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar