senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 seçimlerden sonra gözlemlediğim kadarı ile çok rahat siyaset konuşuyorlar bir de geçenlerde bindim bir tanesine adam yol boyu atatürke laf söyledi. eskiden olsa seni bi yoklar ona göre siyaset konusu açarlardı şimdi lönk diye cehape zihniyeti diye girişiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Red said: taksiciler it ama ben şuana kadar kötü bitaksi'ye binmemiştim açıkcası. zaten sabıka kaydı vs vs eleyip alıyorlarmış. bitaksi uygulamasını siliyoruz kampanyası vs oldu. hop arkasından alternatif. Kamera kayıtları sunuldu. Bitaksi durumu kabul etti özür diledi falan. Kurgu bir şey yok. İnsanımızın boş paranoyası sadece o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 senko said: seçimlerden sonra gözlemlediğim kadarı ile çok rahat siyaset konuşuyorlar bir de geçenlerde bindim bir tanesine adam yol boyu atatürke laf söyledi. eskiden olsa seni bi yoklar ona göre siyaset konusu açarlardı şimdi lönk diye cehape zihniyeti diye girişiyorlar. çek sağa iniyorum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 İkidir tatava yapan taksiciye lambur lumbur girişiyorum. Yakındır yol kenarında cesedimin bulunması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 5 taksiden birinde inmek zorunda kalırım abi o zmn toplantı oluyo, geç kalmış oluyorum vs kulaklık takiom bir süredir zaten. en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Laurelin said: mehter verebiliyorsa uygulama bence tutar loreylin güzel yazıyorsun ediyorsun da az sakin. cidden senin yazdıklarına 100% katılsam da ben geriliyorum yemin ederim. bunun yaşlılığı var, kalbi var, şekeri var, tansiyonu var. eminim yurtdışına kapat atmak niyetindesin, hepimiz öyleyiz az çok da, olur da gidemezsin falan yapma pls sakin yahu az sal genişle biraz raad ol geniş taqıl mayko ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 abi kurmaca olan bitaksi'nin özürü falan değil zaten. adamların dışında gelişme ihtimali gayet yüksek. olayın ekşi'de taşınışı, ekşi'ye birsürü rezalet tecavüz, dayak,cinayet paylaşılıyor ne hikmetse bitaksi mevzusu anahaberlere de çıktı boy boy. kaldı ki kızın yazdığı gibi değildi video. yazdığını okuyunca taksici kafasını taşla ezmiş gibiydi. videolarda itiş kakış var öyle. eşyalarımızı kırdılar,diğer taksiciler beraber olup bizi dövdü diyordu. öyle bir şey de yoktu. işin tekelindeydi bitaksi. o olaydan sonra itibarının baya etkilendiğine eminiz. ben kullanmadım mesela o günden sonra hiç. insan bi kere kıllanınca yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 bu işi yapan adamlar zannettiğiniz kadar akıllı insanlar değiller ya. o dediğin cins algı operasyonunu yapacak adam yaptığı işin adını itaksi koymaz öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Laurelin said: Ahah devlet donmu uretir slogani ile satmadik kamu istiraki birakma Para tatli gelince ozel sirketlere rakip olucak istirakler kur Sagci kafasi tam iste, hangi kaba koyarsan onun seklini aliyor said: iTAKSi uygulamasını Türk mühendisler tarafından yerli yazılım kullanılarak hayata geçirildiğini de ekleyelim YERLI VE MILLI YAZILIM! Ver mehteri ver ver!!! MERKEL KUDURUYOR, RUYALARINA GIRIYOR TURKLER KENDI YAZILIMINICYAPABILIYOR ARTIK hmmpfsss misss gibi mehter. lezzetli mehtercik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 akıllı adam itaksi yapar abi zaten. hedef kitleleri düşük iqlular malum. adam itaksi bitaksi farkını ayırtedemeyecek. en baştan beri sadece itaksi olduğunu düşünenler olacak. haberlerde falan pompalarlar bi de. tamamdır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 her şeyin çakmasının makbul olması......................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 asıl uber gelse de şu taksi plakaları ellerinde patlasa <3 gerçi portekiz gibi mafya ağız yüz kırar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 kuzey kore nin gelişmişi olduk resmen :) abi yap, yapma demiyorum hobi olarak yap da sen rekabete izin vermeyip kendi markanı yaratıyorsun nasıl iş? bunda artık çok sağlam dayak yeriz, tecavüze de uğrarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 İtaksi İstanbul taksi işte abartmayın lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 simdi hangisi duraga goturmek yerine serefiyle teke tek atiyor? ona gore seceyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 full loot açık mı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 devlet kendi eliyle trademark ihlali yapıyor inanılmaz ya. kime şikayet edicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 niye tepki oldu o kadar anlamadım. sanki bitaksi 10 numara 5 yıldız hizmet veriyordu. ayrıca bitaksi'nin hizmeti falan da sonlanmıyor. bitaksi rezaletine kurmaca diyenlere de bi yerimle gülüyorum. videosu bile var. nerede yaşadığınızı unutuyorsunuz abi sanırım bazen. aynı olayın benzeri bi kız arkadaşımın başına da geldi. kötü puanlama yüzünden adam mesaja takmış, ertesi hafta aynı saatlerde kız taksi çağırmış. bu gelmiş, arkadaşım farketmeden binmiş. adam direk "intikam almaya geldim" gibi bi laf etmiş. neyse trafik varmış da kız o an hemen yola atmış kendini. adam basıp gitmiş sonra. manyak dolu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 yorumların görülmeme olayı bile hala tam çözülmedi. sadece 1-2 yıldız verirsen yorumlar artık gözükmüyor. bitaksi için.. ama yinede bitaksiden çağırdığım taksiciler %99 daha farklı davranıyor, yoldan çevirmeye göre. hem alışkanlık haline geldiğinde, takside telefonu düşürmüşsün bişi olmuş, direk arıyosun merkezi olayı çözüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Kamu gücüyle özel sektör girişimlerine rakip çıkarılması saçma. Taksi app'i su, okul, sağlık gibi bir şey değil sonuçta. Tamamen kontrol etme çabası. Kamu'nun zarar etme derdi olmadığından böyle haksız rekabet yaratır ve sektörün önünü kapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Özel sektör işini düzgün yapamıyor ve güvenlik problemleri ortaya çıkıyor ise, devletin bu özel sektöre yaptırım uygulatıp düzenleme getirmesi lazımdı. Bizde ise devlet kendi kontrolüne almayı tercih etti işte. Kullanıcı için artısı olacak bir durum tabi ki iki koşulda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 bildigim kadari ile yuksek kar eden kurumlara sahip ibb. (kagit ustunde ispark bile zararda hacit. bildirlene degil de realiteye bakarsak diyorum) her neyse, devlet eli ile beslenmis hayvani bir guc oldu ibb. olm mal olmasalar da bazilari, secimleri kazansalar aslinda ilginc olabilir istanbul;un durumu. kimseye eyvallahi olmayacak bir ulkecik gibi guclu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 bugün normal taksiye bindim. bitaksi başlığında "olması gereken" dediğimiz şeyleri eklemiş adamlar her taksiye istanbulda (adam herkese dedi en azından) kamera var hayvan gibi ve ses kaydı alıyor. şikayetlerde görüntü ve ses kaydı incelenecekmiş. o kayıt olması bile öküzleri biraz dingileyecektir. kredi kartıyla ödeme için temassiz pos eklenmiş. iyi bi şey olmuş yani kısaca. takdir ettim adamları. doğru yönde adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 daha denk gelmedim ben kamera kayitli ses kayitli, pos cihazli taksiye haftada 7-8 kullaniyorum istanbulda taksiiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 denmiştir ama kamera mamera, feyktaksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar