Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul’un yeni taksi servisi: iTAKSi

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Red said:

taksiciler it ama ben şuana kadar kötü bitaksi'ye binmemiştim açıkcası. zaten sabıka kaydı vs vs eleyip alıyorlarmış.

bitaksi uygulamasını siliyoruz kampanyası vs oldu. hop arkasından alternatif.

Kamera kayıtları sunuldu. Bitaksi durumu kabul etti özür diledi falan. Kurgu bir şey yok. İnsanımızın boş paranoyası sadece o.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

seçimlerden sonra gözlemlediğim kadarı ile çok rahat siyaset konuşuyorlar bir de
geçenlerde bindim bir tanesine adam yol boyu atatürke laf söyledi. eskiden olsa seni bi yoklar ona göre siyaset konusu açarlardı
şimdi lönk diye cehape zihniyeti diye girişiyorlar.

çek sağa iniyorum de.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

mehter verebiliyorsa uygulama bence tutar

loreylin

güzel yazıyorsun ediyorsun da az sakin. cidden senin yazdıklarına 100% katılsam da ben geriliyorum yemin ederim. bunun yaşlılığı var, kalbi var, şekeri var, tansiyonu var.

eminim yurtdışına kapat atmak niyetindesin, hepimiz öyleyiz az çok da, olur da gidemezsin falan yapma pls sakin yahu

az sal genişle biraz

raad ol geniş taqıl mayko ya
Sosyal ağlarda paylaş

abi kurmaca olan bitaksi'nin özürü falan değil zaten. adamların dışında gelişme ihtimali gayet yüksek. olayın ekşi'de taşınışı, ekşi'ye birsürü rezalet tecavüz, dayak,cinayet paylaşılıyor ne hikmetse bitaksi mevzusu anahaberlere de çıktı boy boy. kaldı ki kızın yazdığı gibi değildi video. yazdığını okuyunca taksici kafasını taşla ezmiş gibiydi. videolarda itiş kakış var öyle. eşyalarımızı kırdılar,diğer taksiciler beraber olup bizi dövdü diyordu. öyle bir şey de yoktu.

işin tekelindeydi bitaksi. o olaydan sonra itibarının baya etkilendiğine eminiz. ben kullanmadım mesela o günden sonra hiç. insan bi kere kıllanınca yetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

Ahah devlet donmu uretir slogani ile satmadik kamu istiraki birakma
Para tatli gelince ozel sirketlere rakip olucak istirakler kur

Sagci kafasi tam iste, hangi kaba koyarsan onun seklini aliyor

said:
iTAKSi uygulamasını Türk mühendisler tarafından yerli yazılım kullanılarak hayata geçirildiğini de ekleyelim

YERLI VE MILLI YAZILIM! Ver mehteri ver ver!!! MERKEL KUDURUYOR, RUYALARINA GIRIYOR TURKLER KENDI YAZILIMINICYAPABILIYOR ARTIK

hmmpfsss misss gibi mehter.
lezzetli mehtercik.
Sosyal ağlarda paylaş

niye tepki oldu o kadar anlamadım. sanki bitaksi 10 numara 5 yıldız hizmet veriyordu. ayrıca bitaksi'nin hizmeti falan da sonlanmıyor. bitaksi rezaletine kurmaca diyenlere de bi yerimle gülüyorum. videosu bile var. nerede yaşadığınızı unutuyorsunuz abi sanırım bazen.

aynı olayın benzeri bi kız arkadaşımın başına da geldi. kötü puanlama yüzünden adam mesaja takmış, ertesi hafta aynı saatlerde kız taksi çağırmış. bu gelmiş, arkadaşım farketmeden binmiş. adam direk "intikam almaya geldim" gibi bi laf etmiş. neyse trafik varmış da kız o an hemen yola atmış kendini. adam basıp gitmiş sonra. manyak dolu ülkede.
Sosyal ağlarda paylaş

yorumların görülmeme olayı bile hala tam çözülmedi.
sadece 1-2 yıldız verirsen yorumlar artık gözükmüyor.
bitaksi için..

ama yinede bitaksiden çağırdığım taksiciler %99 daha farklı davranıyor, yoldan çevirmeye göre.
hem alışkanlık haline geldiğinde, takside telefonu düşürmüşsün bişi olmuş, direk arıyosun merkezi olayı çözüyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Özel sektör işini düzgün yapamıyor ve güvenlik problemleri ortaya çıkıyor ise, devletin bu özel sektöre yaptırım uygulatıp düzenleme getirmesi lazımdı.

Bizde ise devlet kendi kontrolüne almayı tercih etti işte. Kullanıcı için artısı olacak bir durum tabi ki iki koşulda da.
Sosyal ağlarda paylaş

bildigim kadari ile yuksek kar eden kurumlara sahip ibb.
(kagit ustunde ispark bile zararda hacit. bildirlene degil de realiteye bakarsak diyorum)

her neyse, devlet eli ile beslenmis hayvani bir guc oldu ibb.

olm mal olmasalar da bazilari, secimleri kazansalar aslinda ilginc olabilir istanbul;un durumu.

kimseye eyvallahi olmayacak bir ulkecik gibi guclu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bugün normal taksiye bindim.

bitaksi başlığında "olması gereken" dediğimiz şeyleri eklemiş adamlar her taksiye istanbulda (adam herkese dedi en azından)

kamera var hayvan gibi ve ses kaydı alıyor. şikayetlerde görüntü ve ses kaydı incelenecekmiş. o kayıt olması bile öküzleri biraz dingileyecektir. kredi kartıyla ödeme için temassiz pos eklenmiş.

iyi bi şey olmuş yani kısaca. takdir ettim adamları. doğru yönde adım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...