sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Cokomantis said: sabonis said: konusu açılmışken ama söliim bence editing falan baya leş ya. madem profesyonel olarak yapıyon, tut bi adam sırf bu iş için, tertemiz kaliteli bişiler ortaya çıksın. ^şu abi kesinlikle. kimin kanalını izledi de beğenmeyip bunu dedi bilmiyorum ama editing content'ten daha önemli çoğu zaman. zaten internette her yer her şey dolu, yeni bir şeye başlarken düzgün production da arıyor insan. yeni bir şey'e dizi de dahil, film de, youtube vidyosu / subs'ı da. ses-görüntü-editing cep telefonu tier olunca yav he deyip youtube history'den bile siliyorum benzer paçavraları önermesin diye. jahrein'i dedim ben. girdim kanala 2-3 videoya göz attım da, böle 2010 yılından gibi geldi videolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 jahrein sakalli almanci sinirli ergen degil miydi lan? asdfasdfasdfasdfasdf olm ulkenin her tarafindan kalitesizlik akiyor. ssdfsafasdfsadfasdfasdfas ay cok guldum. bizim jahrein olduguna emin misiniz olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 sabonis said: k1nJo said: halbuki otur super lig izle di mi fistan. forumda hala fistan'a cevap verip laf anlatmaya çalışanlar var. olm deli misiniz. adamın hayat amacı troll sadece. niye besliyonuz? evcil hayvanim yok abi anca internette troll besleyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Laurelin said: Zipzip kalite ya en azindan, jahrein baya fikirtepe terk Direk bu ya olay. Yayıncıların da toplumdan farkı yok. Toplum ne kadar leşleşirse onlar da o kadar leşleşiyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Olm jahrein kaç yıldır yapıyo bu işi yeni mi ayıktınız sdf adam türkiyenin resmi gaming youtuber'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 sabonis said: k1nJo said: halbuki otur super lig izle di mi fistan. forumda hala fistan'a cevap verip laf anlatmaya çalışanlar var. olm deli misiniz. adamın hayat amacı troll sadece. niye besliyonuz? (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 jahrein iyidir ya zenci ırkçılığı vardı eskiden hala var mı bilmiyorum bir de tükürdüğünü yaladığı çok olmuştur. ama yayınları komiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 malın teki ya bi kaç defa denk gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 bonec arkadaşı abi jahreinin. birlikte tf2 oynamışlığı da vardır. nerde bonec? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Bunu izleyen kurtlar vadisi, kolpacino falan izleyen insanlardır yani. O tierde bi arkadaş kendisi. Ha izleyenler içinde üzülmüyorum kalitesiz insanlar baska kalitesizleri izliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ben beğeniyorum şahsen das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 jahrein'in tayfa anaokulu-lise1 arası ya. 18'ini geçip halen izleyenler falan genellikle büyük annesinin donunu giyip dans falan ediyordur odasının kapısını kitleyip. adamın pozitif anlamda verdiği hiçbir şey yok, arkadaşa içerik toplarken biraz izlemek zorunda kalmıştım da bileklerimi falan kesecektim hiçbir şey olmamasından vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 jahreinin yayınları oynadığı oyundan çok muhabbeti için izleniyor. millet bayılıyor adamın hikayelerine, küfürlerine(chate veya kendi sublarına ettiği küfürler dahil), dengesizliklerine falan. mesela adamın sevgilisi yok adama ABİ NASIL KARI KALDIRIRIZ diye bağış geliyor lol ben en çok rage anlarını seviyoru dfsfdsfds https://www.youtube.com/watch?v=0V8srXFvz9s dota hariç oyunlarını geneli kötü oynar :D yine de izleniyor yani saygı duymak lazım. geçen outlast 2 yayınında 31k views vardı anlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 DarKRideR said: büyük annesinin donunu giyip dans falan ediyordur odasının kapısını kitleyip wh-whaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 DarKRideR said: büyük annesinin donunu giyip dans falan ediyordur odasının kapısını kitleyip. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f6/2f/4c/f62f4c0a02a9f5d5342415df2bcdcc13.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ya bu değilde selenaymı onla baturay bişey var onlar çok acaip. hele karıyı falan sokakta görseniz ağzına kürekle vurursunuz hoşt ulan diye. herifin 1.4m takipçisi var lan. toplamda utuba türkiyeden 1.4m kişi girmiyodur takipçi mi satın alıyo lan bunlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 jahreinle kankaları birine saldırmıştı bakın bu takipçi satın alıyor pis kaka diye. baya karşılıklı cevap vidyoları çekilmiş dissler atılmış tam cringefest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 escape said: bonec arkadaşı abi jahreinin. birlikte tf2 oynamışlığı da vardır. nerde bonec? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Fransuxa said: ya bu değilde selenaymı onla baturay bişey var onlar çok acaip. hele karıyı falan sokakta görseniz ağzına kürekle vurursunuz hoşt ulan diye. herifin 1.4m takipçisi var lan. toplamda utuba türkiyeden 1.4m kişi girmiyodur takipçi mi satın alıyo lan bunlar acaba türkiyeden youtube'a giren 18- kitle 1.4m vardır sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 3 tl ye pc toplayan çocuklarda "görece" daha çok content+zeka parıltısı var bir iki videosunu izleyeyim dedim hani "ekere mekere" derim diyordum da kalite yerlerdeymiş abav, üslubu falan daha düzgün olsa gülümsetebilirdi ama onun yerine kubur içeriğiyle yayın yapmayı tercih etmiş, adamın ağzını her açışında boi mideye sigara ve kalitesiz kahve karışımında kanser kokusu yayılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Silphatos said: "stream izlemek bence mallık, başka şey mi kalmadı yapacak" şeklinde bir şey yazsaydım çok yerlenir miydim this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Abi 2017'deyiz hala türk youtube ve twitchinin leş olduğunu, daha doğrusu ülkeyi çok güzel yansıttığını kabul edip bu konuda topicler açmayabilir miyiz pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 amma konuştunuz adamı ya. sevmiyorsanız muhabetini döndürmeyin, popülerleştirmeyin. 5 sayfa adamı konuşmuşsunuz. Noyzura'ya da aynısını yapıyosunuz. çok kral promote ettiniz sevmediğiniz/beğenmediğiniz/desteklemediğiniz adamı gelip teşekkür etse yeridir. paralı reklam verse patiye bu kadar olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Güzel adamdır , arkadaşımdır ; beğenen izler , beğenmeyen izlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Bari bu konuda atarli konusma ya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar