Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMO Tavsiyesi


Lectre

Öne çıkan mesajlar

selam, bu aralar tekrardan bir mmo arayışı içindeyim, casual olarak oynayacağım günde 1-2 saat flm, mage oynamayı seviyorum genel olarak, en son blade and soul oynadım baya seviyordum sonra bıraktım falan soğudum biraz, bilmiyorum şuanki durumu ne birde ağır grind vardı, oyunun sistemi güzeldi ama herkeste aynı itemlar, aynı skiller vs yoktu build seçeneği fazlaydı yine benzer bir şey arıyorum, wowa dönsem mi diye düşündüm ama artık boku çıkıyor 10 dk boyunca bir adamı öldürmek için uğraşmak istemiyorum satranç daha mantıklı, baymayacak önerilerinize açığım, hala bns oynayan varsa durumu hakkında bilgi verebilirse sevinirim açıkcası
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ekran kartım 7850 esoya yetmez yüksek ihtimal :P

onu değiştireyim olmadı ben ya ahah

canyourunitten baktım recommended check

da mage pvp didim videolara baktım böyle sokakta şarap parası için dileniyor gibi duruyor karakterler, grafikler çok basit değil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

casual oynayacaksan single player öneririm abi
yine dalacaklar bana ama,
casual vs online oynamak istiyorsan, moba öneririm. Benzer başarım hissiyatını veriyor ve bide yani casual mmo diye bişi yok. Her türlü kafadan 30 dakka bi grindi var her mmonun gün başına.
Öyle girip 1 saat iki maç atayım çıkayım diyorsan gogo mobalar.

misal, mage seviyorsun dimi? wow da en son işte mage imle oynarken, bi iki bg ye girdim, sonra dedimki ulan aynı büyükler hotsta var zaten hemde benim karakterle değil basbaya jaina ve kaelle oynuyorum. Immersionlık bir durumda var, niye burda pvp yapayim ki? zaten zerg fest bg ler.

tab select zerg fest oyunlarda pvp diyosan moba,
yok biraz skill olsun falan fıstık diyosan kral gibi for honor falan var ortaçağlı settingde.

yani sonuçta hangi mmo ya başlasan levellaman item alman falan gerekecek, grind olmama ihtimali yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

guild wars 2 mage game playlere bak istersen, elementalist oluyor kendisi.
hatta benim hesabı satmayı düşünüyorum
oyunda ki bütün karakterlerden var son lvl
3 armor çeşidinin hepsi ve trinketleri mevcut, bütün silahlardan var hepsi ascendad. en yüksek seviye oluyor.
armorsmith - weaponsmith -chef-jeweler-tailor son lvl.

spvp, pve, wvw canın ne istersen yaparsın.
hergün gir şunu yap diye bir zorunluluk yok, kacırdıgın kaybettigin bisey olmuyor. aylık ödeme yok. pve de dungeon oyuncuları hep aktif. grup bulman en fazla 1 dk.

gw2 denersen güzel bir mage tecrübesi yaşarsın. fire/frost mage diye birşey yok, fire-ice-lighting-earth swaplayarak 4 elementin silahına göre değişen skilleriyle oynayabiliyorsun. her elementin 5 skili var,3 utility,1 master ve 1 heal skili var, bir de son patch ile gelen master skiller var, genelde herkes elementalistin en zor oynandıgını söyler.

spvp girdiginde herkesle eşit silah/armorun oluyor, tek farklılık oynadıgın build ve tabi ki becerin. eline 2h staff, 1h dagger/warhorn/scepter alabiliyorsun hepsinin oynanışı farklı. staff ile uzaktan aoe dmg agırlıklı, dagger/dagger ile yakından vuruyorsun gibi.

tek karakter hicbir zaman bana yetmedigi icin hepsinden kastım. hatta 2 tane revenant var. yani hesapta 10 karakter var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...