Lectre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 selam, bu aralar tekrardan bir mmo arayışı içindeyim, casual olarak oynayacağım günde 1-2 saat flm, mage oynamayı seviyorum genel olarak, en son blade and soul oynadım baya seviyordum sonra bıraktım falan soğudum biraz, bilmiyorum şuanki durumu ne birde ağır grind vardı, oyunun sistemi güzeldi ama herkeste aynı itemlar, aynı skiller vs yoktu build seçeneği fazlaydı yine benzer bir şey arıyorum, wowa dönsem mi diye düşündüm ama artık boku çıkıyor 10 dk boyunca bir adamı öldürmek için uğraşmak istemiyorum satranç daha mantıklı, baymayacak önerilerinize açığım, hala bns oynayan varsa durumu hakkında bilgi verebilirse sevinirim açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 casual oynayacaksan, ESO oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 ekran kartım 7850 esoya yetmez yüksek ihtimal :P onu değiştireyim olmadı ben ya ahah canyourunitten baktım recommended check da mage pvp didim videolara baktım böyle sokakta şarap parası için dileniyor gibi duruyor karakterler, grafikler çok basit değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=vZAmRjJLx8A Adam oynuyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 casual oynayacaksan single player öneririm abi yine dalacaklar bana ama, casual vs online oynamak istiyorsan, moba öneririm. Benzer başarım hissiyatını veriyor ve bide yani casual mmo diye bişi yok. Her türlü kafadan 30 dakka bi grindi var her mmonun gün başına. Öyle girip 1 saat iki maç atayım çıkayım diyorsan gogo mobalar. misal, mage seviyorsun dimi? wow da en son işte mage imle oynarken, bi iki bg ye girdim, sonra dedimki ulan aynı büyükler hotsta var zaten hemde benim karakterle değil basbaya jaina ve kaelle oynuyorum. Immersionlık bir durumda var, niye burda pvp yapayim ki? zaten zerg fest bg ler. tab select zerg fest oyunlarda pvp diyosan moba, yok biraz skill olsun falan fıstık diyosan kral gibi for honor falan var ortaçağlı settingde. yani sonuçta hangi mmo ya başlasan levellaman item alman falan gerekecek, grind olmama ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 gw2 SPVP olmeyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 guild wars 2 mage game playlere bak istersen, elementalist oluyor kendisi. hatta benim hesabı satmayı düşünüyorum oyunda ki bütün karakterlerden var son lvl 3 armor çeşidinin hepsi ve trinketleri mevcut, bütün silahlardan var hepsi ascendad. en yüksek seviye oluyor. armorsmith - weaponsmith -chef-jeweler-tailor son lvl. spvp, pve, wvw canın ne istersen yaparsın. hergün gir şunu yap diye bir zorunluluk yok, kacırdıgın kaybettigin bisey olmuyor. aylık ödeme yok. pve de dungeon oyuncuları hep aktif. grup bulman en fazla 1 dk. gw2 denersen güzel bir mage tecrübesi yaşarsın. fire/frost mage diye birşey yok, fire-ice-lighting-earth swaplayarak 4 elementin silahına göre değişen skilleriyle oynayabiliyorsun. her elementin 5 skili var,3 utility,1 master ve 1 heal skili var, bir de son patch ile gelen master skiller var, genelde herkes elementalistin en zor oynandıgını söyler. spvp girdiginde herkesle eşit silah/armorun oluyor, tek farklılık oynadıgın build ve tabi ki becerin. eline 2h staff, 1h dagger/warhorn/scepter alabiliyorsun hepsinin oynanışı farklı. staff ile uzaktan aoe dmg agırlıklı, dagger/dagger ile yakından vuruyorsun gibi. tek karakter hicbir zaman bana yetmedigi icin hepsinden kastım. hatta 2 tane revenant var. yani hesapta 10 karakter var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 ESO'yu bırakıp GW2'ye döndüm ben. GW2 casual olarak en rahat oynanabilecek oyun, 1 yıl ara versen bile kaldığın yer efektif oluyor, adamlar level capi yükseltmedi exp ile. Mage Elementalist burada, bir bak derim. MMO'lardaki en güzel mage ve warlock sınıfı GW2'de bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 gw2 vardı bende indirip bi tekrardan bakayım bari, eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 gw2 de chronomancer akıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 gw2'yi 100 dolara almışım ben 2015'te. Şimdi maillerden buldum. Ultimate diyor, ama accountuma girdiğimde exp yok gözüküyor. Şimdi de f2p olmuş galiba oyun. gg bizim 100 dolar yani dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Nan , tam da bende bakınıyordum casual MMO ne var diye, GW2 nin üstündeki tozu silsem mi, silmesem mi diye düşünürkene , GW 2 tavsiyesi gördüm. Teşekkürler. Gidip Mesmerimi mağrasından çıkaram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 bu eski gw2 classic accleri yine 50 dolarese mi expansiona upgrade oluyor ? Ben de release de almıstım, bi exp bakim dedim ne kadara patlıyacak merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 baya indirim yemişti hot, etrafa bakın key için büyük ihtimal ucuza vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 gw2 mi kaldı ya :/ gw de ne güzel oyundu be. bi gw bi warhammer online çok severek oynadıyedım bir de pre-cu swg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 gw2 oynamayan için gw2 kalmadı da, serverlar dolu. event olan PoI'lerde gece gündüz fark etmeden makine kasıyor kalabalıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Albion online > hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 çıksada oynasak albionu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 git taş ocağında işe başla yarın aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Albion gerçekten güzel oyun. Gw2 ile beraber oynuyorum bir süredir. Çok eğleniyorum ya başladığımdan beri. OYunu bu kadar güzel bir hale getirebileceklerini düşünmüyordum. Da arkadaşın Alibon tarzı bi oyun aradığını sanmyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Hacım bizle takılabilirsin luna primayı bıraktık biz Aşağıda takılyoruz. Gelmek istersen pm atabilirsin bana. Wasabee isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar