Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 ruffalo o kadar kötü ki standalone film vermiyorlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 sanssizsansli said: bi de ben bu hulk ismini hulk okuyorum halk bana çok yavan geliyor ya. sizde de öyle mi? Halkı hor görme. Lopeth said: ruffalo o kadar kötü ki standalone film vermiyorlar resmen Onun sebebi Mark Ruffalo değil, Hulk filmlerinin telif haklarının Universal'da olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 halk dediğin ülkerin alt markası zaten, pissss, ucuzzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Fazla beklentiyle gitmedim gayet güzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Daesu said: Standar marvel 4/10 kotu falan, kirby de sik gibi ciziyodu zaten https://my.mixtape.moe/jfkzmy.png Guardians of the galaxy'den daha guardians of the galaxy olmuş film. Hala aynı quip spam tarzından öteye geçemiyor Marvel. Winter Soldier'dan beri düzgün thriller çıkaramadılar. Villain'lar hep çöp. Baydım baya, ama bir yandan adamların amacı bu yani, gir, gül biraz, çık. Hani haftaya hatırlamazsın filmi. Ben calısırken kenara açayım filmi çekiyorlar adamlar 5 tane her yıl. Bir yanım eglendi diger yanım "Abi bu Thor değil, bu hikayeler böyle değil." diye bagırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 stoneman iyiydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Abi Thor bu değil ama Thor konsepti içinde daha modern ne çekilebilir diye sorsalar şundan daha iyisi insanın aklına zor gelirdi. Thor'un gerçek halini Kenneth Branagh çekti işte kimse beğenmedi. Bence winter soldier'dan sonraki açık ara en iyi marvel filmleriydi homecoming gelene kadar iki Thor'da ama işte olmuyor. sorsan kitleye en gerilere koyarlar hep ben marvel'ciyim diyenler bile. thor sevilen karakter ama tek başına hikayelerinin bi piyasa değeri yok. böyle yapılması bin kat daha mantıklı olmuş. zaten bitecek yani son filmiydi, daha iyi olamazdı sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Are you Thor, God of Hammers esprisine yarılanlar eqlesin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Zaten eklisin bebekim. Çok güzel bi laf geçirmeydi, karakterin mjölnirden bağımsız da güçlü olduğunu anlamak ve anlatmak açısından 5/7 bi sahne (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 medium yetersiz. film sektoru kendi icinde yetersizligini kabul edip anlatamiyacagi hikayelere bulasmaktansa bole guzel macera anlattiklari surece sikinti yok. butun cizgi romanlarin ozellikle super kahraman hikayelerinin temeli maceradir. gayet saglam macera filmi. karaterlerin bi mevzuda digerine savrulup dahada ileri gitmeye calisip zorlandiklari zorladiklari sahane bi film. content olarak harcanmis seyler var evet ama harcanmamis iyi degerlendirilmis bir suru guzel seyde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 "Medium yetersiz" bütün çizgi roman filmleri için yeterli eleştiri zaten ya. Bence çizgi roman su an en esnek medium, o yüzden aynı hissi bıraktıgı etkiyi bekleyince şapşal gibi böyle deliriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Ben cok begendim. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Bone said: _Rave said: lan kaç yaşınıza geldiniz hala daha şu dandik marvel-dc süperçöpleri izlemekten sıkılmadınızmı? süperkahraman istiyosanız illa çizgiromanını alıp okuyun hem daha ucuz hem daha keyifli. bunu diye diyorum sana ne dicek bazısı.Ucu bana da değiyor çünkü siz ve sizin gibiler paranızı gömmeyi bırakırsanız bu dandik filmlere hollywood süperkahraman filmi çekip durmak yerine arrival-baby driver falan gibi daha kaliteli işlere para harcar belki. kaliteli film anlayışın nedir öğrenebilir miyim? valla 30 yaşımdayım, çocukluğumda izlediğim filmleri düşünüyorum, hepsi birbirinden farklı yer etmiş kafamda. saysam bitmez, bttflar, robocoplar, braveheartlar, jurassic parklar, terminatorler,dark cityler, matrixler, gremlinler vs.vs.ama şu marvel çöpleri değil kesinlikle kaliteli film anlayışım. tabii herkes kendi keyfine göre tüketmekte serbest ama ben 5 dakika sonra umurumda bile olmayacak, aklımda bile kalmayacak bi filmi tüketme ihtiyacı duymuyorumda. sıçarken telefonda youtubedan dövüş sahnelerine bi bakarım sadece. adamların her filmi aynı zaten. hayatında çizgiroman okumamış adama yazdır senaryo daya heryere cgi iki tanede dandik espri, sonuna da after credits al süperzart - süperzurt. bizim izleyerek büyüdüğümüz filmler ile şunları kıyaslıyınca acıyorum yeni generasyona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Rasmon said: _Rave said: hollywood süperkahraman filmi çekip durmak yerine arrival-baby driver falan gibi daha kaliteli işlere para harcar belki. _Rave said: baby driver falan gibi daha kaliteli işlere para harcar belki. _Rave said: baby driver falan gibi daha kaliteli _Rave said: baby driver (facepalm) beğenirsin beğenmessin baby drıver'ı. ama iyi film dendiğinde face palm yapacak kadar seni baydıysa film o senin zevk eşiğinin kalitesizliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 axedice said: Nekro said: kaliteli film anlayisi Kappa Arkaaşım şöyle film 5(?) yılda 1 çekiliyor zaten, geldi izledik mutlu olduk. Herkes bi deni vilnö olamıyor görüyoruz, e adam da seriye bağlarsa filmleri dandikleşir falan. Misss gibi aksiyon filmi çekmişler daha ne istiyorsunuz? Daha çok thor ragnaroklar çekilsin ki transformırs ölsün bitsin mesela, neden arrivalla karşılaştırmak? arrival ile karşılaştırmak için söylememiştim zaten. benim dediğim şu marvel hıyarlarına para kazandırmayı bırakırsanız bundan önceki furya olan remakeler gibi bu marvel-dc furyasıda azalarak biter bi sonraki furyaya geçeriz idi demek istediğim. belki düzgün bişeyler çıkar o furyadan. burdan çıkan çıktı artık, daha fazla bişey çıkmayacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 varmı lan daha marvel-dc övüp orjinal filmlere facepalm atacak ? gelinde vurayım ağzınıza ağzınıza kürekle sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Film kendi icinde iyi eglenceli olmusda akip gidiyor. Thor fanlari icin kabus resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 _Rave said: varmı lan daha marvel-dc övüp orjinal filmlere facepalm atacak ? gelinde vurayım ağzınıza ağzınıza kürekle sdfs Baya üzülüyorum ya sana Hayattan keyif alamıyor gibi bir halin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 _Rave said: Bone said: kaliteli film anlayışın nedir öğrenebilir miyim? valla 30 yaşımdayım, çocukluğumda izlediğim filmleri düşünüyorum, hepsi birbirinden farklı yer etmiş kafamda. saysam bitmez, bttflar, robocoplar, braveheartlar, jurassic parklar, terminatorler,dark cityler, matrixler, gremlinler vs.vs.ama şu marvel çöpleri değil kesinlikle kaliteli film anlayışım. tabii herkes kendi keyfine göre tüketmekte serbest ama ben 5 dakika sonra umurumda bile olmayacak, aklımda bile kalmayacak bi filmi tüketme ihtiyacı duymuyorumda. sıçarken telefonda youtubedan dövüş sahnelerine bi bakarım sadece. adamların her filmi aynı zaten. hayatında çizgiroman okumamış adama yazdır senaryo daya heryere cgi iki tanede dandik espri, sonuna da after credits al süperzart - süperzurt. bizim izleyerek büyüdüğümüz filmler ile şunları kıyaslıyınca acıyorum yeni generasyona. Epic. (İroni yok, çok güzel özet.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 +1 Yargılamış adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 snoopy imax takımı gelmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 abi yönetmen dedi zaten ragnarok da planet hulk da benim için komedidir komedi çekiyoruz diye. baya komedi çekmeye çalışmışlar ama işin kötüsü espirilerin çoğu rezalet xd komedi yapmaya çalışıp komedi yapamamışlar. resmen yere düşen adam şakası vardı ya filmde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 _Rave said: beğenirsin beğenmessin baby drıver'ı. ama iyi film dendiğinde face palm yapacak kadar seni baydıysa film o senin zevk eşiğinin kalitesizliği. :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 marvel'lar genel olarak ortalama filmlerde thor: ragnarok cidden iyi film. tarz meselesi, thor diyince nedense hamlet şairaneliği bekleyenler olduğundan bu film onlara "BÖYLE THOR OLUR MU RERÖERERÖ" yaptırabilir ama oluyormuş işte, sonuçta bu Thor o Thor değil, çizgi roman ve gayette güzel yedirilmiş olaya tarz değişikliği. Şu film Jurassic Park'ların, Gremlinlerin çağında benzer şekilde çekilse asıl kült olurdu, şuan millet pek iplemiyor. Gayet başarılı bi film Marvel'in kendi iç ailesinde. hiçbir bok bilmeden hemen hemen gitsen gayet tek başına izleyebileceğin güzel bi aksiyon-eğlence filmi işte. Pop kültürün boktan tüketim ürünlerinden biri değil kesinlikle katılmıyorum. Gayet kaliteli bi "çizgi roman" filmi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 _Rave said: valla 30 yaşımdayım, çocukluğumda izlediğim filmleri düşünüyorum, hepsi birbirinden farklı yer etmiş kafamda. saysam bitmez, bttflar, robocoplar, braveheartlar, jurassic parklar, terminatorler,dark cityler, matrixler, gremlinler vs.vs.ama şu marvel çöpleri değil kesinlikle kaliteli film anlayışım. tabii herkes kendi keyfine göre tüketmekte serbest ama ben 5 dakika sonra umurumda bile olmayacak, aklımda bile kalmayacak bi filmi tüketme ihtiyacı duymuyorumda. sıçarken telefonda youtubedan dövüş sahnelerine bi bakarım sadece. adamların her filmi aynı zaten. hayatında çizgiroman okumamış adama yazdır senaryo daya heryere cgi iki tanede dandik espri, sonuna da after credits al süperzart - süperzurt. bizim izleyerek büyüdüğümüz filmler ile şunları kıyaslıyınca acıyorum yeni generasyona. Valla 33 yaşındayım, çocukluğumda izlediğim filmleri düşünüyorum hepsi birbirinden farklı yer etmiş kafamda. Şu yaşımda Thor da yeni yer etti kaliteli aksyon filmleri klasmanında. Transformersların catwomanların benhurların çekildiği bi dünyada 4 4lük süper kahraman filmi yapmışlar, robocoplar jurassic parklar kadar keyifle izledik diğer kaliteli marvel filmleri gibi sağolsunlar. Tabi herkes kendi dar penceresinden hayata bakmakta filmleri eleştirmekte serbest ama ben bu kadar üstün bir yapım kalitesiyle çekildiği belli olan filmlerin nesnel değil de öznel yargılarla kalitesiz olarak yorumlanma ihtiyacını anlamıyorum. Bu tür shitpostlarınızı işaretleyin de sıçarken okuyalım tematik olsun. Adamların her filmi birbirinden iyi, hayatında çizgiroman okumamış milyonlara koskoca marvel evrenini tanıttılar helal olsun. CGIlar yerinde ve kaliteli, şakalar komiklikler, üstüne aftercreditste supervillian teaseleri falan daha ne olsun? Bizim izlediğimiz filmleri -nostalji gözlüklerimi çıkarıp- bugün tekrar izleyince yeni jenerasyonun teknoloji açısından ne kadar şanslı olduğunu fark ediyorum. Şu 3D saçmalığından da kurtulursak misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar