Aiko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Bu sabah anadolu yakasında işim var diye seviniyodum normalden 1 2 saat daha fazla uyuyacağım diye FAKAT sabah 7 de arka binamızdaki inşaatin gürültüsüne uyandım. böyle bir gürültü yok. kaya mı parçalıyolar dinazor mu silkiyolar artık ne yapıyolarsa ev sallanıyordu artık. kafayı yedim resmen. Önümüzdeki binada inşaat halinde fakat onlar bu kadar erken başlamıyorlarmış annemden öğrendiğime göre. Cumartesi de çalışıyorlar birde. iyice piç oluyo uyku. Var mı şikayet edebileceğimiz bi yer vs ? gidip konuşmaya kalksam bi sonuç alamayacağım çok net. göztepede oturuyorum bu arada gündüz vakti her taraf toz bulutu kapı pencere açamıyorsun.hafriyat kamyonları dolu bütün yollar bunlarla kapalı. cumartesi araba ile bi yere gitmek imkansız neredeyse allahtan gündüz vakti evde değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Belediyeden izinleri almışlardır. Oradaki insanlarla konuşmanın da hiç bir yararı yok. Emir kulu o insanlar ve sıfır söz sahibi olan bireyler olarak sorumluluk al(a)mazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 belediyeyi ara direk, o saatte gürültü yapamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 belediyeye sikayet edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 5 kişiyi hayir demeye ikna et. En azindan çocukların rahat uyusun. Onun disinda nereye gidersen git faydasi olmaz 1 gub durup ertesi gun 6da başlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 bina sallaniyorsa yikim yapiyorlardir, o yuzden normal calisma saatlerinin disinda ses yapiyorlardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Güneşin doğuşundan hava kararana kadar çalışma izinleri var. Bunu aşarlarsa ilçe belediyesini arayıp telefona zabıtayı isteyip şikayet ediyosun. Zabıta üşenmezse gidiyor, inşaatçılarla anlaşıyor ya da aralarında halledemezlerse ceza kesiyor. Ama ne kadar mebla bilemiyorum. Yalnız ceza kesse de inşaat durmuyor, çökme vs risklerinden dolayı, adamlar her halükarda canları istedikleri kadar çalışıyor. Zabıtayı ve ilçe belediyeni yeterince ilgilenmedikleri içn şikayet edebileceğin makam ilçe kaymakamlığı, veya bimer. Kısacası bi bok olmuyo, ülkenin lokomotifi inşaatlar haldır haldır çalışıyo gece gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 µh said: belediyeyi ara direk, o saatte gürültü yapamazlar. Ben çok aradım, yasal olarak gün aydınlıksa gürültü yapaibliyolar, ama belediye meclisleri genelde aldıları kararla bunu da genişletiyorlar anladığım kadarıyla. Ör. Cumartesi çalışma iznini belediye meclisi veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 10.00'dan once gurultu yapmak yasak degil mi yerlesim yerinde, ne gunesi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 of ne kötü ya. sıçayım ülke gibi çapına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 aktiftablet said: µh said: belediyeyi ara direk, o saatte gürültü yapamazlar. Ben çok aradım, yasal olarak gün aydınlıksa gürültü yapaibliyolar, ama belediye meclisleri genelde aldıları kararla bunu da genişletiyorlar anladığım kadarıyla. Ör. Cumartesi çalışma iznini belediye meclisi veriyo. yazın güneş 6da doğmuş oluyor, emin misin o şekilde olduğuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 baretsiz halatsız çalışan işçi yakala inşaatın katlarında, aşağı sarkan falan varsa hele tam olur, çek fotosunu ihbar et ÇSGB'ye, gelip kapatsınlar şantiyeyi. Sonra adamlara git ben yaptım de gündüzleri ses yapmayın de, seni iyi bi s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Ethemefendi'den 17 sene sonra şu yüzden taşındım. Kartal'a geçtim. Kartal'da da var bunlardan kurtulamadık lanet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 ÇSGB öyle çalışmıyor yalnız + senin şikayet hakkın,yetkin v.s yok. yav said: 10.00'dan once gurultu yapmak yasak degil mi yerlesim yerinde, ne gunesi yahu 08:00 adamlar moda'da bile yaptı yaş ortalaması 150 olan caddede o kadar işsiz adam şikayet etti gene bişi çıkmadı 6 ay çektik gürültüyü malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 kadıköy belediyesine twitterdan yazıyorsun şu şu adreste gürültü var diye onlar hemen ilgileniyorlar. sosyal medya candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 avrupada anıtlar kurulu tarafından koruma altında olan bölgelere gelin abi. evine çivi çaksan helikopterle tespit yapıp 20-30k ceza yazıyorlar. gidip rüşvet vermezsen kombo yapıyorlar. evlerin en yenisi 50 yıllık, depremde toplu bir şekilde neslimizi sonlandırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 daha inşaat yok. yıkım yapıyorlar kaya kırıyorlar. yanındaki yeni binanın duvarı komple çöktü. bizim apartman bahçesinin duvarının da o inşaata komşu olan tarafı çöktü. kadıköy belediyesinin internet sitesinden şikayet formu fln doldurdum şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 totemic said: kadıköy belediyesine twitterdan yazıyorsun şu şu adreste gürültü var diye onlar hemen ilgileniyorlar. sosyal medya candır. twitter kullanmıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 twitter hesabı açmak için iyi bir sebebin oldu abi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 kullan abi yaz twitterdan belediyeye gidip dilekçe vermekten daha hızlı çözülür işin. bir de o duvar yıkılması olayını videoya alabilseydin parayı kırardın. bu arada sitesinden bak belediyenin whatsapp hattı falan varsa direk oradan yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 aktiftablet said: Güneşin doğuşundan hava kararana kadar çalışma izinleri var. Bunu aşarlarsa ilçe belediyesini arayıp telefona zabıtayı isteyip şikayet ediyosun. iyi ki İzlanda'da yaşamıyoruz. Yazın 7/24 inşaat yaparlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 kulak tıkacı falan al şu türkiyede buna çözüm zor bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Abartmıyorum 9-10 tane binanın çilesini çektim 2010dan beri. Neyse bir tane yıkılmadık bina kaldı. O da biraz yeni sayılır 3-5 sene kafam rahat, ses olmaz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 coken duvari vidyoya alip ne yapacaksiniz? toprak cokebilir yandaki duvar da coker insaat bitince yeniden yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar