Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy - Kentsel Dönüşüm - İnşaat - Gürültü - Şikayet

Aiko

Öne çıkan mesajlar

Bu sabah anadolu yakasında işim var diye seviniyodum normalden 1 2 saat daha fazla uyuyacağım diye FAKAT sabah 7 de arka binamızdaki inşaatin gürültüsüne uyandım. böyle bir gürültü yok. kaya mı parçalıyolar dinazor mu silkiyolar artık ne yapıyolarsa ev sallanıyordu artık. kafayı yedim resmen. Önümüzdeki binada inşaat halinde fakat onlar bu kadar erken başlamıyorlarmış annemden öğrendiğime göre. Cumartesi de çalışıyorlar birde. iyice piç oluyo uyku.

Var mı şikayet edebileceğimiz bi yer vs ? gidip konuşmaya kalksam bi sonuç alamayacağım çok net.

göztepede oturuyorum bu arada gündüz vakti her taraf toz bulutu kapı pencere açamıyorsun.hafriyat kamyonları dolu bütün yollar bunlarla kapalı. cumartesi araba ile bi yere gitmek imkansız neredeyse allahtan gündüz vakti evde değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Güneşin doğuşundan hava kararana kadar çalışma izinleri var. Bunu aşarlarsa ilçe belediyesini arayıp telefona zabıtayı isteyip şikayet ediyosun. Zabıta üşenmezse gidiyor, inşaatçılarla anlaşıyor ya da aralarında halledemezlerse ceza kesiyor. Ama ne kadar mebla bilemiyorum. Yalnız ceza kesse de inşaat durmuyor, çökme vs risklerinden dolayı, adamlar her halükarda canları istedikleri kadar çalışıyor. Zabıtayı ve ilçe belediyeni yeterince ilgilenmedikleri içn şikayet edebileceğin makam ilçe kaymakamlığı, veya bimer.
Kısacası bi bok olmuyo, ülkenin lokomotifi inşaatlar haldır haldır çalışıyo gece gündüz.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

µh said:

belediyeyi ara direk, o saatte gürültü yapamazlar.

Ben çok aradım, yasal olarak gün aydınlıksa gürültü yapaibliyolar, ama belediye meclisleri genelde aldıları kararla bunu da genişletiyorlar anladığım kadarıyla. Ör. Cumartesi çalışma iznini belediye meclisi veriyo.

yazın güneş 6da doğmuş oluyor, emin misin o şekilde olduğuna?
Sosyal ağlarda paylaş

ÇSGB öyle çalışmıyor yalnız + senin şikayet hakkın,yetkin v.s yok.

yav said:

10.00'dan once gurultu yapmak yasak degil mi yerlesim yerinde, ne gunesi yahu

08:00 adamlar moda'da bile yaptı yaş ortalaması 150 olan caddede o kadar işsiz adam şikayet etti gene bişi çıkmadı 6 ay çektik gürültüyü malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

daha inşaat yok. yıkım yapıyorlar kaya kırıyorlar. yanındaki yeni binanın duvarı komple çöktü. bizim apartman bahçesinin duvarının da o inşaata komşu olan tarafı çöktü. kadıköy belediyesinin internet sitesinden şikayet formu fln doldurdum şu an için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...