razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 zipzip said: Clan arayüzü düzeltilmiş. Görünüyor kim var kim yok. http://www.pcgamer.com/destiny-2s-hotfix-solves-one-performance-problem-but-creates-another-worse-one/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Xur is up! EDZ, Winding Cove. Shitty Gun Nazerac's Sin Crappy Hunter Gloves Subpar Titan Helm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 uvey çocuk huntards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 it's silky smooth 60fps. LEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 fireteam chat vs team chat ne farkı var? clan chat olmadıktan sonra ne faydası kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 hiçbirinin faydası yok zaten, discord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 şu random 1/10 sec. freeze olayını ben bi ara yaşadım da Vsync'i kapattığım için olduğunu farkettim. Açtıktan sonra düzeldi. Acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Bende de inanılmaz fps drop oluyodu meğer borderless yüzündenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 DIM'de insanların verdigi ratinglerden yola cıkarak en iyi silahlar (yavas yavas updateliyorlar DIM'de sadece kendi silahlarınızı gorebiliyorsunuz rating olarak) https://www.reddit.com/r/destiny2/comments/7ahrdl/the_best_weapons_as_rated_by_the_dim_community/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 expansion pass 30 euro çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 oyun çıktıktan 1 ay sonra ek paketi 30 euroya satmak neyin kafası lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Oyun çıkalı 3 ay oldu, pc geç edindi. Önümüzdeki hafta faction rally varmış bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 powerful gear'dan better devils ve nazerac's sin exotic düştü :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 olm discord kanalında kimseyi göremedim daha, nereden anlaşıp yapıyorsunuz raid falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Evli, çocuklu, yaşlanmaya yüz tutmuş amcalar! Size sesleniyorum: Leviathan raidini görmek isteyenlerden biri olarak, haftaiçleri 22:00 - 00:30 (saatler değişebilir ancak geç saatte başlarız) saatleri arasında raid yapabilecek bir kadro oluşturmak istiyorum. Kasmadan, wipe yemeye çok aldırmayan, haftada düzensiz şekilde birkaç gece raid yapabilecekler varsa Discord üzerinden organize olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 sdfas direkt bana demiş, mesaj atsana olm buraya yazacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 hee dur lan ben bekarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 evli çocuklu yaşlanmaya yüz tutmuş değilim ama diğer tüm koşullara uyarım. power 270'de sıkıştı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 kardeşimin hesabıyla gelebilirim. raidin ortasında pc kitlenip kapanmazsa -ki dün gece oynadım en son 2-3 saat en ufak sorun çıkmadı- yaparız bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 DavidMills said: Evli, çocuklu, yaşlanmaya yüz tutmuş amca Oops! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 mida'yı alayım dedim nasılmış diye. abaw o neymiş öyle sdfs. pvp'de nasıl ayakta kalmışız biz diğer silahlarla sdfs. mida 304 mini 301 geldi. silah bildiğin sekmiyor. dümdüz pata pata 3-4 mermide alıyorsun aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Bir de Uriel's Gift denesen demek ki dibin düşecek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 uriel'e dismantıl atıyordum hep ama vaultta bi tane var 298. denemedim hiç önyargılıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 279 da kaldım engram 272 geliyor yükselemiyorum aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Powerful Gear bekleyeceksin, ya da aynı classtan farklı bir karakter açıp, onunla Milestone kasacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar