Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Veletken okumuştum ben bunu o mazgal sahnesi aklıma işlemişti sahneyi aynı hayal ettiğim gibi yapmışlar ilk filmi izledim bunu izlemedim daha. Spoiler'lık bir şey yok dediğimde trailer'da gösteriyor zaten izlemeyenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 kan var mı yoksa kesmişler mi? Ben sanki ilk filmde kan var hatırlıyordum, geçen gün netten stream izledim de bi numara yoktu filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 bi tek ben beğenmedim galiba. gerçi ilk filmi de izlemedim, kitabı da okumadım. Lore'dan bağımsız bir şekilde 2017'de yapılmış bir korku filmi olarak yorumladım ve baştan aşağı klişe olduğu kanaatine vardım. Stranger Things'i de beğenmemiştim, ikisini baya benzettim hatta. Ama eski filmle aynı kafada gidiyomuş sanırım o yüzden seveninin baya hoşuna gitmiştir. Yoksa Pennywise'ın avına koşmasına bırak korkmayı kahkaha falan attım eciş bücüş titreyerek falan geliyo ya böyle sdfgk hadi beni idam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Kitabı okusan seversin büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ben eskisini izlemedim (facepalm) önce onu mu izleyim? havaya mı gireyim gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Git izle bunu işte gerek yok tribe girmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 eskisini izlemelisin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Tamam yarısına kadar eski kalanı yeni izle, herkesin gönlü olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Xenocide said: bi tek ben beğenmedim galiba. gerçi ilk filmi de izlemedim, kitabı da okumadım. Lore'dan bağımsız bir şekilde 2017'de yapılmış bir korku filmi olarak yorumladım ve baştan aşağı klişe olduğu kanaatine vardım. Stranger Things'i de beğenmemiştim, ikisini baya benzettim hatta. Ama eski filmle aynı kafada gidiyomuş sanırım o yüzden seveninin baya hoşuna gitmiştir. Yoksa Pennywise'ın avına koşmasına bırak korkmayı kahkaha falan attım eciş bücüş titreyerek falan geliyo ya böyle sdfgk hadi beni idam edin. hadi bu tamam beğenmeyebilirsin de stranger things niye beğenmiyorsun godless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 çünkü klişeler geçidi, klişe ordusu, klişe sürüsü bütün dizi TAMAMEN KLİŞE KOLEKSİYONU. 1. sezonu izledim bu arada. 2 var mı bilmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Xenocide said: çünkü klişeler geçidi, klişe ordusu, klişe sürüsü bütün dizi TAMAMEN KLİŞE KOLEKSİYONU. 1. sezonu izledim bu arada. 2 var mı bilmiyorum bile. https://galeri8.uludagsozluk.com/451/git-bu-mahalleden-diyerek-arkadasi-kovalamak_970994.jpg Sayfa başı diye alıntı ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 sdfgs güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 intentional 80's klişeleri lan onlar, tadı onda zaten hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 abi intentional olduğunu anladım zaten tepeden tırnağa klişe olmasından ve intro müziğinin 80's kafası olmasından da, yok yani beğenmedim. 80'leri yaşatıyoruz ayağına üzerine görsel efekt hariç hiçbişey katmadan dümdüz dayamışlar. bana öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Seyrettim bugun, korku filmi olarak degil de nostaljik 80ler arkadas grubu, loser dayanismasi filmi gibi izledim daha cok. Kitabi okuyali cok oldu tam hatirlamiyorum ama iki bolum halinde olmasi guzel, aceleye gelmemis boylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 ses seviyesi cok fazlaydi ya =) sanirim yaslandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 film iyi, kalitesi var. oyunculuklar güzel. ha ben zaten korku filmlerinde korkmuyorum o yüzden gram korkmadım jump scare sahnelerinde bile ama zaten böyle olacağını biliyordum o yüzden filmden gayet keyif aldım izlerken biraz uzun geldi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Film güzel ya. Bebeler iyi taşımış o 80 ler havası da güzeldi. Kitabı okuyanlar için güzel easter eggler de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 imax sesler baslar çok iyiydi çokzel yapmışlar o kısımları ama her sahnede direk " du bakalım şimdi nasıl tırsıcaz" diye beklemece oldu hep + sonunu beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 güzel başladı sonra baydı beni. korku filminden zaten korkmayı beklemiyorum ama germedi bile. gereksiz uzun tutmuşlar. yine de uzun zamandır gelen en ortalama üstü korku filmiydi. başladığı gibi yeterince gore yoktu bence. ne güzel kol yiyerek başlamıştı. o şekilde devam etmeliydi. çocukların ölmemesi sıktı biraz. mutlumsu bir sonla bitmemeliydi. penny reisin kazandığı bir final bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DKT_i4BX0AAldnk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Sonu bence ikinci filme bağlamak için biraz bayık olmuş, zorlama olmuş. Onun dışında gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 garaj sahnesi pek güzeldi imax ile birleşince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 kitaptan spo - açma şimdi henry ölmüşten beter oldu kuyudan düşünce. 2. filmde kim terör estirecek bunlara? tımarhaneye gitmiyor muydu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Holy said: Sonu bence ikinci filme bağlamak için biraz bayık olmuş, zorlama olmuş. Onun dışında gayet iyiydi. Kitap iki kisimdan olusuyor gibi cunku, bi gecmis bi de buyudukleri zaman baslarindan gecenler. Ikisini tek filme sigdirmadiklari iyi olmus, cok ustunkoru olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar