Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IT

Laorx

Öne çıkan mesajlar

bi tek ben beğenmedim galiba. gerçi ilk filmi de izlemedim, kitabı da okumadım. Lore'dan bağımsız bir şekilde 2017'de yapılmış bir korku filmi olarak yorumladım ve baştan aşağı klişe olduğu kanaatine vardım. Stranger Things'i de beğenmemiştim, ikisini baya benzettim hatta.

Ama eski filmle aynı kafada gidiyomuş sanırım o yüzden seveninin baya hoşuna gitmiştir. Yoksa Pennywise'ın avına koşmasına bırak korkmayı kahkaha falan attım eciş bücüş titreyerek falan geliyo ya böyle sdfgk

hadi beni idam edin.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

bi tek ben beğenmedim galiba. gerçi ilk filmi de izlemedim, kitabı da okumadım. Lore'dan bağımsız bir şekilde 2017'de yapılmış bir korku filmi olarak yorumladım ve baştan aşağı klişe olduğu kanaatine vardım. Stranger Things'i de beğenmemiştim, ikisini baya benzettim hatta.

Ama eski filmle aynı kafada gidiyomuş sanırım o yüzden seveninin baya hoşuna gitmiştir. Yoksa Pennywise'ın avına koşmasına bırak korkmayı kahkaha falan attım eciş bücüş titreyerek falan geliyo ya böyle sdfgk

hadi beni idam edin.
hadi bu tamam beğenmeyebilirsin de stranger things niye beğenmiyorsun godless
Sosyal ağlarda paylaş

güzel başladı sonra baydı beni. korku filminden zaten korkmayı beklemiyorum ama germedi bile. gereksiz uzun tutmuşlar. yine de uzun zamandır gelen en ortalama üstü korku filmiydi.

başladığı gibi yeterince gore yoktu bence. ne güzel kol yiyerek başlamıştı. o şekilde devam etmeliydi. çocukların ölmemesi sıktı biraz. mutlumsu bir sonla bitmemeliydi. penny reisin kazandığı bir final bekledim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...