Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitaksi faciası

Killer

Öne çıkan mesajlar

said:

durakta ortalama 15 taksici dışarda bekliyordu, tabi ki olacaklardan haberleri vardı, plan yapan arkadaşlarına yardım etmek için bekliyorlardı

diğer taksiciler durakta, dövmek için falan beklemiyormuş, gayet ayırmışlar. ben mi yanlış görüyorum.
bu tür olaylarda abartı katarak yazmak, hikayeni güçlendirmiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

o arbedede kadın öyle düşünmüş olabilir. hayatı 3rd person tepeden izlemiyorsun sonuçta. taksi durağına çekip adama dalıyor direkt, gelenler de ayırma mı ne yaptıkları belli değil adamı yere indiriyorlar. olayın içinde olan birine duraktakiler bekliyordu, gang up yaptılar gibi görünmüş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

abi aynen ya, takside ben tam bir liboş oluyorum. işte orta yol bulunmalı kavgayla gürültüyle olmaz bunca hizmet yapıldı falan diye geçiyorum hiç biriyle uğraşmadan. hayırlı işler diyerek iniyorum sonra. geçen bir tanesi akp binası önünde toplananlara "mını siktiminin ölücüleri kim bilir ne dağıtıyorlar yine toplanmış aç köpekler" diye sövdü mesela destek çıkmaya bile korktum yemliyor olmasın diye adsafadsa

liboş hahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

bu arada forumda bi durak taksici dovmus bir arkadasimiz var. kendisi gelip anlatsin olayi rahatlayin biraz.

benimde bir taksiciyi hastanelik etme hikayem var yuzde 200 hakli oldugum. hatta izmirden kacmak zorunda kalmistim evime kadar buldular geberteceklerdi.

ama tabi bir durak taksici dovmek apayri birsey.

http://memeshappen.com/media/created/Oh-really--Tell-me-more-meme-32050.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

türkiye de ne olursa olsun taksicinin suyuna gidiceksin abi
istanbulda özellikle. taksiciye ters gitmek yapılabilecek en büyük hatalardan istanbulda
adam akp'yi kötülüyorsa sende kötüleyeceksin, yok chp'yi kötülüyorsa sen de kötüleyeceksin.

bildiğin ılıkmışsın hacı. gerekirse çıkarıp tenis raketiyle dövceksin taksiciyi, ne huyuna gidicen

şakaşaka. ama yine de bi cobla elektroşokla falan bişeyle gezmek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Yazıyı tekrar okudum görüntülerden sonra, adeta bir shamalan senaryosu gibi.

Taksici sinirli belli ki, işlem yapılmaması bitaksinin hatası burası da tamam.

Ama bu kadar abartarak yazınca nedense inandırıcılığını kaybediyor gözümde. Görüntülere bakıyorum, tek bir taksici adama vuruyor, aralarında geçen konuşmaları bilmiyoruz. Haklı haksız durumunu bilmiyoruz. Eşyalarımızı attılar falan demiş, hiç öyle bir durum yok.

Diğer taksiciler ayırmak için gelirken kız bütün taksicilere saldırıyormuş gibi bir görüntü var. Can havliyle yapmış olsa diyeceğim de adamı döven taksici de çok öyle yere yatırıp tekmelemiyor ilk etapta.

Ha bir de çocuğun darp raporu aldığı fotoğrafı gördüm, gözünün üstünde ufak bir kızarıklık var o kadar. "15 TANE TAKSİCİ DALDI DÖVDÜLER BIÇAKLAR VS." gibi bir durum yok yani ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

dimi yanındaki kadına mı yavşıyor. al abi senin olsun diyecen.

taksicilerle muhattab olmak zorunda değilsiniz arkadaşlar. ticaret yapıyorsunuz. sen parasını veriyorsun o seni bi yere götürüyor. konuşmazsan onlar da konuşmuyor.

Bu yalan. Ben telefondaydım bütün yol bir kere. Adam da benimle bütün yol konuştu. Hiç cevap alamadı benden, telefonda olduğumdan. Ama baya baya monolog bir muhabbete girdi filan.

Muhabbet etmek istediklerinde durdurmanın imkanı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...