Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 pizza yemiyorum artık bıraktım ya. 10 kilo almıştım pizza yemekten 1 sene içinde dfs. neyse 5'ini verdim zaten rejimdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ne faciaymış ya 12 sayfa konuştunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 pizza bırakılır mı lan11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Görüntüler düştü http://www.hurriyet.com.tr/bitaksi-rezaletinin-goruntuleri-ortaya-cikti-40411027 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 said: durakta ortalama 15 taksici dışarda bekliyordu, tabi ki olacaklardan haberleri vardı, plan yapan arkadaşlarına yardım etmek için bekliyorlardı diğer taksiciler durakta, dövmek için falan beklemiyormuş, gayet ayırmışlar. ben mi yanlış görüyorum. bu tür olaylarda abartı katarak yazmak, hikayeni güçlendirmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 o arbedede kadın öyle düşünmüş olabilir. hayatı 3rd person tepeden izlemiyorsun sonuçta. taksi durağına çekip adama dalıyor direkt, gelenler de ayırma mı ne yaptıkları belli değil adamı yere indiriyorlar. olayın içinde olan birine duraktakiler bekliyordu, gang up yaptılar gibi görünmüş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Liebe said: abi aynen ya, takside ben tam bir liboş oluyorum. işte orta yol bulunmalı kavgayla gürültüyle olmaz bunca hizmet yapıldı falan diye geçiyorum hiç biriyle uğraşmadan. hayırlı işler diyerek iniyorum sonra. geçen bir tanesi akp binası önünde toplananlara "mını siktiminin ölücüleri kim bilir ne dağıtıyorlar yine toplanmış aç köpekler" diye sövdü mesela destek çıkmaya bile korktum yemliyor olmasın diye adsafadsa liboş hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 taksici iskeletor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Vingthor said: bu arada forumda bi durak taksici dovmus bir arkadasimiz var. kendisi gelip anlatsin olayi rahatlayin biraz. benimde bir taksiciyi hastanelik etme hikayem var yuzde 200 hakli oldugum. hatta izmirden kacmak zorunda kalmistim evime kadar buldular geberteceklerdi. ama tabi bir durak taksici dovmek apayri birsey. http://memeshappen.com/media/created/Oh-really--Tell-me-more-meme-32050.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 senko said: türkiye de ne olursa olsun taksicinin suyuna gidiceksin abi istanbulda özellikle. taksiciye ters gitmek yapılabilecek en büyük hatalardan istanbulda adam akp'yi kötülüyorsa sende kötüleyeceksin, yok chp'yi kötülüyorsa sen de kötüleyeceksin. bildiğin ılıkmışsın hacı. gerekirse çıkarıp tenis raketiyle dövceksin taksiciyi, ne huyuna gidicen şakaşaka. ama yine de bi cobla elektroşokla falan bişeyle gezmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 dimi yanındaki kadına mı yavşıyor. al abi senin olsun diyecen. taksicilerle muhattab olmak zorunda değilsiniz arkadaşlar. ticaret yapıyorsunuz. sen parasını veriyorsun o seni bi yere götürüyor. konuşmazsan onlar da konuşmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 yanındaki kadına yavşıyosa durdur birader taksiyi, iniyoruz dersin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 noyan da baltayla taksi durağı basmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ben battleground ı iyi bildiğim için stratejik avantajımı kullandım mobları bottleneck alıp 1v1 ledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Yazıyı tekrar okudum görüntülerden sonra, adeta bir shamalan senaryosu gibi. Taksici sinirli belli ki, işlem yapılmaması bitaksinin hatası burası da tamam. Ama bu kadar abartarak yazınca nedense inandırıcılığını kaybediyor gözümde. Görüntülere bakıyorum, tek bir taksici adama vuruyor, aralarında geçen konuşmaları bilmiyoruz. Haklı haksız durumunu bilmiyoruz. Eşyalarımızı attılar falan demiş, hiç öyle bir durum yok. Diğer taksiciler ayırmak için gelirken kız bütün taksicilere saldırıyormuş gibi bir görüntü var. Can havliyle yapmış olsa diyeceğim de adamı döven taksici de çok öyle yere yatırıp tekmelemiyor ilk etapta. Ha bir de çocuğun darp raporu aldığı fotoğrafı gördüm, gözünün üstünde ufak bir kızarıklık var o kadar. "15 TANE TAKSİCİ DALDI DÖVDÜLER BIÇAKLAR VS." gibi bir durum yok yani ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 kadınların anlattıklarına çok inanmamak lazım zaten hep bi abartı olur özellikle bi konuda haklı gözükmek istiyoalrsa abovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 kadınlardan tanık olmaz zaten. ecdadımız boşuna böyle yapmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 nasil seksist girmis sdfkhksfhs abaav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 bu arada kadın sanırım başörtülü? benim başörtülü bacılarıma dememişler mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 AAAA YOK LAN KIZIN SAÇLAR KIRMIZI LEŞ RASTA GİBİ ÖRGÜLÜYMÜŞ SDFSDGFDSF abooo göz doktoru zamanı gelmiş go go go :( hay sayfa başı da oldu rezillik diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 türbanlı değildir saçı renklidir dövme malzemesi fln taşıyolarmış yanlarında zaten. türban ve dövmecilik kelimelerini cümlede bile yanyana kullanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Fatih Sultan Mehmet'in tugrasini dovme olarak yaptiran kesin vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Red said: dimi yanındaki kadına mı yavşıyor. al abi senin olsun diyecen. taksicilerle muhattab olmak zorunda değilsiniz arkadaşlar. ticaret yapıyorsunuz. sen parasını veriyorsun o seni bi yere götürüyor. konuşmazsan onlar da konuşmuyor. Bu yalan. Ben telefondaydım bütün yol bir kere. Adam da benimle bütün yol konuştu. Hiç cevap alamadı benden, telefonda olduğumdan. Ama baya baya monolog bir muhabbete girdi filan. Muhabbet etmek istediklerinde durdurmanın imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 yok dövme yaptıran değil dövmeci abi. türbanlı bir kadın düşünsene. böyle siyah döşeli bi dükkanı fln var kunfeyekün tattoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar