Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Yalnız cidden LÜTFEN çocuklarınızın eline susturucu gibi tablet, telefon vermeyin. Siz iki dk sessizlik istiyor olabilirsiniz ama çocuğunuzun beyin gelişimini silkiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 arkadaşlarımda sega varken bende atari vardı çok ezik hissediyordum. benim çocuğum da mı ezik hissetsin. hep en son çıkan ipadi alıp vericem eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 ondan sonra dersler niye gumledi diye durup dusuneceksin.. ben kontollu gidiyorum..tableti ipadi bilgisayari wii si var..okul zamani kurcalatmiyoruz..simdi ps4 alacagim..yaz tatilinde ona yardirsin diye..simdi 6 sinif hevesini alsin..7 8 dertli olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Vermeyin dediğimiz dönem zaten somut dönemi çocukların. Soyut döneme geçildiğinde kontrollü verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 o donemde de mecburen tv devreye giriyor..hos ben ne yapiyordum ki o zamanlarda diye dusununce..sacma ama meydan larousse okuyordum..12 cilt oku oku bitmiyordu namussuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 saçma mı? ansiklopedi okumayan var mı abi küçüklüğüne pc denk gelmeyen insanlar arasında. ben de çok severdim salak salak denk gelen bi sayfayı açıp ilgimi çekenleri okumayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Ben hala yapıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Kapagini acmamisimdir ansiklopedinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 <3<3<3.. ben artik wiki karistiriyorum..periodik yabanci lisan ogrenme hypelarimda bir artikelin farkli lisanlarda da yazilmis versiyonlarina goz atmayi deniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 mokoko said: saçma mı? ansiklopedi okumayan var mı abi küçüklüğüne pc denk gelmeyen insanlar arasında. ben de çok severdim salak salak denk gelen bi sayfayı açıp ilgimi çekenleri okumayı. baya zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 dana22 said: o donemde de mecburen tv devreye giriyor..hos ben ne yapiyordum ki o zamanlarda diye dusununce..sacma ama meydan larousse okuyordum..12 cilt oku oku bitmiyordu namussuz.. benim de her konu hakkında biraz biraz fikir sahibi olmama yardımcı oldu, gece bunları okuya okuya uyudum hep o zamanlar. şimdi telefon elde dizi izliyorum uyurken abv. http://www.sanalpazar.com/pimg/n182/1817/18163/181624/1916235/i_78082526_DYE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 6 kitaplık mı ne bir seri vardı bizde bilim ansiklopedisi, birinde dinazorlar vardı birinde ilk çağlar, sonuncuda uzay çağı marsa araç gönderme falan ve hem renkli hem de koca koca resimliydi. öyle ansiklopedi şimdi olsa gene okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Bizde de bundan vardı. Hem de Hürriyet logosu olmayanından. Ana britannica da vardı ama o çok açmamıştı beni. Babam daha ben doğmadan fasikül fasikül biriktirmiş. İyi de yapmış valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 3 4 yaslarindayken 2 cocuguma da bunlari okudum ..beraber sayfalarini cevirdik yatmadan once.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 lan bu kitaplar hala var bizde muazzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 ben psikopat gibi hastalıklara falan bakıyordum. alsam mı acaba 6 dan sonrasını hiç göremeidm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 µh said: 6 kitaplık mı ne bir seri vardı bizde bilim ansiklopedisi, birinde dinazorlar vardı birinde ilk çağlar, sonuncuda uzay çağı marsa araç gönderme falan ve hem renkli hem de koca koca resimliydi. öyle ansiklopedi şimdi olsa gene okunur. madde içeriklerini hatırlamıyorum ama çizimler baya iyiydi https://img.letgo.com/images/95/40/6f/fa/95406ffa17adb33ac6bdd657637040d2.jpeg?impolicy=img_600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 dana22 said: 3 4 yaslarindayken 2 cocuguma da bunlari okudum ..beraber sayfalarini cevirdik yatmadan once.. oof. efsane birşeydi bu. benimkileri verdik birilerine tekrar almam lazım bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Bizde Buyuk Larousse vardi Milliyet in verdigi, haliyle 2000 yillarda gereksiz hale geldi. En son hamam bocegi oldurmek icin kullaniyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 benim tugla gibi bin kusur sayfalik tek cilt ansiklopedim vardi, ilkokulda iken onu tasiyodum lan hergun ahah hoca bisiylerden bahsederken, bakiyodum, eger sansliysam icinde 2-3 satirlik aciklamasi oluyodu, bulunca seviniyodum fln. o zamanlar yuruyen mekanik google in ilk temelleri atmisim megersem haberimiz yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 CthuLhu said: ikiz çok korkutuyor beni ya. kolay gelsin hmmm 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Black-ice said: dana22 said: 3 4 yaslarindayken 2 cocuguma da bunlari okudum ..beraber sayfalarini cevirdik yatmadan once.. oof. efsane birşeydi bu. benimkileri verdik birilerine tekrar almam lazım bunları. cocuklar icin uretilmis en harika kaynak bu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 bilim tekniğin bilim çocuk serisinden galba böyle makinelerle insan vücudunun işleyişini anlatan bi kitap vardı. ben onu unutamam esas. aşırı iyi bi kitaptı çocuklar için herşeyi oradan öğrendim. seksin ne olduğunu bile o kitaptan öğrenmiştim. çükü böyle çelik yay gibi gösteriyordu falan dffg şimdi bastırmazlar heralde öyle kitap. adını fln hiçbişeyini bulamadım ama var mıdır okuyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 dana22 said: 3 4 yaslarindayken 2 cocuguma da bunlari okudum ..beraber sayfalarini cevirdik yatmadan once.. Bunları okuyarak büyüdüm, ANNEM ATMIŞ. Hala içim yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 https://www.nadirkitap.com/walt-disney-ilk-ansiklopedim-18-cilt-takim-komisyon-kitap11140261.html?gclid=CjwKCAjw3qDeBRBkEiwAsqeO7iH5iBpdMzq-xmFyRTYaNWons3o2zs-r3irdNkNPAl6yNW618dyLGRoCK7EQAvD_BwE 120 TL ye satıyorlar lan alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar