Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Rasmon said: rp'lik bi olayım yok düz oynarım. Ben en çok itemizasyona önem veriyorum, karakterin gelişimini hissedebiliyor muyuz? skillerde morph denen olaylar var benim çok hoşuma gitmişti. skiller kullandıkça level atlıyor. level 4'ten sonra morph seçeneği geliyor. varolan skilli 2 seçenekten birini seçerek yeni bir özellikle daha güçlü hale getiriyor. sonradan bunları resetleyebiliyorsun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 diyaplo 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 path of exile tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Swtorda Male smuggler storysi cok iyidir. komiktir. cok iyi yazilmis. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 rasmon'un ilk sayfada istediklerine göre eso veya swtor ama swtor subs almayanı çok fazla limitliyordu ben en son baktığımda, (kısıtlı para haznesi, süper kısıtlı pvp katılımı vs) eso hiç kısıtlamıyor. swtor'da forum temelli guild şu an var mı bilmiyorum, eso'da var ama. sci-fi mı fantezi mi daha cazip ona göre düşün rasmon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Holy said: Solo ama interaktif olarak Moba öneriliyor. Dota oynadığım günlerde oyun başı solo mid yazıp oyun boyu ordan ayrılmayan ruslar da bu kafayla oynuyordu demek ki oyunu, boşuna yargılamışız adamları. Dota zor oyun olm vakit ayıramıyorum o kadar, hots daha sade basit. casual adamın aşkı ya hots. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 unity100 said: Swtorda Male smuggler storysi cok iyidir. komiktir. cok iyi yazilmis. tavsiye ederim. ilk 50 levelı oynadım. devamı da güzel mi? expansionla gelen storyler her class için aynı mı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Sam said: rasmon'un ilk sayfada istediklerine göre eso veya swtor ama swtor subs almayanı çok fazla limitliyordu ben en son baktığımda, (kısıtlı para haznesi, süper kısıtlı pvp katılımı vs) eso hiç kısıtlamıyor. swtor'da forum temelli guild şu an var mı bilmiyorum, eso'da var ama. sci-fi mı fantezi mi daha cazip ona göre düşün rasmon. Oyunlarda sci-fi'den nefret ediyorum. ESO deneyeceğim sadece ekran kartı req olarak 6850 sınır olarak gösteriyo sitesinde. Bilin bakalım benim kartım ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 6849 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 evet o zaman biraz fazla ucu ucuna ama ben betasını 6950 ile oynamıştım, oynanıyordu. 6850 ile arasında fark var gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 tiLi said: unity100 said: Swtorda Male smuggler storysi cok iyidir. komiktir. cok iyi yazilmis. tavsiye ederim. ilk 50 levelı oynadım. devamı da güzel mi? expansionla gelen storyler her class için aynı mı yoksa ilk 50 level iyi. sonrasini ben de cok oynamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Rasmon said: Sam said: rasmon'un ilk sayfada istediklerine göre eso veya swtor ama swtor subs almayanı çok fazla limitliyordu ben en son baktığımda, (kısıtlı para haznesi, süper kısıtlı pvp katılımı vs) eso hiç kısıtlamıyor. swtor'da forum temelli guild şu an var mı bilmiyorum, eso'da var ama. sci-fi mı fantezi mi daha cazip ona göre düşün rasmon. Oyunlarda sci-fi'den nefret ediyorum. ESO deneyeceğim sadece ekran kartı req olarak 6850 sınır olarak gösteriyo sitesinde. Bilin bakalım benim kartım ne. Seneye doğum gününe artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 hhahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Suark said: :D skyrim candır. ya aslında survival falan sarabilirsin, bak subnautica çok güzel KSP de muhteşem zaten ama türü severmisin bilmem. poe seviyosan hots oyna şişte Suark said: illa açıklattıracanız :& yav simdi senin zamanin yok sonuc olarak ama böle tepeden bakmalı ortaçağlı büyülü vurdulu kırdıları seviyosun belliki hots işte, 2 sıkımlık atıosun 1 saatte, e vurdulu kırdılı, tepeden bakmalı, işte progress falanda var. hem başkalarıyla oynuosun felan http://i.hizliresim.com/gq2Ep3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 warhammer vermentide der kacarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Bu başlıkta şu noktaya geldim; UO hype. Hemen bir bs/minor/tailor/inscription/magery(50) bir karakter açıp kendimi crafta veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 o nası karakter açmak lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 HER ŞEYİ CRAFTLAYACAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 var mı güzel uo serverı ben de bi çar açayım ağaç kesip ok yapmak istiyorum ^______________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 beyler bu arayıştan sonra Hearthstone oynamaya başladım. Şu an donuma kadar satıp pack alıyorum, eve haciz geldi falan ama hayırlısıyla meta decki yaptık akıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Sen de zehirlenmisim hayirli olsun 3 ayda bir 200 lira bayilmaya hazir ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 War thunder oyna en guzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 wolf team bayağı güzel bir oyun tavsiye ederim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 brit banka gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 ESO'nun en kotu yani animasyonlari ya. Yoksa oyunda cidden yapilacak cok sey var ama bir turlu ability/skilleri sevemedim. Vurus hissi dedigimiz sdfss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar