Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 veganın üstüne az peynir döktüreydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 bu arada gif çok iyi. yani efekti o kadar iyi yapmışlar ki sanki monitör komple sarsılıyor gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 sabonis said: vejeteryan zaten vegan olan bir şeyi yiyebilir sıkıntı yok ki? bunların hangisi daha upper lvl'di vegan mı vejeteryan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 dediğimden çıkaramıyor musun? :D vejeteryan zaten vegan olan bir şeyi yiyebiliyorsa? yaaaaaniiii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 sdfsd kafa duruyo bu saatte haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 sabonis said: bu arada gif çok iyi. yani efekti o kadar iyi yapmışlar ki sanki monitör komple sarsılıyor gibi hissediyorum. ilk defa bir gif i kaydettim ya. başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Laurelin said: dostum vegan kumpir koymussunuz ama vejeteryan yok bak getirdigim musteri sikayet etti atar yedi bide :( glutensiz ve non fat kumpir cesitlerinizi bekliyoruz. onun disinda sunum olmamis, lezzeti sahaneydi ama o yuzden puanim 2Menüden direkt bakmayın ya, söyleyince yapıyorlar. Hanıma kumpir söylerken direkt kendimiz şu olsun bu olmasın diyerek vejetaryen düzeni kendimiz yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Şu topiğe her girdiğimde deli gibi canım çekiyor.. Yine acıktım ve canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 salı ve perşembeleri bekleriz dükkana yada çarşamba hariç 5.30dan önce buyrun çok güzel kumpirler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 bu saatler dışında gazoz yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 malcir yohk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 17:30dan önce gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 herkes seviyor kumpirleri, ok tamam para kazanabiliyor musunuz bari? 5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 hayır o saatlerde malgir yok kumpirleri bana kitlemeye çalışıyor. vejeteryan seçenek aslında bolca var ama bizim yarattığımız menü olarak az var o konuda haklısınız ve ve ve dükkana gelip paticik diyene gazoz veriyoruz sırf o özgüven için başka bişey değil. dükkanda müşteri varken gelip yok mu beni öven diye bağırın kumpiri bile yarı fiyatına veririm. (ama dükkanda kamera sistemi var sonra youtube'a koyarım ona göre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Lopeth said: herkes seviyor kumpirleri, ok tamam para kazanabiliyor musunuz bari? 5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz? bişeyler giriyor cebimize, 2 hafta sonra şaşkınbakkal şubesi açılınca daha çok giricek inş. evet 2 hafta sonra bağdat caddesindeyiz bekleriz. 2 hafta dedim ama siz onu 3 yapın en iyisi ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Ankara'da en iyi kumpiri nerede yapıyorlar ya ne zaman topic çıksa güncele canım çekiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 ankaranın en iyi yanı istanbul kumpiri. vallahi 1-2 yıl oraya şube açmayız herhalde o yüzden bilemiyorum. ama kıtır diye bi yer var diyolar ankaranın en meşhuruymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 paradoksalkedi said: Ankara'da en iyi kumpiri nerede yapıyorlar ya ne zaman topic çıksa güncele canım çekiyor :/ gordian domepico. sokak kumpirde zaten tırt, bu tırttan hallice, kıtır da fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 gece gece o kadar canım çekti ki mikrodalga kumpir yapıyorum sayenizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 kabuklarını da emikleye emikleye ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 kumpir olsa da yesek çiğ çiğ galeta kemiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 2 sene sonrası icin ankara ya ortak arıyım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 adamınbiri said: Lopeth said: herkes seviyor kumpirleri, ok tamam para kazanabiliyor musunuz bari? 5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz? bişeyler giriyor cebimize, adam tam bir esnaf olmuş ya helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 bu arada avrupa yakasına açmak istersen yatırımcın hazır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Hic gerek yok boyle frenchise seylere ginaly. Gecen gun teftis ettim mulgear'i hazir sayilir. 1-2 ay icinde ilk şubemiz öztaunt club esenyurt'u , özyurtlar avm'de aciyoruz. Sloganimiz hazir İşi mutfağında öğrendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar