Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 kumpirci - futbol - got bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 o zaman seni her konu için birer, toplam üç hayırla uğurlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 adamınbiri said: KenshinHimura said: BOSTANCIYA GETİRİN ben getirirm ama buz gibi olur:d lan sen getir kaybolan enerjiyi hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 bayramda açık mısınız? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 AŞÇI ARANIYOR Taunt potato club da çalışmak isteyen var ise ya da arkadaşınız var ise bana özelden yazabilirsiniz. taunt potato club instgram sayfasına DM atabilirsiniz. ya da DR. ihsan ünlüer sokak'a gelerek görüşme sağlayabilirsiniz. Sadece aşçı arıyoruz şuan. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Uuuu ortaklardan biri mi çıktı yoksa? Bi dram varsa öğrenmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Ortaklardan biri motorla getir götür yapıyordu, diğeri de aşçı değildi galiba. Bi kız vardı arkada aşçı olarak çalışan ama o mu gitti acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 şüyuu vukuundan beter dedikoducu piiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 abooov ne dedikoducu çıktınız yahu:d yok kimsenin ayrıldığı yok. işler feci yoğun o yüzden mutfağa eleman arıyorum. aynı zamanda kendi motoru ile gelecek bir kurye varsa aramızda o da iş görür şuan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 1 kumpir karşılığında 1 tane kumpir getir götür yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Can U. Hanginiz? Bi avşar gazozu kazandı bizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 adamınbiri said: abooov ne dedikoducu çıktınız yahu:d yok kimsenin ayrıldığı yok. işler feci yoğun o yüzden mutfağa eleman arıyorum. aynı zamanda kendi motoru ile gelecek bir kurye varsa aramızda o da iş görür şuan :d ben bir kere geldim, baya dövmeli bi arkadaş vardı. sohbet ettik onunla epey, siz düğündeydiniz ama sanırım. yalnız çok küçük abi içerisi, hatta genel olarak alanınız epey dar. işler yolunda gidiyorsa yol yakınken büyük bir yere geçsenize. içim daraldı hesap öderken sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Ben 4-5 kere gittim, bazen içeri girdiğimde felaket sıcak oluyo içerisi, valla iyi dayanıyorsunuz. Somonlu kumpir çok zamandır aklımda ama bir türlü cesaret edip söyleyemedim daha, klasiklerden gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Geçen gittim. Arkadaşımı da götürdüm. Misket köfteli yedik, gayet lezzetli. Allahtan hala sıcaktı da dışarda oturduk. Yoksa içeriye giren olursa klostrofobi garanti :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Rewendor said: Ben 4-5 kere gittim, bazen içeri girdiğimde felaket sıcak oluyo içerisi, valla iyi dayanıyorsunuz. Somonlu kumpir çok zamandır aklımda ama bir türlü cesaret edip söyleyemedim daha, klasiklerden gidiyorum. Somonlu yok malesef stoklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Menüde vardı somon fümeli olarak? Gelicek mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Bugun yarın kalkıcak menüden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 malcir kadroya mi gectin mekanda karsim bi misketini yeriz ;;;))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 adam hem yamak hem sosyal medya sorumlusu, duble title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 mulgear6 said: Bugun yarın kalkıcak menüden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Lancelion said: malcir kadroya mi gectin mekanda karsim bi misketini yeriz ;;;))) Gel sol misketimi ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 mmh en guzel sipesyal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 mulgear6 said: Lancelion said: malcir kadroya mi gectin mekanda karsim bi misketini yeriz ;;;))) Gel sol misketimi ye benim çalışanım işini bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 olm gittim bugün, tam böyle sorcam adamınbiri burda mı diye arkamdan biri seslendi yiğit diye. dersaneden arkadaşımmış, meğersem ortakmış (mert) sonra diğer taraftan başka biri arda diye seslendi. o da mulgear çıktı. çok güzel ağırladılar valla sonra susamlı tavuk yedim pek beğendim, grup içerisinden de dört peynirli yendi - beğenildi; kumru versiyonunun sucuğu beğenilmedi ben kadıköye geçtiğimde sık gelirim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Malgiyır gitti almanyalarda okudu sonra burda garson mu oldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar