roket adam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Çok merak ettim ben de çok kımpir sevmem ama bi ara gelcem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 abi helal olsun ya hepimizin istediği ama yapamadığı bi iş yapıyosun o kadar mutlu oluyorumki şu başlığı görünce.ilerde yine bir patidaşla ankara şubesini açalım senin önderliğinde olmamı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 duble firinlama(ilk eklenen kasar sonrasi) secenegi var mi, kitir diye bi yer yapiyordu efsane olurdu aghh. cmt gelmeyi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Tunalı Kıtır. Ankara'da en çok sevdiğim kumpir Kıtır'da valla. Daha iyisini yiyemedik. İnşallah kısmet olursa İstanbul'a geldiğimizde tadına bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 "Ya sağlıklı bi şeyler yiyelim"cileri ikna edebilirsem akşam 5-10 kişilik bi grupla gelebiliriz, yer var mı o kadar? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Lan yeter her başlığı gördüğümde canım çekiyor. Cumartesi motora atlayıp izmitten sirf kumpir yemeye gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Güzel bi rota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 mulgear denen apaçiyle uğrayacaktık da saat 14:30 oldu hala uyuyor camış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 abi siz beraber gidemeyeceksiniz zorlamayın bence dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 adamınbiri said: menü de bir kaç typo ve eksik var ama anlaşılmayacak bir şey yok. Geldiğinizde şaşırmamanız adına menüyü paylaşıyorum şimdiden:D sucuk,turşu,mantar ve mozarella peynirli kumpirimiz,üzerine bbq sos iştahınız çok açılmasın diye artislik fotoları koyuyorum yoksa ölücekmişim gibi hissediyorum uzaklardayim.. kufrettim! gelince kesin ziyarete geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 hala foto yok o kadar kişi gitmiş biri de yediği kumpirin fotoğrafını çekmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 O kadar hızlı görüntü yakalayan teknoloji tellere düşmedi abi daha. Patiden bahsediyoruz, o kumpirler 46-47,7 sn içerisinde yok olmuştur. Bir de başlık yeteri kadar acıktırıyor, resimler de düşerse vay halimize asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 facebook sayfasina ve zomato ya bakin resimler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 fb falan şoplu fotodur. bana amatör foto lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 potatohub verified amateurs foursquare onun icin de. yiyenlerden ceken vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 haftaya istanbuldayım kesin deneyeceğim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Dün aksam uğradık biz, misket köfteli kumpirden yedim baya iyiydi. En kısa zamanda da diğerlerini de deneyeceğim menüde ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 biz de gittik bugun misket köfteli gerçekten başarılı 1/10 veriyorum ki yorumum üstte çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 son derece başarılı içindeki malzemeler. zaten kumpirin kalitesini onlar belirliyo. tek bişi dicem var mıdır bilmiyorum da, zaten kalitelilerden aslında kaşık ama 1 üst kalite plastik kaşık varsa belki ona geçebilirsiniz. ilk kaşığı alırken çatırt diye çatladı, dikkatli dikkatli yedim sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=190795668102143&id=168103210371389 Olm inadına mı yapıyorsunuz diyette bide bu saatte 😀😀 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 seyi soyleyin koylu gibi tek patatesten yapmiolar dimi? kesip ek patatesin icini koyuyorlar dimi bazen bilmeyen yerler yapio o cakalligi bi halta benzemio o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Patron pattis miktarına göre ayar çekiyor. Az geldi mi ekleyiveriyor. Yalnız bir dahaki gidişimde yanımda pattis götürücem ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 totemic said: fb falan şoplu fotodur. bana amatör foto lazım. vallahi çektiğimiz hiç bir foto şoplu değil.Hatta ben beğenmiyorum onları daha güzel yapıyoruz normalde :D güzel bi gündü daha yeni gelebildim eve, şu yaz geçsin yeni menü gelsin diye sabırsızlanmaya başladım. içli köfte yengeç falafel başlıca gelicek şeyler. Ankara şubesini açmak isteyen kişiler ciddi ise özelden mesaj atsın aehfuahef:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 geldim gördüm gömdüm (akşam gelip bolonezliyi gömen bendim baya güzel gayet beğendim deneme sürümü yaptım bi dahakine gelip 2-3 gömerim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Laurelin said: seyi soyleyin koylu gibi tek patatesten yapmiolar dimi? kesip ek patatesin icini koyuyorlar dimi bazen bilmeyen yerler yapio o cakalligi bi halta benzemio o zaman :p Anlamadım bunu ne demek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar