Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taunt Potato Club (Rexxin ordaki kumpirci)


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
onbir buçuk gibin geçtim önünden ama daha masa sandalye açılmamıştı, içerde bi hazırlık falan sürüyor gibiydi, es geçtim :D bu akşam veya yarın öğlen şeederim.
Mesaj tarihi:
Esimle birlikte cok begendik biz. Bir arkadas vejeteryan a sosis ekleterek cigir acti :)
Mexican baya basarili. Misket kofteli de guzeldi ve bence malzemeden kacmiyor olmalari takdir edilmeli.
Mesaj tarihi:
Aynen 18 sayfadır gudurduk.. Hayır gidip başka yerden de alınası bişi değil ki. Burda kumpir sosis salam rus salatası seviyesinde sırf :(
Mesaj tarihi:
o ne demek be? sen onların haşlanmadığını mı düşünüyorsun gerçekten? :D sadece kalitesiz ve leş sosis koyuyorlar ama haşlanmamış olmalarına pek ihtimal vermiyorum :D
Mesaj tarihi:
sabonis said:

o ne demek be? sen onların haşlanmadığını mı düşünüyorsun gerçekten? :D sadece kalitesiz ve leş sosis koyuyorlar ama haşlanmamış olmalarına pek ihtimal vermiyorum :D


soslu değilse eğer sosis haşlamıyorlar emin olabilirsin :)


bugün de gelen sayın patidaşlarıma teşekkür ederim. guacamole sosu çok sevdiğini söylediği içinkumpirin yarısını doldurmuş olabilirim :)

gazoz hediye kampanyamız son hızla devam etmektedir :D
Mesaj tarihi:
oha ciddi mi la. kumpir yemeyeli 10 sene falan oldu o yüzden iddia etmem zor yani ama aşırı saçma geliyor. bir masrafı yok, bir fazla eforu yok, 10 dakika kaynar suya koyuyorsun yani. zamanında çiğ çiğ sosis mi yedik vay anasını :D kumpirin içindeki 1001 tane farklı tattan dolayı anlamamışız :D

olm kaçta açıp kaçta kapıyonuz söylemedin bak. yarın yine gelecem, yine hala açmamış olacaksınız, girip kendim yapıcam kumpirimi :D
Mesaj tarihi:
sabonis said:

oha ciddi mi la. kumpir yemeyeli 10 sene falan oldu o yüzden iddia etmem zor yani ama aşırı saçma geliyor. bir masrafı yok, bir fazla eforu yok, 10 dakika kaynar suya koyuyorsun yani. zamanında çiğ çiğ sosis mi yedik vay anasını :D kumpirin içindeki 1001 tane farklı tattan dolayı anlamamışız :D

olm kaçta açıp kaçta kapıyonuz söylemedin bak. yarın yine gelecem, yine hala açmamış olacaksınız, girip kendim yapıcam kumpirimi :D

aga sen 1-2 arası gel, afyonumda patlamış olur 2 sohbet ederiz:D

türkiye büfeciğinle o kadar çok "ver gitsin ya"cılık var ki.

bi ara üşenmezsem yazarım ama en basit şekilde söyliyim size, 3 liranın altında yediğiniz tavuk dönerden şüphelenin derim (istanbul için)
Mesaj tarihi:
Martı eti değil mi o?

Şaka şaka martı yenmez. Ama sakatat ve dolgu malzemesinin içine biraz tavuk kemiği katıp yaptıkları harçtan diye biliyorum. Tavuk falan değil tabii ki. Ama açken iyi gidiyor şimdi
Mesaj tarihi:
o kadar martiyi nereden yakalayip kesip ugrasacaksin ..marti eti de degildir bence..

hani son kullanim tarihi gelmis -gecmis daha dogru- tavuklari gonderiyorlardir bunlara ..
Mesaj tarihi:
Laraken said:

akşam kaça kadar açıksınız? bu ayın 22'si gibi uğrayabilirim, her gördüğümde canım çekiyor lan :(


adamlar ters mahalledeki gizli kalmış dönerci gibi anladığım kadarıyla o konuda. patates bitti mi kapatıyorlar :D
Mesaj tarihi:
sizi tebrik ediyorum. parasını verip de adam gibi kumpir yiyebildiğin mekan yok cidden. yeniköy sahilde 2-3 tane kumpirci var. ucuzcu olanı da kötü pahacısı da kötü. malzemeler leş. insan kumpiri nasıl düzgün yapamaz değil mi?

keşke yeniköy tarafına falan da açsanız. buralarda çok godoman var. 35 liraya kumpir yer eğer kaliteli yaparsan. ufak ara sokaktaki dükkanlardan sadece yemek sepeti üzerinden çok iyi para kazanıyorlar. (ana cadde üzerinde kiralar astronomik)

ben anadolu tarafına geçmeyeli yıl falan oldu ama yolum düşerse gelip denemek isterim.
×
×
  • Yeni Oluştur...