sabonis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 onbir buçuk gibin geçtim önünden ama daha masa sandalye açılmamıştı, içerde bi hazırlık falan sürüyor gibiydi, es geçtim :D bu akşam veya yarın öğlen şeederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Esimle birlikte cok begendik biz. Bir arkadas vejeteryan a sosis ekleterek cigir acti :) Mexican baya basarili. Misket kofteli de guzeldi ve bence malzemeden kacmiyor olmalari takdir edilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 vay be bulut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 akşam kaça kadar açıksınız? bu ayın 22'si gibi uğrayabilirim, her gördüğümde canım çekiyor lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Sabonis uyuduğu için 2 kumpir az satıyosunuz bugun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Ben de bugun gazozumu ictim rahatladim. Mexican baya bombastik, karideslide de aklim kaldi. Bu arada porsiyonlar gayet iyi ya normal insan icin, kararinda doydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 kararında doymak diye bişey yok yemek yedin mi hayvan gibi yiyiceksin aslanlar gibi 5 saat güneşin altında yatıp anca sindireceksin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Cok canim cekiyor sozluk :( pardon forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Aynen 18 sayfadır gudurduk.. Hayır gidip başka yerden de alınası bişi değil ki. Burda kumpir sosis salam rus salatası seviyesinde sırf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Sosisler çiğ olmasa yiyeceğim rastgele bir yerden ancak pişmiş sosis bulmak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 o ne demek be? sen onların haşlanmadığını mı düşünüyorsun gerçekten? :D sadece kalitesiz ve leş sosis koyuyorlar ama haşlanmamış olmalarına pek ihtimal vermiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 sabonis said: o ne demek be? sen onların haşlanmadığını mı düşünüyorsun gerçekten? :D sadece kalitesiz ve leş sosis koyuyorlar ama haşlanmamış olmalarına pek ihtimal vermiyorum :D soslu değilse eğer sosis haşlamıyorlar emin olabilirsin :) bugün de gelen sayın patidaşlarıma teşekkür ederim. guacamole sosu çok sevdiğini söylediği içinkumpirin yarısını doldurmuş olabilirim :) gazoz hediye kampanyamız son hızla devam etmektedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 tatlı patitisten de kumpir yapsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 oha ciddi mi la. kumpir yemeyeli 10 sene falan oldu o yüzden iddia etmem zor yani ama aşırı saçma geliyor. bir masrafı yok, bir fazla eforu yok, 10 dakika kaynar suya koyuyorsun yani. zamanında çiğ çiğ sosis mi yedik vay anasını :D kumpirin içindeki 1001 tane farklı tattan dolayı anlamamışız :D olm kaçta açıp kaçta kapıyonuz söylemedin bak. yarın yine gelecem, yine hala açmamış olacaksınız, girip kendim yapıcam kumpirimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Yediğin sosisin çiğ olduğunu anlamamak için mal olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 sabonis said: oha ciddi mi la. kumpir yemeyeli 10 sene falan oldu o yüzden iddia etmem zor yani ama aşırı saçma geliyor. bir masrafı yok, bir fazla eforu yok, 10 dakika kaynar suya koyuyorsun yani. zamanında çiğ çiğ sosis mi yedik vay anasını :D kumpirin içindeki 1001 tane farklı tattan dolayı anlamamışız :D olm kaçta açıp kaçta kapıyonuz söylemedin bak. yarın yine gelecem, yine hala açmamış olacaksınız, girip kendim yapıcam kumpirimi :D aga sen 1-2 arası gel, afyonumda patlamış olur 2 sohbet ederiz:D türkiye büfeciğinle o kadar çok "ver gitsin ya"cılık var ki. bi ara üşenmezsem yazarım ama en basit şekilde söyliyim size, 3 liranın altında yediğiniz tavuk dönerden şüphelenin derim (istanbul için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Martı eti değil mi o? Şaka şaka martı yenmez. Ama sakatat ve dolgu malzemesinin içine biraz tavuk kemiği katıp yaptıkları harçtan diye biliyorum. Tavuk falan değil tabii ki. Ama açken iyi gidiyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 İşte tam da bu yüzden "Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin." diye bir temenni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 eminonunde tum ekmek tavıh doner arti ayran 3tl yazan tabelayı goren hintli arkadas bu nasil oluyo demis ilk istanbula gittiginde istanbulda ne kadar az marti oldugu dikkatini cekmedimi demisler asdahyajl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 o kadar martiyi nereden yakalayip kesip ugrasacaksin ..marti eti de degildir bence.. hani son kullanim tarihi gelmis -gecmis daha dogru- tavuklari gonderiyorlardir bunlara .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Laraken said: akşam kaça kadar açıksınız? bu ayın 22'si gibi uğrayabilirim, her gördüğümde canım çekiyor lan :( adamlar ters mahalledeki gizli kalmış dönerci gibi anladığım kadarıyla o konuda. patates bitti mi kapatıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 dsfdsfsd şans o zaman kanka ne diyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 sizi tebrik ediyorum. parasını verip de adam gibi kumpir yiyebildiğin mekan yok cidden. yeniköy sahilde 2-3 tane kumpirci var. ucuzcu olanı da kötü pahacısı da kötü. malzemeler leş. insan kumpiri nasıl düzgün yapamaz değil mi? keşke yeniköy tarafına falan da açsanız. buralarda çok godoman var. 35 liraya kumpir yer eğer kaliteli yaparsan. ufak ara sokaktaki dükkanlardan sadece yemek sepeti üzerinden çok iyi para kazanıyorlar. (ana cadde üzerinde kiralar astronomik) ben anadolu tarafına geçmeyeli yıl falan oldu ama yolum düşerse gelip denemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 kumpir denilince ortaköy arkadaş! ötesi yok yani. asdsgmıkasdaweafss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 ortaköyün de çoğu leş ya hatta ortaköyde o kadar yedim, hiç aklımda kalan iyi dediğim yok. hepsi malzemenin en ucuzunu kullanıyor uygun fiyata satmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar