Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spor ve mutluluk ilişkisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tiLi said:

ben 2 ay 50'de tıkandı sandım. 2 ayda 50ye geldim diyosan daha ne istiyosun lan çok normal

çok yavaş ilerledim çünkü.
boş bardan 40a fln rahat geldim de, 40-50 arası uzun sürdü, 50den sonra artmadı bile sdf
vucudun max limiti de bu olabilir diyecem de, max için çok az sanki 50-60kg
Mesaj tarihi:
kikboks yaparken rahatladigim kadar hicbisey rahatlatmadi beni.

dayak atarken ayri zevkli dayak yerken ayri bi rahatlama.

bi cikiyodum salondan porselen gibi cicek gibi adeta.

xanax kullanirken oyle hissetmiyodum.
Mesaj tarihi:
senko said:

olm ne bileyim bunla olan gelişmemi bisikletle koşuyla fln kısaylayınca çok çok yavaş kalio liftingin gelişimi.

kardiyovaskülere göre çok yavaş oluyo strength gelişimi. normal ilerliyomuşsun abi
Mesaj tarihi:
Hayır topicde de 50 kere yazdık bir yerlerde duracaksınız/durduğunu sanacaksınız sonra deload edeceksiniz, daha çok yiyip daha iyi uyuyacaksınız şöyle böyle yok senko yine burnunun dikine gidip 2 ayda arnold oldu............................
Mesaj tarihi:
ya bende ciddi anlamda bu durum var. fakat şöyle, sıradan spor yapmak bir işe yaramıyor. ağır spor lazım.

mesela snowboarda uludağa çıktım öğrenicem derken gün sonunda mükemmel hissediyordum.

spor salonunda en son 2009muydu bir kürek aleti vardı, baya çektikçe suda dönen paletleri falan vardı bir de o. bir daha hiç bir spor salonunda denk gelmedim ona.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

ya bende ciddi anlamda bu durum var. fakat şöyle, sıradan spor yapmak bir işe yaramıyor. ağır spor lazım.

mesela snowboarda uludağa çıktım öğrenicem derken gün sonunda mükemmel hissediyordum.

spor salonunda en son 2009muydu bir kürek aleti vardı, baya çektikçe suda dönen paletleri falan vardı bir de o. bir daha hiç bir spor salonunda denk gelmedim ona.

bütün zengin salonlarında var. yılda 3k ver hemen beliriyor o kürekler asdas
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

house of cardsta vardı bu alet galba
Mesaj tarihi:
Sayfaları okumadım anlatıldı mı bilmiyorum ama kısaca anlatayım
Maksimal kalp tepe atımının %80inde 45 dakika süreyle yapılan sporun salgılattığı endorfin = hayatın anlamı
Mesaj tarihi:
10 kg'lık dambılları zor kaldırıyodum ben salonda. dizimden sakatlanınca bıraktım. birde kaldırırken ses çıkarıyodum ahhh ohh pfff diye.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bütün zengin salonlarında var. yılda 3k ver hemen beliriyor o kürekler asdas

benim gittiğim baya aylık 100TL olan spor salonuydu asdf

ucuza bulursam eve alacağım hatta.
Mesaj tarihi:
Drall said:

Sayfaları okumadım anlatıldı mı bilmiyorum ama kısaca anlatayım
Maksimal kalp tepe atımının %80inde 45 dakika süreyle yapılan sporun salgılattığı endorfin = hayatın anlamı

= kalp buyumesi
  • Yeni Oluştur...