Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisikletimi çaldılar

photographer

Öne çıkan mesajlar

Kanal D, Show ve Star'ın ihbar hatlarına gönderdim. Muhtemelen daha önce de gelmiş apartmana dikkat ederseniz apartman kapısı açık çünkü apartmandaki bir dairede tadilat var ve açık bırakıyorlar malzeme çıkarıp sokmak için. Kağıda bastırıp hırsız bisikletimi çaldı diye asmak mantıklı geldi de hiç uğraşacak vaktim yok.

İşin ilginç tarafı satsa alacağı para max 250-300 lira. Ben idare ediyordum işimi görüyordu.

Geotech Sherpa 5-6 senelik. Bisiklete binen adamım şimdi almaya kalksam en aşşa 1-1.5 vericem durduk yere.
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

olm bu kadar kolay mı lan kilidi vs kesmek

kullanilan kilit ney?

suna dayanacak cok az kilit var malum,
http://www.holdontools.com/shop/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/H/N/HN00310_18_Bolt_Cutters.jpg_1.jpg

hele su tarz kilitler icin nerdeyse alete gerek bile yok,
http://dc-rc.org/images/lock.png
Sosyal ağlarda paylaş

hırsızlığın dolandırıcılığın kanıtı varken bile ne polis ne hukuk hiç oralı bile olmuyor,
sırf iktidar partisini eleştirdin diye sana terörist ve vatan haini diyorlar, hapse atıyorlar.

ne biçim memleket bu. birileri punisher'a, casey jones'a felan bağlıyacak en sonunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun.

Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir de öyle afiş falan bastırıp yapıştırıyım deme. Yavuz hırsız çıkar sonra bir de manevi tazminat ödemek zorunda kalırsın "beni hırsızlıkla suçladı izzeti nefsimle oynafı falan" diye.

Genelde hırsızların avukatları falan oluyor baya. Bizim mal sahibinin evinden yaklaşık 100k falan çalmışlar bir de silah varmış onu almışlar. Adamlar yakalandılar avukat gelip "parayı istesende alamazsın silahı verelim davadan vazgeç" demişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Malibu said:

Geçmiş olsun.

Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir de öyle afiş falan bastırıp yapıştırıyım deme. Yavuz hırsız çıkar sonra bir de manevi tazminat ödemek zorunda kalırsın "beni hırsızlıkla suçladı izzeti nefsimle oynafı falan" diye.

Genelde hırsızların avukatları falan oluyor baya. Bizim mal sahibinin evinden yaklaşık 100k falan çalmışlar bir de silah varmış onu almışlar. Adamlar yakalandılar avukat gelip "parayı istesende alamazsın silahı verelim davadan vazgeç" demişti.

silahını alıp 73 kurşunla öldürmemiş mi hırsızları?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...