Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 apartman sınırları içinde olduğundan haneye tecavüz de oluyor mu? şu videoyu da facebook falan paylaşın iyice viral olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bin tane site var 2. el bisiklet satabildiğin. istediği yerde satar 300-500 e. taş attı da kolu mu yoruldu.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 senko said: hiç çalmış gibi durmuyor bisiklet adamındır belki sdfdsfds güldüm baya. hakkaten op yalan söylüyor olabilir. görüntüler beni ikna etti. adam bisikletini almaya gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Of. senko nasi basarisiz bi troll ya. Hayir bi de getirip yapistiriyo sunlari bize "bakin nasi trolledim ehi ehi ehi" diye. @op gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Kanal D, Show ve Star'ın ihbar hatlarına gönderdim. Muhtemelen daha önce de gelmiş apartmana dikkat ederseniz apartman kapısı açık çünkü apartmandaki bir dairede tadilat var ve açık bırakıyorlar malzeme çıkarıp sokmak için. Kağıda bastırıp hırsız bisikletimi çaldı diye asmak mantıklı geldi de hiç uğraşacak vaktim yok. İşin ilginç tarafı satsa alacağı para max 250-300 lira. Ben idare ediyordum işimi görüyordu. Geotech Sherpa 5-6 senelik. Bisiklete binen adamım şimdi almaya kalksam en aşşa 1-1.5 vericem durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 olm bu kadar kolay mı lan kilidi vs kesmek ben de yeni almıştım da eve koyuyorum şimdilik, ama apartmana koymaya başlıcaktım tırstım sdf. geçmiş olsun op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Sonra o da calinacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 kilit kesmek çok kolay, çok güvenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 adam kendinden ne kadar emin.. sanki biri git abi orada bisiklet var al gel demiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 adam daha önce gelmiş orası kesin. önceki görüntüleri araştır belki bi komşuyla falan gelmiştir. bi bağlantısı çıkabilir yani ulaşabileceğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 razzRaziel said: olm bu kadar kolay mı lan kilidi vs kesmek kullanilan kilit ney? suna dayanacak cok az kilit var malum, http://www.holdontools.com/shop/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/H/N/HN00310_18_Bolt_Cutters.jpg_1.jpg hele su tarz kilitler icin nerdeyse alete gerek bile yok, http://dc-rc.org/images/lock.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 benim arkadaşın bisiklet çalınmıştı 10 gün sonra okul müdür yardımcısının altında görmüştük asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 hırsızlığın dolandırıcılığın kanıtı varken bile ne polis ne hukuk hiç oralı bile olmuyor, sırf iktidar partisini eleştirdin diye sana terörist ve vatan haini diyorlar, hapse atıyorlar. ne biçim memleket bu. birileri punisher'a, casey jones'a felan bağlıyacak en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 ufak tefek hırsızlıkları vatandaş kendi arasında halletmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 şu 1:22'deki kilitten alayım ben en iyisi. bunu da bisikletin üzerinde gezdirmesi sıkıntı :/ anca 2 tane alıcaksın biri apartmanda biri de iş yerinde demire kilitli kalacak. https://www.youtube.com/watch?v=IXNASUSivqg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 asma kilidi açmak kolay değil diye biliyorum ben. özellikle kale felan iyi marka olunca. onların değişik modelleri çıkmış birde yeni şimdi. apartmana kitlerken kalın zincir+asma kilit. dışarda da alarmlı kilit bence en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 u-lock icin tasima kiliflari var bisiklete takilan, birde takacagin yere gore alman lazim. ne kadar kisa o kadar iyi, takinca oynamayacak, donmeyecek vs. birde zemine yakin takmamak lazim bunu. celik zincir falan kirmasi 30sn o ustteki alet ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 aklıma şu video geldi nedense https://www.youtube.com/watch?v=EUDIl2g0vLQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Geçmiş olsun. Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir de öyle afiş falan bastırıp yapıştırıyım deme. Yavuz hırsız çıkar sonra bir de manevi tazminat ödemek zorunda kalırsın "beni hırsızlıkla suçladı izzeti nefsimle oynafı falan" diye. Genelde hırsızların avukatları falan oluyor baya. Bizim mal sahibinin evinden yaklaşık 100k falan çalmışlar bir de silah varmış onu almışlar. Adamlar yakalandılar avukat gelip "parayı istesende alamazsın silahı verelim davadan vazgeç" demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Polise "cikarken cumhurbasknimiza kufur etti" deseydin oysa simdi yakalamislardi Gecmis olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 anaa benimde -1 de merdivende duruyor bakiim yerinde mi acaba diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Bana da apartman görevlisi söylemese muhtemelen 1 hafta daha çalındığını fark etmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 sundan entegreleyin https://www.youtube.com/watch?v=4bN76TvJspY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Malibu said: Geçmiş olsun. Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir de öyle afiş falan bastırıp yapıştırıyım deme. Yavuz hırsız çıkar sonra bir de manevi tazminat ödemek zorunda kalırsın "beni hırsızlıkla suçladı izzeti nefsimle oynafı falan" diye. Genelde hırsızların avukatları falan oluyor baya. Bizim mal sahibinin evinden yaklaşık 100k falan çalmışlar bir de silah varmış onu almışlar. Adamlar yakalandılar avukat gelip "parayı istesende alamazsın silahı verelim davadan vazgeç" demişti. silahını alıp 73 kurşunla öldürmemiş mi hırsızları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 100k için adam mı vurulur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar