mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Madcat said: mokoko said: abi okey adamlar eksik çıkardılar falanda rakibi var mı? yani ben bu oyun tarzını çok sevdim ve oynamak istiyorum. yerine tercih edebileceğim başka bir oyun var mı? h1z1 daha bile kötü bundan. fortnite sevmiyorum ki zaten farklı tarzlar aslında build falan olduğu için oyunda. pubg dışında yok ben bilmiyorum. 60 lira verdiğim oyuna 600 saat harcamışım nerdeyse ki o 60 lirayı çoktan çıkardım bile sattığım kutularla falan. millet mal olupta skine kıyafete para harcıyosa ben napıyım asfdasfas bedavaya 600 saat oynamışım oyunu rakibi fortnite 1 ay'da eline verdi yahu. abi ben kişisel konuştum orda ztn. pubg varken fortnite oynamam yani. hem grafikler hemde build olayı falan ilgimi çekmiyo. ayrıca oyunda sadece tpp var. şöyle oyunları tpp oynayanlar dombilidir valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 fortnite bence de leş tabi, pubg'den şaşmayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 yeni trend çıtır çerezlik çabuk biten oyunlar. insanlar oturup 2 saat raide hazırlanıp 3 saat de raid yapmak istemiyor. Bunu konuştuk hearthstone ve pubg başarısının arkasında sektörü doğru analiz etmeleri var. fortnite ise pubg'nin bile daha kısası yani. map küçük, araç yok, hemen aksiyon başlıyor h1z1 gibi running sim değil. yarın fortnite'in kısası çıksa düzgün şekilde bu kez o fortnite'ın eline verir kaçarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 onun kısası 4x4 pubg map'i işte. o gelsin fort u silkeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 yine de o kadar olmaz. fortnite daha da büyüyecek çünkü hem optimize grafiklerden dolayı, hem learing curve'ü düşük, hem de ve en önemlisi Free to Play. sen f2p br alternetifi çıkarırsan ve güzel yaparsan piyasaya hakim olursun en mantıklısını yaptı adamlar. üstelik blueballsdan daha çok çalışıyorlar. hem de konsollar, mobil + pc. pubg xoneda hala leş. fortniteın yolu baya açık. tr'ye de girdiler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 birbirinden tamamen farkli oyunlar bence, karsilastirilmasi anlamsiz geliyor. kim neyi seviyorsa onu oynamaya devam edicek optimizasyon, f2p falan umursamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 fortnite daha arcade duruyor ama built sistemi daha üstün yapıyor bir açıdan kendini başta pve olarak değil, "siper inşa etmeli pubg" olarak çıksa da iş yapardı bu kadar olmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 abi elma armut. fortnite, pubg’den oyuncu calamaz. pubg netcode; 1.0’den sonra tickrate ve optimizayson olarak fortn’dan iyi. (bir suru review var netcode ozelinde youtube’dan bakin) (son patcle matchmaking ping oncelikli de oldu) fortnite tek el dayanabildim ben, uninstall optimizasyon falan yazan var, allah askina world map’teki item/arac bina sayisi bile x10 fln pung’de insaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Pubg 4x4 haritayla canlanır yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Goering said: fortnite tek el dayanabildim ben, uninstall 1 eli zor oynadığın oyunun notunu iyi vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Goering said: abi elma armut. fortnite, pubg’den oyuncu calamaz. pubg netcode; 1.0’den sonra tickrate ve optimizayson olarak fortn’dan iyi. (bir suru review var netcode ozelinde youtube’dan bakin) (son patcle matchmaking ping oncelikli de oldu) fortnite tek el dayanabildim ben, uninstall optimizasyon falan yazan var, allah askina world map’teki item/arac bina sayisi bile x10 fln pung’de insaf Boyu degil işlevi demis atalarımız.. Pubg %60 run simulator geri kalaninda biriyle karşılaşıyorsun iste. Ise yaramayan milyor bina koyunca iyi olmuyor. Oyle olsa wildlans efsane oyun olurdu ama kimse yüzüne bakmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 fortnite denedim haftasonu 2 oyun attık sıktı. sürekli zıplaya zıplaya fight yapamam abi bu yaştan sora. bina falan yapıcaz da içine giricez de falan filan çok boş geldi. pubg güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 haftasonu 40 lira kazandım ya. süper oldu. total war parasının yarısı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 "battle royale" ise pubg, beleş kekesyones çizgi film ise fort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 pubg mobile şu an kasıp kavuruyor. Mario oynamamış adamlar 24 saat online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 pubg dota ise fortnite lol işte. tek fark dota da bedava sdf pubg mobile'da da auto-aim, karşında da bot olduğu için millet girip 1. olup "üf çok iyi oynuyorum lanet olsun" diye ego kasıyo asdf arkadaşta yüklüymüş, ver bakam dedim. avel avel geziyorum, bi yerden mermi geliyor -ki nereden geldiğini gösteriyor. böle yavaş yavaş dönüyorum, aimi açıyorum ateş ediyorum ölüyor. 9 kill ile 1. bitirdim. belki 1-2 tanesi falan playerdır vurduklarımın. LANET OLSUN ÇOK YETENEKLİYİM MMH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 ~150tl kazandim pubg’den.. pubg’nin run simulator olup olmamasi tamamen size bagli. en cok player density olan yere iniyorum, ilk 5dk yasiyor olursam zaten tickrate yukseliyor lag geciyor. ben sadece duo / solo-squad / solo giriyorum. 30kusurlerde ergen gibi fortnite oynayacagima disari cikar kaykay falan kayarim. competitive bir sey ariyorsam da reflekslerim yavaslasa bile quake champions duel giriyorum... (tarkov’da latency 90-110ms oldugu icin biraktim oynamayi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Abi 4'lü veya 3'lü girdim mi hep kavga çıkıyor arkadaşlar arası asdf. 4'lü gerçekten zor oynamak. Duo benim için ideal ya. Bir de tek veya cift kalırsan ve rakip 4 kişi gelmiş ise sonlara şansın cok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 1v4 buyuk skinti: 5-6 kere bait yedim herhalde, 2 squad kalmis gibi falan catisma cikariyorlar/bomba atiyorlar :D 4 kisi oynicaksak, diger 2’yi genelde random aliyoruz tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Siz kutumu aciyosunuz? Yoksa direk satiyomusunuz kutulari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 dün 40 liralık kutu düştü. satmadım açtım. sonuç 0.50 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_lavPfDdRae72gkjghH6Ya4CC1q5LPlie.jpg Açmayan pişman , açan bin pişman. Kafama göre aciyorum ama 40tl'lik düşse direkt satarim ya :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Abi satın kutuları para eden itemların drop rateleri 0.15 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Bir de 1-2 hafta sonra hype bitince 3tl'ye saticaz ayni kutuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 fortnite yok abi hiç bana göre değil. oyunun hiçbir ciddiyeti vs yok. Atmosferi baltalıyor tam gerileyim diyorsun eve giriyorsun loot bim bim bim parlıyor falan. o ne abi. Pubg de hiç değilse bir atmosfer var grafikler gerçekçi sonlarda sağı solu kolaçan ederken geriliyorsun falan. Sevenine bişey demem de hiç bana göre değil fortnite ya. Battle Royale se olay Pubg en güzeli şu anda atmosfer vs olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar