paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 tam edit çakacaktım posta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 efsane post asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 agir olmus mobilde fps nedir zaten (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 yalnız herkes bot değil galiba. oyunda mesela bazıları bildiğin bottu sabit durup yarım şarjör boşaltıp duruyorlardı. son 3'te baya peekleyen pusan hareket edip dodgelayan adamlar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Esege suyu kacirdilar ya flying car hatta boat la adam oldurmek nedir ufo gibi gezinip catank diye ustune dusmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 paradoksalkedi said: yalnız herkes bot değil galiba. oyunda mesela bazıları bildiğin bottu sabit durup yarım şarjör boşaltıp duruyorlardı. son 3'te baya peekleyen pusan hareket edip dodgelayan adamlar geliyor. Tamam kanka boşver gel bir soluklan. Tamam bazıları bot olmasın tamam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 lel ulan bazı arkadaşlarım "Pubg mobile gelmiş ilk oyun 1.yim laneth olsun çokh iyiym ımh" diye şeyler paylaşıyorlardı. lan diyorum herkes nasıl birinci oluyor hep L L E E L L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Aha Pro streamerların raidine uğradım gg wp :( forsenE doc raid forsenE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 abi bazen atıyom atıyom vuramıyorm , hele keleş varsa elimde , kitleniyorum resmen, bi şarjör attım,tek tek attım,taradım,altına attım üstüne attım yok vuramıyorum adam dönüp TEK atıyor ya kar'la sonra çok uyuz olyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 dün akşam son 1v1 scar auto vs grozada çok pis ezdi adam beni ya. Silah değil lazer beam sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 groza instant rape compensatorsüz AKM self-rape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 M24 denk geliyor banada bu ara paso, BBBBBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM diye ateş ediyor silkelediğiminin silahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Oyunda gorunmezlik hacki gibi bisey varmi ? Adam beni hacienda el -patronda 2 mt onumden vuruyor ama ben adami gormuyorum adam da sopa gibi karsimda aslinda totemic said: ben sildim oyunu ya 9gb patch nedir abi? yeniden yüklerim daha iyi.. onlarda oyle yapiyor heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Mobile için çıkmış indiriyorum bakıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 kasalardan size en fazla kaç liralık kıyafet çıktı? bana hep atlet-don başka bir şey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 mobile full bot mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Yok şimdi ilk oyunumu oynadım. 90 kişilik bir savaştı. İlk defa oynuyorum bu arada bilgisayarda oynamadım hiç mobil çok iyiydi. Ultraya aldım görüntüleri bilgisayarda oynar gibi oldu ben alışığım tabi telefondan fps oynamaya. Ben bilgisayarda laptopta oynarken bile uo yu fps yi dotayı mouse padten oynayan biriyim o yüzden zevkliydi baya ama adamlar baya mal gibi duruyor çoğu kişi. Mvp oldum 1 leveldan 9 level oldum çıktım. Belki newbie oyundu o yüzden mal gibiydi adamlar ama npc olmadıklarından eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 MVP, level falan başka oyun olmasın o ya. Yeni mi geldi ben mi bilmiyorum o da olabilir gerçi. Npc yok zaten ya mobil ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 abi mouse pad ten derken touchpad mi demek istedin? Eğer öyleyse dotada takım arkadaslarina bol sabır diliyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 touchpad evet sabırlık bişi yoktu ya gayet yardırıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 her beş oyunun üçünde daha oyun başlamadan sıçıyor ya bad modul oluyor. ya ses gidiyor ve klavyedeki tuşlar çalışmıyor aptal herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 rubberbanding sorunu yaşıyordum virtual memory'im 2gb'dı , 5gb yaptım çözüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 BeIlow said: Yok şimdi ilk oyunumu oynadım. 90 kişilik bir savaştı. İlk defa oynuyorum bu arada bilgisayarda oynamadım hiç mobil çok iyiydi. Ultraya aldım görüntüleri bilgisayarda oynar gibi oldu ben alışığım tabi telefondan fps oynamaya. Ben bilgisayarda laptopta oynarken bile uo yu fps yi dotayı mouse padten oynayan biriyim o yüzden zevkliydi baya ama adamlar baya mal gibi duruyor çoğu kişi. Mvp oldum 1 leveldan 9 level oldum çıktım. Belki newbie oyundu o yüzden mal gibiydi adamlar ama npc olmadıklarından eminim. bot onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 mobil de 1 kere oynadım o da botlara karşı zaten çok komikti ya, crate düşüyo gidiom groza alıyom, öteki crate'e koşturuyom mk 249 çıkıyor falan. son adam kaldı grozayla 1 kere vurup, mkyı çektim tamamladım. bu ne lan dedim sildim, çocuk eğlendirir sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 https://wn.nr/VH9t84 Steelseries pubg official gear sponsoru olmuş, çekiliş yapıyor. HERŞEYİM PUBG OLMALI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar