Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

abi pubg ye ne zaman adam insan gibi bir ranking systemi gelir böyle ligli migli, oynadığımız oyunun bi anlamı olur, o zaman başlarım ben tekrardan. oyun sonuna kadar bir kulübe içinde oturan adamla oyun sonuna kadar iblis gibi koşturup adam kovalayan adam öldüren adamın aynı kefeye konması itici geliyor açıkçası bana.

Bence su tarzlarin ayrismasi asil oyunu baya sikici hale getirir.
Mesaj tarihi:
Mesela Cumartesi solo attım PUBG'de, ki bizim sabit 6 - 7 kişilik bir ekip olduğu için çok ender atıyorum solo, 1. oldum ilk oyundan. Döndüm baktım 3 kişi izliyor.

Sol gözden bir damla göz yaşı süzüldü, hemen yayını kapadım pu$$y demesinler diye.
Mesaj tarihi:
açık kalmıştır arka planda
twitch de bug olmuştur
sende bir sıkıntı olmuştur
yengeyle annen kıyamamıştır sana telfondan açmıştır denocum üzülmesin diye

bir sürü ihtimal var. boşuna ağlamışsın saf
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

Ulan annemle babama da hesap açayım harbiden, iyi hatırlattın Çağtay. Nasıl atlarım böyle bir detayı, direkt +2 tertemiz subs.

asdf benim babamla abim var işte en sıkı takipçilerim
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

Sezcük ben de başladım yayına twitch'de. Bir ara kombin yapalım şu takımları, custom vs. de atabiliriz.

Zipzip de sağ olsun sorularımı cevapsız bırakmıyor sdf.

Yayınının çok itici olduğuna dair feedback geldi. Ben izleyenlerin yalancısıyım.
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

-Deno- said:

Sezcük ben de başladım yayına twitch'de. Bir ara kombin yapalım şu takımları, custom vs. de atabiliriz.

Zipzip de sağ olsun sorularımı cevapsız bırakmıyor sdf.

Yayınının çok itici olduğuna dair feedback geldi. Ben izleyenlerin yalancısıyım.

Sen önce git hesap aç da follow at tirrek master.
Mesaj tarihi:
https://www.youtube.com/watch?v=udxdoquzYM8

Bugün şöyle bişi yaşadım. Maçın tüm luck statı burada bitirmiş olucam ki adamın bi tanesi dümdüz tepede bandage yaparken arkam dönük şekilde adama adama gidip öldüm :D
Mesaj tarihi:
LUCK deme aga binmissin tepesine

nacizane bi onerim var

adam vurduktan sonra lootlamak icin acele etmeyin aga ben en cok loot yapan adamlari vuruyorum catisma sesine gidip
  • Yeni Oluştur...