cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Fransuxa said: abi pubg ye ne zaman adam insan gibi bir ranking systemi gelir böyle ligli migli, oynadığımız oyunun bi anlamı olur, o zaman başlarım ben tekrardan. oyun sonuna kadar bir kulübe içinde oturan adamla oyun sonuna kadar iblis gibi koşturup adam kovalayan adam öldüren adamın aynı kefeye konması itici geliyor açıkçası bana. Bence su tarzlarin ayrismasi asil oyunu baya sikici hale getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Custom vs 10000 bit. Hesaba yattığı gibi kuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Mesela Cumartesi solo attım PUBG'de, ki bizim sabit 6 - 7 kişilik bir ekip olduğu için çok ender atıyorum solo, 1. oldum ilk oyundan. Döndüm baktım 3 kişi izliyor. Sol gözden bir damla göz yaşı süzüldü, hemen yayını kapadım pu$$y demesinler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 açık kalmıştır arka planda twitch de bug olmuştur sende bir sıkıntı olmuştur yengeyle annen kıyamamıştır sana telfondan açmıştır denocum üzülmesin diye bir sürü ihtimal var. boşuna ağlamışsın saf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Ulan annemle babama da hesap açayım harbiden, iyi hatırlattın Çağtay. Nasıl atlarım böyle bir detayı, direkt +2 tertemiz subs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Sereglin said: Bu hype degil ki bitsin B) https://www.youtube.com/watch?v=v1_nHoOw4YQ&feature=youtu.be orf çok iyiymiş, interstate 76 tadı verdi müzik seçimi ve çöl dolayısıyla (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Akşam akşam 10₺ kazandırdı oyun allah bereket versin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Uno1OOvX5sU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 dearsomeone'ı fortnite'a alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 abi bu buglar olmasa hic eglenceli olmaz bence aksjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 -Deno- said: Ulan annemle babama da hesap açayım harbiden, iyi hatırlattın Çağtay. Nasıl atlarım böyle bir detayı, direkt +2 tertemiz subs. asdf benim babamla abim var işte en sıkı takipçilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 -Deno- said: Sezcük ben de başladım yayına twitch'de. Bir ara kombin yapalım şu takımları, custom vs. de atabiliriz. Zipzip de sağ olsun sorularımı cevapsız bırakmıyor sdf. Yayınının çok itici olduğuna dair feedback geldi. Ben izleyenlerin yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 bana da "abi sen yürürsün ya çok sempatiksin" diye feedbackler gelmişti ımhhmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 DA2019 said: -Deno- said: Sezcük ben de başladım yayına twitch'de. Bir ara kombin yapalım şu takımları, custom vs. de atabiliriz. Zipzip de sağ olsun sorularımı cevapsız bırakmıyor sdf. Yayınının çok itici olduğuna dair feedback geldi. Ben izleyenlerin yalancısıyım. Sen önce git hesap aç da follow at tirrek master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 F O L L O W L A N D I N ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=udxdoquzYM8 Bugün şöyle bişi yaşadım. Maçın tüm luck statı burada bitirmiş olucam ki adamın bi tanesi dümdüz tepede bandage yaparken arkam dönük şekilde adama adama gidip öldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 LUCK deme aga binmissin tepesine nacizane bi onerim var adam vurduktan sonra lootlamak icin acele etmeyin aga ben en cok loot yapan adamlari vuruyorum catisma sesine gidip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Sabri bey napıyosunuz? https://clips.twitch.tv/FlaccidStylishZucchiniMikeHogu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 komikli versiyon: https://www.youtube.com/watch?v=MHm9kPXZ4pk&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 emotes için 9gb patch mi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ben de yeni map geldi sandim, bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Şu oyunu bir ben sevemedin sanırım. UÇaktan atla öl, gene uçaktan atla gene öl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 önemli olan ölmek/ölmemek değil, ölmeden önce seni vuran adamı görebilmek. onu yaptığım zaman win sayıyorum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ben sildim oyunu ya 9gb patch nedir abi? yeniden yüklerim daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 abi geçen hafta zaten 1.6gb x2 patch geldi üzerine 9gb ne olduğu belirsiz bir patch daha geldi. 9gb wow ekpaket lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar