Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 bayağı ibneliğine işte. random olduğuna inanmıyorum ben fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 bir keresinde sereglin'in kafasına 3 defa ard arda bomba düştü sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 abi onu kaydedebilseydik of. bu arada random diye biliniyor ama benim de teorim; item pick per second kafasi bir parametre oldugu. Tabi ki random da olabilir. Sadece surekli bizim kafamiza dusmesini bazen anlamiyorum. Tek basimiza oldugumuz ve surekli hareket ettigimiz anlarda bile cok kez uzerimize dustu. hatta ev icindeyken dustu ve oldurdugu de oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 yok abi tamamen random yani zaten azıcık dikkat ederseniz, safe dışına da çok attığı oluyor redzone'u. hiç öyle hayaller kurmayın yani loot'a camp'e göre falan diye. zaten öyle bir şey olsa çok mantıksız olurdu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Oyun akıyor resmen. Yeni test server update'i geçen haftakinden de iyi. Umarım biran evvel gelir ana oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 red zone random ya aksini iddia etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Sereglin said: Sadece surekli bizim kafamiza dusmesini bazen anlamiyorum. buna algıda seçicilik diyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 230 saat gametime var redzone da sürekli geziyorum dışarda eve falan girmiyorum 1 kere bile üzerime düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 bir kere random squad oynarken 3 farklı araç ile (2 buggy 1 jip) gidiyorduk. Aramızda mesafe vardı mis gibi 3 aracada ayrı ayrı bombalar düştü öldük hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 abi sadece bizim kafamıza düşüyo falan demeyin ya dün 4'lü oynarken bizden biraz uzağa red zone açıldı. tam açıldığı yerden de çatışma sesleri geliyordu. çatışma bitti, redzone bombardımanı başladı. abi sol altta 5'er saniye arayla 3 kişi gitti redzone'dan asdf ve hepsi takım arkadaşı. 1. si knockout oldu, 5 sn sonra 2. knockout oldu, 5 sn sonra 3. ölünce diğerleri de direk öldü. sonra gittik hepsini lootladık ahajsdf bi de çatışma sesi de o 3'lü 2 kişiyi vurmuş. hiç yoktan 5 kişinin lootuna konduk. sağlam sövmüşlerdir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=4e9EjExsMvI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 1.0 streami https://www.twitch.tv/p4wnyhof hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 bu twitchte stream bitmisse nasi izliyoruz, youtube gibi degil mu bu? (ana sayfaya baktim soyle bi ne ergen site ya (facepalm)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 İzlediğin kişinin videolarına gir yüklendiyse ordadır, yoksa yüklememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 neutrino said: bu twitchte stream bitmisse nasi izliyoruz, youtube gibi degil mu bu? (ana sayfaya baktim soyle bi ne ergen site ya (facepalm)) https://www.twitch.tv/XXXXXX/videos/all Şeklinde. XXXXX olan yer kanal'ın adı. https://www.twitch.tv/p4wnyhof/videos/all eğer yukardaki adres için sorduysan bu da direk onun linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Tesekkur ederim, aciklayici oldu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 charity turnuvası var, shroud'u 115.000 kişi izliyor. YÜZ ON BEŞ BİN !!! ASDHFUDSAHFUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 bakalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Fenerbahçe olsam milyon dolar verip transfer ederim shroud'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Ben de ofişil turnuva sandım 100k izliyici diyince :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Shoud'un ilk competitive katılımı bu PUBG'de, o yüzden de hype yüksek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DQfwYhKU8AIDZ4F.jpg 4 saat içinde de test server'a yeni map geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knockout Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 çöl haritası oynayışı ^^ harika duruyor [video]https://www.youtube.com/watch?v=6TOSV3-7hzU?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 geldi yeni map test servera girdim ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 20.12.17 1.0 launch gg, game of the year'ı kesin aldı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar