Aiko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 ben solo girerim pati squad maçına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Xenocide said: ben dönüyorum sahalara ya. bazıları boşlukta kendini tanrı falan ilan etmiş, 23 nisan bitti arkadaşlar kalkabilirsiniz koltuklardan. bir kız arkadaşın bir erkeği bu kadar kitleyebileceği bir case olmamıştır. her gün steam'de olan adam steam açamaz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 O türlere fiziksel değil ama ruhen gay diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 ben de solo girerim. o kadar steam id yazdık 2-3 sayfa önce biriniz bile eklememişsiniz yazıklar olsun size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 1 squadda bende var ama custom game kurabilecek varmı aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 DA2019 said: -Deno- said: DA2019 said: Bu da benden. Butun gun gogus goguse carpisiyoruz. :P https://streamable.com/c3sra AAAA BEYAZNOC???? Hee Beyaz da oynuyo. Asil facia bu: https://streamable.com/wg2zz Ben hayatımda daha büyük rezalet görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Aiko said: ben solo girerim pati squad maçına. aklini alirim aiko pistollarla avlariz seni dikkatli olcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 mokoko said: abi kursun herkes takımını cidden şurda yapalım bi haftasonu akşam kapışmayı aramızda olmaz mı? ben bi takım çıkarırım direk bir takim da benden gelir hatta 2 takim bile cikarabilirim zamanina gore belli olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 cicibeybe said: Aiko said: ben solo girerim pati squad maçına. aklini alirim aiko pistollarla avlariz seni dikkatli olcan denonun mu adamısın sen ? ben erkek gibi göğüs göğüse çarpışırım, otların arasında hareketsizce avımı beklemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 ben de adamı bi görsem neler yapacan aslında ama adamı göremiyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Abi herkes steam id ve ingame ismini yazsın şuraya, database yapalım. Karman çorman kimin ne olduğu belli diil. İki gündür bir arkadaş var Can diye oynuyoz beraber onun pati nick ne bilmiom mesela. Pati DA2019 Steam ID Devo Ingame Devo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Pati: cicibeybe Steam: Bodrack Ingame: Audale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Aiko said: cicibeybe said: Aiko said: ben solo girerim pati squad maçına. aklini alirim aiko pistollarla avlariz seni dikkatli olcan denonun mu adamısın sen ? ben erkek gibi göğüs göğüse çarpışırım, otların arasında hareketsizce avımı beklemem. Denonun adami degilim ama seni avlamak icin onun takimina da girerim np. Are you a playir? Are you a playir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 takımımı söylüyorum: - ammoniac (kıbrıslı, "a-a-a-a-b-i a-a-a-d-a-a-m" - bunu yaşayan bilir, "abi bomba atıyorum") - jeeztro (5. dakika 2 knockdown; 10. dakika death.) - zaugnakhaldun (god. "4x bulsam neler olacak". gerçek support. SHADOWPLAY) - samaella / DA2019 (yazı tura usulü olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 ZaugnaKhaldun said: takımımı söylüyorum: - ammoniac (kıbrıslı, "a-a-a-a-b-i a-a-a-d-a-a-m" - bunu yaşayan bilir, "abi bomba atıyorum") - jeeztro (5. dakika 2 knockdown; 10. dakika death.) - zaugnakhaldun (god. "4x bulsam neler olacak". gerçek support. SHADOWPLAY) - samaella / DA2019 (yazı tura usulü olur) seni takıma alan da kabahat, böyle hain'lik, böyle şerrrrrrefsizlik görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Aiko said: cicibeybe said: Aiko said: ben solo girerim pati squad maçına. aklini alirim aiko pistollarla avlariz seni dikkatli olcan denonun mu adamısın sen ? ben erkek gibi göğüs göğüse çarpışırım, otların arasında hareketsizce avımı beklemem. 'abi ben cs'de iyiyim, bu oyunu beceremiyorum ya' ' 5 saniye sonra adam vuramadan öldü' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 'abi her zaman shelter'a atlarım ben, en güvenlisi' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 bunları açıklar mısın eren. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 patinin en boş yapılan konusu sanırım burası lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Ben de aldım oyunu ama yeni başlıyorum gülmek eğlenmek isteyen varsa eqlesin Pati Quixef Steam Quixef Oyuniçi Quixef (Tutarlı olun canımı yiyin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 -Deno- said: 'abi her zaman shelter'a atlarım ben, en güvenlisi' shelter dediğin bunker yada tunnelsa nesi guvenli lan daracık her odada 100 tane pusu atılacak koridorlar muhtar çiftesini alan cinayet cıkarıyor açık alanda en azından adamı görme kaçma aklanma şansın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 abi takim var diosunuz da amac insanlarin pati'den olmasi. yoksa herkes takim getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Ingame: OkanDRDYK Steam: http://steamcommunity.com/id/OkanDRDYK/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 BonePART said: -Deno- said: 'abi her zaman shelter'a atlarım ben, en güvenlisi' shelter dediğin bunker yada tunnelsa nesi guvenli lan daracık her odada 100 tane pusu atılacak koridorlar muhtar çiftesini alan cinayet cıkarıyor açık alanda en azından adamı görme kaçma aklanma şansın var. abi Aiko logic işte. Sereglin said: abi takim var diosunuz da amac insanlarin pati'den olmasi. yoksa herkes takim getirir. bizim full pati abi her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 -Deno- said: ZaugnaKhaldun said: takımımı söylüyorum: - ammoniac (kıbrıslı, "a-a-a-a-b-i a-a-a-d-a-a-m" - bunu yaşayan bilir, "abi bomba atıyorum") - jeeztro (5. dakika 2 knockdown; 10. dakika death.) - zaugnakhaldun (god. "4x bulsam neler olacak". gerçek support. SHADOWPLAY) - samaella / DA2019 (yazı tura usulü olur) seni takıma alan da kabahat, böyle hain'lik, böyle şerrrrrrefsizlik görmedim. Zaaa Bu arada harveyquinn i de unutmayalim. Denonun onunde 3 kisi var valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar