samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 saçma bir çekiciliği ve rage olma durumu var oyunda ondan sanırım. 8x kar98 harici nanay ya recoil sıçtırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Bunun aynısı 5-10 sene önce minecraft modu olarak popülerdi. Neredeyse birebir aynısı ama. Uçakla gidip herkes adanın random bir köșesine atılırdı. Yerde loot yaparken haritanın belli köșelerine loot gelirdi. Harita gittikçe küçülürdü. O zaman da minecraft oyuncuları ve streamerları arasında popülerdi. Șimdi bunda daha iyi gizlenme ve savașma mekanikleri var. Bin senelik minecrafta server değil. Haliyle yine popüler. Yogscast falan gibi eski minecraft video spamcıları da bunu oynuyor șimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Bone said: ya bu oyun neden bu kadar popüler biri anlatabilir mi? konsept olarak H1Z1 ve The Culling'i andırıyor. ama onları oynamamış CSGO'cu kişiler bile bakıyorum aralıksız PUBG oynuyor. Division 2, Battlefield 1 ve PUBG arasında kaldım, birisini almak istiyorum. sebebi çok derin bence. oyun ve oyunculuğun değişmiş olması. ya da ben değiştiğim için bu açıdan bakıyorum bilmiyorum. ama artık insanlar daha çıtır çerez, daha kısa süren yani daha yoğun eğlence içeren oyunları tercih ediyorlar.. overwatch, hs, pubg gibi oyunlar kısa sürede yüksek adrenalin ve eğlence vadediyor oyuncuya. 50-60dk süren dota oyunlarından sıkılanlar kaçtı, uzun raidlerden sıkılanlar kaçtı. artık insanlar böyle oyunlardan zevk alıyor. ya da dediğim gibi benim eskisi kadar zamanım olmadığı için ben bu açıdan bakıyorum.. h1z1 şu oyundan 3 kat daha uzun sürüyor. pubg daha yoğun, daha küçük map daha çabuk bitiyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 apple baya iyi anlatmış en temel nedenleri yazdıkları, kısa süreli battleroyal modu, aksiyonlu, oyuniçi loot var, oyun dışı kasa açıp character customization var. Battleroyal modu hep çekiciydi yeni jenerasyon oyuncular için, eskiden h1z1 vardı, şimdi bu var. Yeni jenerasyon oyuncu alışkanlığı baya fast paced. Oyun yapımcıları da microtransaction modelinle beraber bu tür yapımlara ağırlık vermeye başladılar. Para daha fazla akıyor bu modelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 applev0dka said: Bone said: ya bu oyun neden bu kadar popüler biri anlatabilir mi? konsept olarak H1Z1 ve The Culling'i andırıyor. ama onları oynamamış CSGO'cu kişiler bile bakıyorum aralıksız PUBG oynuyor. Division 2, Battlefield 1 ve PUBG arasında kaldım, birisini almak istiyorum. sebebi çok derin bence. oyun ve oyunculuğun değişmiş olması. ya da ben değiştiğim için bu açıdan bakıyorum bilmiyorum. ama artık insanlar daha çıtır çerez, daha kısa süren yani daha yoğun eğlence içeren oyunları tercih ediyorlar.. overwatch, hs, pubg gibi oyunlar kısa sürede yüksek adrenalin ve eğlence vadediyor oyuncuya. 50-60dk süren dota oyunlarından sıkılanlar kaçtı, uzun raidlerden sıkılanlar kaçtı. artık insanlar böyle oyunlardan zevk alıyor. ya da dediğim gibi benim eskisi kadar zamanım olmadığı için ben bu açıdan bakıyorum.. h1z1 şu oyundan 3 kat daha uzun sürüyor. pubg daha yoğun, daha küçük map daha çabuk bitiyor falan siyah beyaz gözlüklüye bak sen. bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösteriyor valla :P aynen bu nedenler geçerli. üstüne bi de h1z1, dayz'ye göre 2-3 gömlek iyi olmasının da getirdiği katkı var. h1z1 baktığında da baya ciddi sayıda kişi oynuyordu, bu onu rahat geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 aşk olsun sabo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Bana göre başarının kaynağı iyi dizayn ile loot'un başarılı birleştirilmesi... Dota, COD, Battlefield ve hatta CS bile "loot" yaptığın oyunlar. Oynadıkça "karakterini geliştirdiğin", "para kazanıp silah aldığın", unlock edip apart taktığın, yani sonuç olarak leveling yaptığın oyunlar. Fakat haritalar aynı, savaşılan noktalar aynı. PUBG'de oynadığın her round sürekli baştan başlayıp daha iyi loot toplayıp "leveling" yapmak gerekiyor, her round bambaşka bir noktada bittiği için her defasında başka taktik yapmak zorunda kalıyorsun. Her oyun taze oluyor bu nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 10 milyonu geçmiş çüşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 de iste itemdir skindir satamayinca gelir modeli ne olacak..hype var oyun satisi da var ama..ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Yeni map? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 10m satmışlar bi gelir modeli gerekçek büyüklükte degil adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Gecen bakmistim da steamde gun icinde max gordugu online player sayisi 900 k civarinda idi sanirim. King of the Steam oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 o skin satışları bitmez bu tür oyunlarda ya, bir sürü manyagı var, hatta rulet siteleri bile var bildigin kumar. Ekstradan ilk satıştan gelen paralar yani 10 milyon satışın hepsi bankada veya bir odada nakit olarak durmuyor, finans araçları kullanılarak baya baya ana para katlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 khazadum said: Çok iyi bir bilgisayarım olduğunu düşünmüyorum (ATI Radeon HD7870 ekran kartı - 8gb RAM - AMD FX 6300 işlemci) ama bu oyunu açabileceğini düşünüyorum. Rounda başlıyorum yaklaşık 3-4 dakika sonra oyun hiç hata vermeden kendiliğinden kapanıyor. Çözemedim de bir türlü. Google de de bulamadım. İade mi etsem bilemedim. Var mı böyle bir problem yaşayan arkadaş? Çözümü var mı? Ona göre iade edeyim ben en iyisi. Ozellikle AMD kartlarda yasanan bir problem var. Redditte vardi cozumu de bulamadim linkini :( "Go to your AMD Radeon Settings > Gaming and then remove pubg from the directory of games. Worked for me so I hope this helps you guys too!" "I was able to (mostly) fix my crashing issues by: 1.) Rolling back video card drivers in Windows 2.) re-installing a previous version of Radeon Crimson software 3.) Deleting the Battleye folder in the game files and re-verifying game files" https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/6xjycz/constant_crashing/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 satis ve kullanici sayilarini takip etmek icin: http://steamspy.com/app/578080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 sonsuz kozmetik satsınlar ya hiç umrumda değil, isteyen palyaço kıyafetiyle gezsin, isteyen pembe takım elbiseyle, isteyen sarı tulumla, isteyen etekle. ve istedikleri fiyatlara satsınlar markette. gameplay'e yönelik avantajı olmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 efsane ekip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Öldürünce QQ yapan streamerların şikayetine göre banlıyorlarmış duruma falan bakmadan. Almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 HarveyQuinn said: efsane ekip. dün 1. olduğumuz maç di mi bu ? para az gelmiş lan baya. daha çok gelmesi lazım 9 kill'e. ben 11 kill ile 1k mı ne para almıştım diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 size laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 twitch kayidi vs yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 ben hala h1z1'in pubg'den daha eğlenceli olduğunu iddia ediyorum. pubg'den sonra 1 kere bile h1z1 oynamadım ama, hype ve ark ortamı yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 ben de vanilla h1z1 oynamis biri olarak suan pubg'den sonra h1z1 izleyemiyorum bile. Ozellikle son toon-ish update'inden sonra. BF Hardline vs BF4 gibi bir karsilastirma gibi geliyor ozetle. Oynayacak bir battle royal secenegim yoksa h1z1 belki oynarim ama baska bir secenegim varsa asla donup yuzune bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 h1z1 de attachment olayına geçiyormuş zaten.. geçen summit oynarken baktım h1z1'e 12312512421 metre mesafeden random headshot falan atıyor. adamla karşılıklı 1er şarşör boşaltıp ölmüyorlar falan, kafadan 20 mermi isabet ediyor adamın can hala 35 falan wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 dice battleroyal yapsa soyle oyun motoru mekanikleri vs bf3 gibi olsa. Güzel güzel akıcı bir fps olsa. sene 2017 milyonları götürdü adamlar hala bir kutunun konteynırın ustune zıplamak işkence. Bu kadar mı zor yakınında f ye basınca direk üstüne cikmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar