Var bunu kullanan insan bolca ya. 3 yanım kapalı, kafam bile bir yerde gözükmüyor, adam çat diye headshot atıyor. Saklanırken bi de kim kimi vurmuş onu takip ettiğimden beni vuran adamın zaten 20'den fazla kill'i olmasından işkillenmiştim. Keza bir milim kıpırdamadım ve öldüm.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Playerunknown's Battlegrounds
bu ne ya havaya sıksa headshot..oyunu 2 gunde bitirir bu..ondan leaderboardlar filan yalan oldu tabi..
Şu hileyi bi de ben yapıyım dedim, hile aylık 35 euro -_- Bu parayı bir insan niye verir lan? Bu oyunun leaderboard'unda 1. olana ne veriyolar ki?
yahu aimbot esp yok mu sanıyordunuz gerçekten oyunda?
battleye var da public esp yok işte o sayede. private cheat dolu ortalık.
battleye var da public esp yok işte o sayede. private cheat dolu ortalık.
önlem alamazlarsa silmek lazım cidden oyunu.
abi battleye er yada geç banlıyor zaten. ek olarak şu videoyu görene kadar hiç böyle ''bu adam hile'' diyebileceğim bi maça denk gelmedim. yakında kill cam geliyor baktınız adam hile çakarsınız reportu olur biter ateşlenmeyin hemen :D
hile olduğu bariz zaten. yukarda dendiği gibi evin içinde saklanırken abuk subuk çat diye ölmüşlüğümüz var çok kez. dayz hilesiz oynayan yoktu nerdeyse. uçanlar ışınlananlar. bu da oraya doğru gider.
sektörün gerçeği ya. barışmak gerek. ne kadar aktif mücadele ettikler önemli.
bazen nereden kurşun yediğimi kestiremiyorum en çok o sinirimi bozuyor benim.
oyunun ses geri bildirimleri çok kötü, ilk yorumladığımda da yazmıştım. susturucu olsun olmasın, sana ateş eden adamın nereden ateş ettiğini anlamak çok zor. başka bir yerde çatışma varsa çok rahat anlıyorsun ama sana ateş edilirken BAYA zor.
scopelara glare gerekiyor.
merminin düştügü ses bide sonrasında geldigi yön var. armacılar alışkın ben baya zorlandım başlarda.
oyunun ses geri bildirimleri çok kötü, ilk yorumladığımda da yazmıştım. susturucu olsun olmasın, sana ateş eden adamın nereden ateş ettiğini anlamak çok zor. başka bir yerde çatışma varsa çok rahat anlıyorsun ama sana ateş edilirken BAYA zor.
working as intended değil mi zaten abi bu ?
niye geri bildirimlere bok attın ki şimdi fasd
redditte bir video vardı hatta uzaklığa göre sesleri ölçüyorlardı falan.
eminim ulta epic başarılı dğeildir de, geri bildirimler öyle çok kötü değil. adam sen anlama diye kastırmış zaten. hatta mermi yediğin yönde kırmızı indicator çıkmaması da aynı mantık.
indikatör çıkmaz zaten de, ateş edilen yerden directional ses gelse bana yeter başka çatışmaları duyduğun zaman olduğu gibi. armacı tayfa alışıkmış, demek ki bir mantığı var. ben, bana ateş edilirken nereden geldiğini sesten anlayamıyorum.
glare olmazsa olmazı bu işin. ekledikleri zaman çok büyük ölçüde bu sorun çözülür. mermi sesi duyduğunda etrafa baktığında eğer scopela atıyorsa zart diye görürsün ışık yansımasından.
glare olmazsa olmazı bu işin. ekledikleri zaman çok büyük ölçüde bu sorun çözülür. mermi sesi duyduğunda etrafa baktığında eğer scopela atıyorsa zart diye görürsün ışık yansımasından.
scope glare olayı mantıklı. olabilir tabi de, göt kadar harita, sniper işini sonsuza kadar bitirebilir de aynı zamanda. BF1 gibi uçsuz bucaksız bir yer değil malum.
kurşunun geldiği yerden zaten ses geliyor, ama 300-500mt den sonra yok oluyor o ses. heycan dan duymuyorsun ya da bilmiyorum. açık alanda çok ölmüşlüğüm var merminin geldiği yönü bilmeden. gerçekçi geliyor bana.
kurşunun geldiği yerden zaten ses geliyor, ama 300-500mt den sonra yok oluyor o ses. heycan dan duymuyorsun ya da bilmiyorum. açık alanda çok ölmüşlüğüm var merminin geldiği yönü bilmeden. gerçekçi geliyor bana.
diyorum çoğu kişi vızıv vızıv mermilerin sesine çok odaklanıyor. halbuki namludan gelen sese odaklansa bulacak. sonra oyunu bokluyonuz. ha ben de bulamıyorum ama streamerlar çat diye mermi yediği yöne dönüyor genellikle. onların da şaştığı olmuyor mu, tabii ki oluyor. ama gerçekçi olanı böyle diyolla, biz de haklısın abi çekip alışmak zorundayız o zaman sadhfuash.
Gerçeği böyle miymiş abi? Ses açık alanda 300mt sonra gitmiyor muymuş? Bana saçma geldi ama bilmiyorum tabii bilgili olduğum konular değil. Çok fazla sadece merminin düşme sesini duyduğum durumlar oluyor benim için. Baya kafa göz dalasım geliyor. Kill cam gelecek demiş arkadaşlar. Onunla en azından öldükten sonra nereden vurulduğumuzu anlarız =p
caktirmadan gerilla gibi yetisiyor genclik..acik havada loot taktikleri..muzzle e gore yon tayini..glare i flare i ..marine ler veteranlar filan steamer oluyor..ilginc tabi..
300 metreden sonra ses gitmiyor diye bişe yok tabii ki canım. o neymiş öle :D
ama olay şu işte: http://www.pcgamer.com/how-gunshot-sounds-work-in-playerunknowns-battlegrounds/ çotank vızzzzııvv falan sesleri arasında namlu patlama sesini ayırt edip yönünü şeetmek kolay değil.
ha ama buna rağmen bazen ayırt edemiyorsun doğru düzgün ama bu oyunun directional sound'unun sıçmasından mı gerçekçilik mi vs bilmiyoruz pek.
ama olay şu işte: http://www.pcgamer.com/how-gunshot-sounds-work-in-playerunknowns-battlegrounds/ çotank vızzzzııvv falan sesleri arasında namlu patlama sesini ayırt edip yönünü şeetmek kolay değil.
ha ama buna rağmen bazen ayırt edemiyorsun doğru düzgün ama bu oyunun directional sound'unun sıçmasından mı gerçekçilik mi vs bilmiyoruz pek.
Öne çıkan mesajlar