Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Aiko said:

abi dünkü onur mu okan mı kimdi ya mümkünse girmeyin onunla :D adam xenocide den bile kötü

dedi el bombasını elinde patlatarak 2 teammateini öldüren kişi

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

bazen nereden kurşun yediğimi kestiremiyorum en çok o sinirimi bozuyor benim.

Vızıvvvvlardan çok sonraki patlama sesine odaklanmaya çalış. Ama susturucu falan varsa be uzaktan ise, çok daha zor.
Bi de vurulursan karakterinin me tarafından kan fışkırdığı da belli ediyor sanki
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

oyunun ses geri bildirimleri çok kötü, ilk yorumladığımda da yazmıştım. susturucu olsun olmasın, sana ateş eden adamın nereden ateş ettiğini anlamak çok zor. başka bir yerde çatışma varsa çok rahat anlıyorsun ama sana ateş edilirken BAYA zor.

scopelara glare gerekiyor.

working as intended değil mi zaten abi bu ?

niye geri bildirimlere bok attın ki şimdi fasd

redditte bir video vardı hatta uzaklığa göre sesleri ölçüyorlardı falan.
eminim ulta epic başarılı dğeildir de, geri bildirimler öyle çok kötü değil. adam sen anlama diye kastırmış zaten. hatta mermi yediğin yönde kırmızı indicator çıkmaması da aynı mantık.
Sosyal ağlarda paylaş

indikatör çıkmaz zaten de, ateş edilen yerden directional ses gelse bana yeter başka çatışmaları duyduğun zaman olduğu gibi. armacı tayfa alışıkmış, demek ki bir mantığı var. ben, bana ateş edilirken nereden geldiğini sesten anlayamıyorum.

glare olmazsa olmazı bu işin. ekledikleri zaman çok büyük ölçüde bu sorun çözülür. mermi sesi duyduğunda etrafa baktığında eğer scopela atıyorsa zart diye görürsün ışık yansımasından.
Sosyal ağlarda paylaş

scope glare olayı mantıklı. olabilir tabi de, göt kadar harita, sniper işini sonsuza kadar bitirebilir de aynı zamanda. BF1 gibi uçsuz bucaksız bir yer değil malum.

kurşunun geldiği yerden zaten ses geliyor, ama 300-500mt den sonra yok oluyor o ses. heycan dan duymuyorsun ya da bilmiyorum. açık alanda çok ölmüşlüğüm var merminin geldiği yönü bilmeden. gerçekçi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

diyorum çoğu kişi vızıv vızıv mermilerin sesine çok odaklanıyor. halbuki namludan gelen sese odaklansa bulacak. sonra oyunu bokluyonuz. ha ben de bulamıyorum ama streamerlar çat diye mermi yediği yöne dönüyor genellikle. onların da şaştığı olmuyor mu, tabii ki oluyor. ama gerçekçi olanı böyle diyolla, biz de haklısın abi çekip alışmak zorundayız o zaman sadhfuash.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçeği böyle miymiş abi? Ses açık alanda 300mt sonra gitmiyor muymuş? Bana saçma geldi ama bilmiyorum tabii bilgili olduğum konular değil. Çok fazla sadece merminin düşme sesini duyduğum durumlar oluyor benim için. Baya kafa göz dalasım geliyor. Kill cam gelecek demiş arkadaşlar. Onunla en azından öldükten sonra nereden vurulduğumuzu anlarız =p
Sosyal ağlarda paylaş

300 metreden sonra ses gitmiyor diye bişe yok tabii ki canım. o neymiş öle :D
ama olay şu işte: http://www.pcgamer.com/how-gunshot-sounds-work-in-playerunknowns-battlegrounds/ çotank vızzzzııvv falan sesleri arasında namlu patlama sesini ayırt edip yönünü şeetmek kolay değil.

ha ama buna rağmen bazen ayırt edemiyorsun doğru düzgün ama bu oyunun directional sound'unun sıçmasından mı gerçekçilik mi vs bilmiyoruz pek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...