copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 bohuuuuuuuu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 ad3m said: sımsıkıtaşgibisımsıkıtaşgibiDİMDİKDİMDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 ahahahahajashdkasdkjhakjs Gönül Sofrası Rahmet Pınarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 paradoksalkedi said: pinacle of paintphotoshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Esh said: Bu üye bu mesajdan sonra banlandıysa yerinde olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Bu gönderinin altındaki bir post : said: Karma eğitim kalkmalıdır Abdülhamid'in getirdiği karma eğitimle ancak bu kadar olur. Anadolu'da yaşayan insanlar okula eğitim görmek için değil aşk yapmak için gider. Tam da Cumhuriyet rejimine uygun bir düzen. Tenefüste erkekler günümüzde üretilen termonükleer silahların kaç milyon insanı öldüreceği hakkında kafa yormaz, hangi kızı yatağa atacağı hakkında kafa yorar. Karma eğitim bir vebadır. Bu vebayı temizlemeden bilimsel anlamda ilerlemek mümkün değildir. Türkiye cinsel açlığın Afrikasıdır. Bir yanda batının ahlaksızlığı diğer yanda ise İslamiyet olunca işte ortaya Türkiye'deki gibi insanlar peydahlanıyor. Araplık ve Avrupalılık arasında sıkışan nesilden çok fazla bir şey beklememek lazım. Okul denilen yer eğitim yuvasıdır. Atsız'ın dediği gibi kadın öğretmenler erkek talebeye ders vermemelidir. Bunun yobazlıkla alakası yoktur, çünkü burada önemli olan disiplindir. Kadınlar huyları gereği yumuşaktır. Bir erkek gibi sert değillerdir. Bu yüzden talebeler de avareleşmektedir. Erkek talebe ve kız talebe aynı okulda okuyabilir lakin aynı sınıfta olması felaketlere yol açar. Biz karma eğitime karşıyız. İmparatorlukta okullarında karma eğitim verilmeyecektir. Karma eğitim bir gavadlık ve disiplinsizlik alametidir. DETAYLAR SÜPER LSKDFJLKDFJlsdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Yuh Herifin Karma eğitim diyince aklına gelene bak. Muhtemelen o yazıyı yazarken de elleri yabış yabışdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 ad3m said: Bu gönderinin altındaki bir post : said: Karma eğitim kalkmalıdır Abdülhamid'in getirdiği karma eğitimle ancak bu kadar olur. Anadolu'da yaşayan insanlar okula eğitim görmek için değil aşk yapmak için gider. Tam da Cumhuriyet rejimine uygun bir düzen. Tenefüste erkekler günümüzde üretilen termonükleer silahların kaç milyon insanı öldüreceği hakkında kafa yormaz, hangi kızı yatağa atacağı hakkında kafa yorar. Karma eğitim bir vebadır. Bu vebayı temizlemeden bilimsel anlamda ilerlemek mümkün değildir. Türkiye cinsel açlığın Afrikasıdır. Bir yanda batının ahlaksızlığı diğer yanda ise İslamiyet olunca işte ortaya Türkiye'deki gibi insanlar peydahlanıyor. Araplık ve Avrupalılık arasında sıkışan nesilden çok fazla bir şey beklememek lazım. Okul denilen yer eğitim yuvasıdır. Atsız'ın dediği gibi kadın öğretmenler erkek talebeye ders vermemelidir. Bunun yobazlıkla alakası yoktur, çünkü burada önemli olan disiplindir. Kadınlar huyları gereği yumuşaktır. Bir erkek gibi sert değillerdir. Bu yüzden talebeler de avareleşmektedir. Erkek talebe ve kız talebe aynı okulda okuyabilir lakin aynı sınıfta olması felaketlere yol açar. Biz karma eğitime karşıyız. İmparatorlukta okullarında karma eğitim verilmeyecektir. Karma eğitim bir gavadlık ve disiplinsizlik alametidir. DETAYLAR SÜPER LSKDFJLKDFJlsdkfj Abi adam çomarların en trend figürü Abdülhamid'i yeriyor; ama karma eğitime karşı. Türkiye cinsel açlık konusunda Afrika diyerek yerinde tespit yapıyor ama karma eğitim gibi çağdaş bir olaya veba diyor. İslamiyete giydiriyor falan. Nasıl bir tür bu? Hybrid Laik, Atsızcı anti-İslamik Yobaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 BulletRide said: Abi adam çomarların en trend figürü Abdülhamid'i yeriyor; ama karma eğitime karşı. Türkiye cinsel açlık konusunda Afrika diyerek yerinde tespit yapıyor ama karma eğitim gibi çağdaş bir olaya veba diyor. İslamiyete giydiriyor falan. Nasıl bir tür bu? Hybrid Laik, Atsızcı anti-İslamik Yobaz paranin goturdugu yere git..hormonunun goturdugu yerde yasa o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 gordugum en iyi calisma olabilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 atsizcilar.com ne iyi forumdu ya :( adnan hoca kapatmasaydi keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Bizim İngilizce öğretmeni çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 https://igx.4sqi.net/img/general/original/138585945_FrmGVGGkwO_iJ4MJbO4fxzMI3-zMz3RFH-z5vdm8dyI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 post başına bi caps sınırı gelsin ya tansiyonum düştü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 abi bunların kalitesi paylaşıla paylaşıla mı düşüyor bunun sebebi nedir her orta yaş üstü teyze açıp bir jpgye mi çeviriyor paintte napıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 paylasila paylasila dusuyor. https://www.youtube.com/watch?v=5iMS6e-ab48 http://gizmodo.com/heres-what-happens-when-you-repost-the-same-photo-to-in-1685260122 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 fatality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 haykirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/04/abandon-thread-gif-cats.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/f2/9c/1a/f29c1aebe84536778c1a51d361f8622c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 noluyo burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar