Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Masaüstü Bilgisayar vol. 2

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

evet, benim sistemi buradan bir arkadaşa satıp, yeni sistemi kurmam sonrası vol 2 ile karşınızdayım.

kendi sistemimden sonra sıra geldi iş yerinden bir arkadaşımın masaüstü bilgisayarının satılmasına.

aşağıda bana gönderdiği şekilde detayları paylaşıyorum;

Bileşenler:
INTEL i5 4690 3.5 Ghz İşlemci
MSI B85M Gaming Military Class anakart
Gskill Ripjaws 8 GB (2x4) 1600 MHz CL9 Ram
Gainward GTX 970 Phantom 4 GB Ekran Kartı (Hızlandırılmış GTX 970)
Seagate 1 TB 7200 RPM Harddisk
128GB Samsung EVO4 SSD
Fractal Design Integra R2 80+ Bronz 650W Güç Kaynağı
Corsair H75 Sıvı Soğutma
Fractal Design Define R4 Black Pearl Windowed Kasa

Tüm makinalar formatlanarak Windows 8.1 Pro x64 yüklüdür. Windows 10 terfi edebilirsiniz.

Makaron Kablolama: Bu kablo saklama ve bilgisayar içi hava akışını sağlamak için PSU ve diğer bileşenlerin kablolarına uygulanan bir sistem.

Notlar: Kasa+ Ekran kartı upgrade edilmiştir ve Rebirh Kasasına (Fractal Design R4 Windowed)çevirilmiş, içine görsel güzelliği arttırmak için MAVİ Led aydınlatma takılmıştır. Ekran kartı daha iyi fps vermesi için Gainward 970 ten 970 Phantom’a yükseltilmiştir. Kutu ve aksesuarlar durmaktadır. Phoenix Oblivion ve Rebirth modelerinin karmasıdır.

Tek bilgisayarın aşağıdaki özelliklerle monitörsüz fiyatı 3000 TL'dir. Kredi kartı ile üzerine fark alarak GET ile taksit yapabiliriz.

Sosyal ağlarda paylaş

balta olmasin ama 3000 etmez. 6600 16gb 240gb ssd li sistem 1700 e zor satilmisti burada(ekran kartsiz):

https://forum.paticik.com/read.php?27,8593608,8593608#msg-8593608

ki ben de bundan daha iyi bir sistemi, ekrani ve yan aparatlari da dahil 3000 e yine burada paticikten almistim.

neyse, ekran kartini uygun fiyata ayri satmak isterse alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

cakallik yapmiyorum; gercek fiyatlari veriyorum ki satici piyasanin ne durumda oldugunu bilsin. su cihazi, 28 inch ekraniyla birlikte 3000 e gecen sene loex den almistim:

https://forum.paticik.com/read.php?6,6278241,page=133#msg-7869515

sanssizsansli said:

çakal aduket ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Valla balta konusunda Aduketi takdir ettim.
Kullandığı yarı resmi realistik yazım şekli güzel bir nota olmuş, çok şekilli bir balta meydana gelmiş.
Verdiği örneklemeler de ayrı bir nota esintisi vermiş. Hemen arkadan gelen psikolojik baskı Baltası , Baltanın nota esintisine ayrı bir yoğunluk katmış.

Not:

Bu Paticik Türkiyede Baltanın kitabını yazar, Bilimini yapar.

Not 2:

Pazarlık ile 2500 e gideri var galiba ?
Sosyal ağlarda paylaş

sorun şu; iki eski nesil olduğu için mobo işlemci falan fiyatları dramatik düşüyo.

970i tek, kalan makineyi tek satsan kaça gidecek oyle hesap etmek lazım.

sıvı soğutma, fractal design kasa falan ölü değerine gider. alırken para da satarken meh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...