-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 evet, benim sistemi buradan bir arkadaşa satıp, yeni sistemi kurmam sonrası vol 2 ile karşınızdayım. kendi sistemimden sonra sıra geldi iş yerinden bir arkadaşımın masaüstü bilgisayarının satılmasına. aşağıda bana gönderdiği şekilde detayları paylaşıyorum;Bileşenler: INTEL i5 4690 3.5 Ghz İşlemci MSI B85M Gaming Military Class anakart Gskill Ripjaws 8 GB (2x4) 1600 MHz CL9 Ram Gainward GTX 970 Phantom 4 GB Ekran Kartı (Hızlandırılmış GTX 970) Seagate 1 TB 7200 RPM Harddisk 128GB Samsung EVO4 SSD Fractal Design Integra R2 80+ Bronz 650W Güç Kaynağı Corsair H75 Sıvı Soğutma Fractal Design Define R4 Black Pearl Windowed Kasa Tüm makinalar formatlanarak Windows 8.1 Pro x64 yüklüdür. Windows 10 terfi edebilirsiniz. Makaron Kablolama: Bu kablo saklama ve bilgisayar içi hava akışını sağlamak için PSU ve diğer bileşenlerin kablolarına uygulanan bir sistem. Notlar: Kasa+ Ekran kartı upgrade edilmiştir ve Rebirh Kasasına (Fractal Design R4 Windowed)çevirilmiş, içine görsel güzelliği arttırmak için MAVİ Led aydınlatma takılmıştır. Ekran kartı daha iyi fps vermesi için Gainward 970 ten 970 Phantom’a yükseltilmiştir. Kutu ve aksesuarlar durmaktadır. Phoenix Oblivion ve Rebirth modelerinin karmasıdır. Tek bilgisayarın aşağıdaki özelliklerle monitörsüz fiyatı 3000 TL'dir. Kredi kartı ile üzerine fark alarak GET ile taksit yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Fiyat biraz fazla degil mi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Arkadaşlar bilgisayar benim. Aynısından bende 1 adet daha var, onu kendim kullanıyorum bu makina neredeyse sıfıra yakın sayılır 5-6 ay kullanıldı. Pazarlıksız fiyattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Phoenix bilgisayardan satın alınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 fotoda iki ssd var sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Foto temsilidir (Parça bazında değil, tip ve tasarım olarak aynısı) İsterseniz gerçek fotolarını da gönderebilirim uygun olduğumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 crasher said: Aynısından bende 1 adet daha var... hayaller: "aşkım birlikte cs atarız çok eğleniriz hehe" gerçekler: "yeter ulan 5 aydır düz gitmeyi öğrenemedin yeteeeeeerrrrrr" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 balta olmasin ama 3000 etmez. 6600 16gb 240gb ssd li sistem 1700 e zor satilmisti burada(ekran kartsiz): https://forum.paticik.com/read.php?27,8593608,8593608#msg-8593608 ki ben de bundan daha iyi bir sistemi, ekrani ve yan aparatlari da dahil 3000 e yine burada paticikten almistim. neyse, ekran kartini uygun fiyata ayri satmak isterse alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 çakal aduket ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Baltalar elimizde, uzun ip belimizde Biz gideriz ormana hey ormana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 ekran kartına ve geri kalanlarına ayrı fiyat versen bi de resim eklesen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 cakallik yapmiyorum; gercek fiyatlari veriyorum ki satici piyasanin ne durumda oldugunu bilsin. su cihazi, 28 inch ekraniyla birlikte 3000 e gecen sene loex den almistim: https://forum.paticik.com/read.php?6,6278241,page=133#msg-7869515 sanssizsansli said: çakal aduket ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Geçen seneki 3k ile şimdiki 3k aynı mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 hemen hemen ayni, cunku hepimiz maasimizi tl ile aliyoruz. gecen seneki gtx 970 ile simdiki gtx 970 ayni mi ? sanssizsansli said: Geçen seneki 3k ile şimdiki 3k aynı mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 şu kasa gerçekten 3000 tl eder mi ? biraz mantıklı olalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Psikolojik baskıyla fiyat düşürtecekler (tu) Hergün yeni bir balta çeşidi görüyorum, ufkum genişliyor.Teşekkürler paticikkkkkkkkkkkkkkkkkk <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Valla balta konusunda Aduketi takdir ettim. Kullandığı yarı resmi realistik yazım şekli güzel bir nota olmuş, çok şekilli bir balta meydana gelmiş. Verdiği örneklemeler de ayrı bir nota esintisi vermiş. Hemen arkadan gelen psikolojik baskı Baltası , Baltanın nota esintisine ayrı bir yoğunluk katmış. Not: Bu Paticik Türkiyede Baltanın kitabını yazar, Bilimini yapar. Not 2: Pazarlık ile 2500 e gideri var galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Ad3m de bekliyo fiyat düşsün de alıyım diye çakal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 3000 etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 samaella said: Ad3m de bekliyo fiyat düşsün de alıyım diye çakal :D Yok param yok benim bunları alacak alsam da yazık oynadığım oyunlara fazla. SO NO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 ayrı ayrı satsa eder belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 ekran kartına 300 veririm ayrı satıcaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 1700 e giden kasadan sonra 1500 e gitmesi büyük süpriz olur gibi realistik olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 sorun şu; iki eski nesil olduğu için mobo işlemci falan fiyatları dramatik düşüyo. 970i tek, kalan makineyi tek satsan kaça gidecek oyle hesap etmek lazım. sıvı soğutma, fractal design kasa falan ölü değerine gider. alırken para da satarken meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar