Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 adguard kullanıyorum bayadır memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Xaero said: uBlock yanına Ghostery kullanıyorum rahatım... oha yıllardır benimde aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Xenus said: gerge ublock'u pati'ye ilk tanıtan adam ya sonradan adguardcı olmuştu bir ara. summon gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 ublock origin herkes övmüş de tasarımını hiç sevmiyorum. abp'nin kullanması daha kolay. ama lanet olsun abp'ye, facebook reklamlarını bloklamıyor :D ublock blokluyor. bi bakayım ghostery kullanması ublock'a göre daha kolaysa, abp yerine onu kullanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Ghostery'e baktım da Privacy Badger daha rahat geldi. Bir de bilgilerinizi upload edelim mi plx plx çekmiyor PB. Yalnız kırıyor arada siteleri, demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Adguard ve uBlock Origin kullanın işte. Bu ikisi iyi. Safari için Adguard daha iyi sadece. Yoksa uBlock biraz daha az CPU kullanıyor ve hızlı. Ötekiler epey kötü ama bunlara göre. Bir de bazı reklemlera izin ver şeyini kesin kapatın, o çok CPU kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 bugün adguard twitch'teki reklamları bloklayamaz oldu.... ublock'a geri mi dönsem ama o da çok sitede "adblock'un var hacı kapat onu bakalım" mesajına yakalanıyordu, adguard o konuda iyiydi. hay püüüü yeni bi adblock bulma vakti geldi demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 siteler artik cok iyi defansa gectiler ya, zuppeler adblock gordu mu, basiyolar pop-up'i ya kapat ya terket diyolar. adblock kullaniyorum ben de, yani teknik acidan ne xyz-block kullansan da farketmicek gibi duruyo? sizin de olmuyo mu seve seve whilelistlediginiz siteler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 ya sev ya terket diyen siteleri anında terkediyorum. rica etsem ad-block açabilir misin, çok fazla reklam yok zaten diyenleri beyaz listeye alıyorum. doğruysa öyle kalıyor, değilse undo-exit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Flassh said: manuelden kastım, ublock origin iconuna tıklıyorsun menude orada baglantı yapılan domain listesini gösteriyor ordan gereksiz domainleri çiziyorsun https://img.raymond.cc/blog/wp-content/uploads/2015/08/ublock_origin.png şu menüyü kastetim bunu daha detaylı anlatır mısın o şekilde parmak ikonu gelmiyor ya adreslerin üzerine gelince. bir de mobil youtube uygulaması için bir reklam engelleyici mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 adguard engelliyordu en son mobilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 escape said: Flassh said: manuelden kastım, ublock origin iconuna tıklıyorsun menude orada baglantı yapılan domain listesini gösteriyor ordan gereksiz domainleri çiziyorsun https://img.raymond.cc/blog/wp-content/uploads/2015/08/ublock_origin.png şu menüyü kastetim bunu daha detaylı anlatır mısın o şekilde parmak ikonu gelmiyor ya adreslerin üzerine gelince. bir de mobil youtube uygulaması için bir reklam engelleyici mümkün mü? Eski surum olabilir bu yenisinde yok boyle bir secenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Var. Ayarlara girin deneyimli kullanıxıymı tıklayon.. Firefoxta böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 GERGE said: Adguard ve uBlock Origin kullanın işte. Bu ikisi iyi. Safari için Adguard daha iyi sadece. Yoksa uBlock biraz daha az CPU kullanıyor ve hızlı. Ötekiler epey kötü ama bunlara göre. Bir de bazı reklemlera izin ver şeyini kesin kapatın, o çok CPU kullanıyor. ublockta var mıydı "bazı reklamlara izin ver" olayı, açıksa kapayacaktım da ayarlara baktım bulamadım öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Yok onda sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 ublock tarayıcı miningini de engelliyor sanırım. bugün minig yaptığını önceden bildiğim bir siteye girince fark ettim, acımadan basmış blocku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 @GERGE uBlock Origin'de varsayılan filtreleri kullanmak yeterli mi, yoksa aktive ettiğiniz veya dışarıdan yüklediğiniz ek listeler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 ublock kullanmıyormuş gerge artık. adguard kullanıyorum diyodu. ona geçtim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar