Komutan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=84TouqfIsiI Shyamalan'ın çıtası yine yükseliyor; iyi bir film. Belli bir noktadan sonra, özellikle son sahnesi ile, ilginç bir yere bağlanıyor. Bir sonraki filmini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 trailer inanılmaz kötü ya, klişeler denizi olmuş tam filmin konusu ilginç ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 sen sonunu yazınca fragmanı da izleyince anladık sonunu sağol komutan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 sonunda olu mu cikiyor eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Fragmandan sonunu anlayamazsınız. Bir sürpriz var, ama "Adam aslında ölüymüş" veya "Olay şimdiki zamanda geçiyormuş" tarzı bir şey değil. Daha çok Marvel filmlerinin credits sonrası sahnelerini andırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 "Shyamalan - çıta - yükseliyor" aynı cümlede kullanılmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Vasat film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 ben beğendim, klasik kızları köhne eve kapatalım tek tek öldürelim korku filmlerinden çok farklı (ki severim dandik korku filmlerini, ormanda teenage öldürmece işkence etmece vs) adamı gerim gerim germese de (ki böyle bir amacın olduğunu da pek sanmıyorum) yine de son dakikasına kadar pür dikkat seyrettiriyor. bir de oynayan kız çok güzel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 web-dl düşmüş red kardeşime duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 NoTwisT said: Vasat film. Wuut, iyidi bence. Sonu dahada iyidi, kendi evrenini olusturuyo smayalalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 goldbären said: web-dl düşmüş red kardeşime duyurulur. tenks bebegim ya bekliyordum. sinemada gidecektim o ara recep ivedik'e falan gittim galiba sdfdsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 yu yu hakusho'dan sensui'yi kopyalamış şamalayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 kızlar çok güzeldi lan izlerken azdım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Trias said: "Shyamalan - çıta - yükseliyor" aynı cümlede kullanılmamalı Feci yanılmışım. Ben beğendim. ama başka filme keşke bağlamasaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 film güzel ancak sondaki olayın gerçek olması mümkün değil. çoklu kişilik bozukluklarında karakterler insan olmak zorunda. birkaç ufak eleştirilebilecek nokta daha var. onun dışında güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 masa said: ancak sondaki olayın gerçek olması mümkün değil. çoklu kişilik bozukluklarında karakterler insan olmak zorunda. birkaç ufak eleştirilebilecek nokta daha var. onun dışında güzel. Fakat filmin en sonundaki Unbreakable bağlantısı düşünüldüğünde, zaten gerçekçi olmak gibi bir iddiası olmadığı anlaşılıyor. Bu film Shyamalan'ın süper kahraman evrenindeki bir origin hikayesi gibi yorumlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Jaegerjaquez said: kızlar çok güzeldi lan izlerken azdım sdf Ahaha basroldeki kiz hakketen cokguzeldi ya Bi ara filmi birakip kizi izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 aynı hatun morgan'da da oynuyordu orda da ayrı bi güzeldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 guzel film. bu da shyamalan bunun uzerine en azindan 3 tane guzel gibi gozuken ama dandini olan film cekecek manasina geliyor sdfg. simdi cooldown'a girdi adam 3-4 sene. arada bir boyle geldigi surece raziyim. keske devamli split personality otesinde cunku karakterlerin hastaliklari farkli, bilim aciklayamiyor vesaire diye tekrarlamasaydi. ilk sekiz belirtisinde anlamistik yirmi iki kez tekrarlamasina gerek yoktu sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 senko said: Jaegerjaquez said: kızlar çok güzeldi lan izlerken azdım sdf Ahaha basroldeki kiz hakketen cokguzeldi ya Bi ara filmi birakip kizi izledim esmerin de poposu çok güzeldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 he ya şu kıyafetleri çıkaran kişilik daha çok ön planda olsaydı keşke sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 arcane said: guzel film. bu da shyamalan bunun uzerine en azindan 3 tane guzel gibi gozuken ama dandini olan film cekecek manasina geliyor sdfg. simdi cooldown'a girdi adam 3-4 sene. arada bir boyle geldigi surece raziyim. Bundan sonraki filmi, Bruce Willis vs James McAvoy + Samuel L. Jackson. http://www.theverge.com/2017/4/26/15437042/unbreakable-trilogy-glass-release-date-bruce-willis "M. Night Shyamalan has hopped on Twitter to unveil some new details about the third installment in his Unbreakable series — most importantly that it’s called Glass and it’s coming out on January 18th, 2019." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 kızlar split izlemeden unbreakable ı izlemek lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Hayır değil ama sonra izlemen lazım üçüncü film için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 değil. filmin unbreakablela alakası yok. kendi başına güzel film. unbreakable izlediysen ve hatırlıyorsan aradaki bir kaç detayı, göndermeyi kapıyorsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar