Drall Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Sen de çocukla çocuk olmuşun hacı. Sık ensesini kilitle yeter, ne dövüyon hayvanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 @suark sert sevdigin icin hayvan bundan haz etmiyor ve saldirganlastigi icin misliyle dovuyorsun kedini nasil bir vakasin ya, gozunu cikartir umarim bi dahaki sefere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 heh geldi politically correct arkadasta sert sevdigim icin degil iste, kendini bana denk gördüğü için. Dövme işi 1 kere yapınca yetiyor bu arada, bu anlattığım 3 sene öncesi heh. Dövmekte fiziksel olarak üstünlüğünü göstermek anlamında, tekme tokat dalmak değil hayvana. ellerini ayaklarını kitlemek, 2 parmakla kafasına vurmak yeterli. Of ya, ingiliz büyükelçiye saldıran zombi gibi yorum yapmayın plz. Şimdi her akşam kucağımda uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 @suark bunu diyen adam kask giyip hayvana dal diye ogut veriyor. heheh, ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 yaralanmasın diye, herif kan revan içinde kalmış. eğer eldiven ve kaskla gidersen, tırnaklarının bir işe yaramadığını öğrenir. Amaç bu, kedi akıllı hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Yeni gördüm bunu geçmiş olsun. Aynı olaydan bende gördüm dün. Birbirlerine dalıyorlardı, 6-7 kedi meydan kavgası yapıyorlardı.Sanırım havalardan çiftleşme olaylarından bölge savunması durumu. Manyaklaşmış durumda kediler bu aralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Çinki azgınlık ayları. Bizim bahçedeki masum, sevimli kediler çılgınlar gibi tecavüz taciz kavga.. Aylardır bahçede bakıp sevdiğim uysallardan bir kedi kendini sevdirmeye geldi yanıma geçen gün, ayak bileğimi ısırdı çığlık atıp kaçtı gitti.. Manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 başıma bir şey gelmiycekse kedilerden pek hazzetmiyorum. iyi kedileri tenzih ederim kedi arkadaşlarım da var. iyi kediler de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 bi de arapları sevmiyorum sözde ırkçı değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 tiLi said: bi de arapları sevmiyorum sözde ırkçı değilim kin kusmaya gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 tiLi said: başıma bir şey gelmiycekse kedilerden pek hazzetmiyorum. iyi kedileri tenzih ederim kedi arkadaşlarım da var. iyi kediler de var Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 suark ekonomiden sonra hayvan aleminde de çığır açıyor. helal olsun. inanılmaz ya gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 kask takıp hayvancağızı dövmek nedir yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Suark said: yaralanmasın diye, herif kan revan içinde kalmış. eğer eldiven ve kaskla gidersen, tırnaklarının bir işe yaramadığını öğrenir. Amaç bu, kedi akıllı hayvan. akllı hayvansa kask yokken yine saldırır en iyiyisi kedileri kendi haline bırakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 ben wolverine pencelerimi takıp dalıyorum böyle kedilere. dişe diş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 olm adamın kediler terminatör, çıplak girse gözünü çıkarabilirler. uykurken gözlerini oyup yiyebilirler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 abi kedileri çok yalnış anlamışsınız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 senko said: kask takıp hayvancağızı dövmek nedir yaf ya 1000 yıllık kocam ama ben bile çok güldüm.. Pamuk kalpli suark neler diyor gerçekten sdfefa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 PR yapıyorlar kanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 dominance theory köpeklerde bile sallantıdayken kedilerde denemeyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 insanlarda bile işe yarıyor yahu köpeklerde nasıl sallantıda? rasyonel hareket edebilen her canlıda işe yaraması gerekiyor hayatta kalma dürtüsü gereği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 köpek saldırısında ne yapmak lazım durduk yere saldırdı sokak köpeğinin biri sakinleştiremedim bir türlü. ısırmak için hamle yapmaya başladı sonra upper kick çıkarmak zorunda kaldım şok oldu ama etkilenmedi. bağırıp çağırıp apartmana girdim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 fresia said: Suark said: yaralanmasın diye, herif kan revan içinde kalmış. eğer eldiven ve kaskla gidersen, tırnaklarının bir işe yaramadığını öğrenir. Amaç bu, kedi akıllı hayvan. akllı hayvansa kask yokken yine saldırır en iyiyisi kedileri kendi haline bırakmak ahahaha bi ben bi güldüm fasyhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 kisir dgilseler kizisma doneminde yapabilir bunu. ozellikle erkek kediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 bi suark klasıgı ıste baska ne bekliyodunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar